HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, October 9, 2012

Pengumuman Terlebih Penting.

Assalamualaikum

baiklah. kalau tak baik pun, kena buat buat baik juga. 

di sini, ada dua pengemumim pengumuman. tolong la baca baik baik demi kepentingan kita sejagat. korang kena serius. muka yuyu masa taip entry ni pun muka serius. bayangkan muka yuyu macam pak cik guard perut buncit botak misai panjang, tapi versi kiut. hikhik gelak tutup mulut bajet kiut habis. ^^


Satu :  Moslema In Style.


Sabtu ni, 13hb ada Moslema in Style Fashion Show kat PWTC. dengan cuma RM100, korang haruslah datang ke fashion show tersebut untuk mendapat inspirasi berfesyen dan shopping hingga tak hengat diri. selain tu, korang boleh main tepuk tampar dengan selebriti. 

invest RM100, korang dapat keriangan berganda sebalik kotak! (demm, terpengaruh dengan TORA!)=
Ramai yang tanya, apa yang kami dapat dengan fee RM100..

Okay...nie reply kami (Moslema in Style):
1. Goodies bag yang full with hadiah (voucher/magazine/gifts from sponsors etc..)
2. Meets all the celebrities 
(Heliza/Natasha Hudson/Diana Amir/Yatt Hamzah etc)
(Yuyu Zulaikha/Fatin Liyana/Maria Elena/Cik Epal/Ida and Eina Mansor etc)

3. Grand Fashion Show
(Exclusive design yang hanya akan di-launch on THAT DAY only)
4. Last but not least, SHOPPING!!!!!! (More DISCOUNT!!!)


OKAY!! BOOK YOUR SEAT NOW!!! CEPAT!!! SEAT SANGAT TERHAD.. :)) 

foine. i celebrity sangat tau you all. bhahaha. datang la. jangan la malu, korang kena tahu, disamping dapat ilmu dan keriangan berganda, kitorang ni juga tak makan orang, kitorang makan hati berulam jantung kalau korang tak nak datang. ewah :D



Dua : NuffnangX
tahu tak macam mana nak baca belog Yuyu Zulaikha (well, i kan celebrity, kena la letak nama komersial. ihik) dikala korang tengah memerlukan bahan bacaan tak kira di mana anda berada, dan di waktu bila, tapi betul betul aplikasikan "masa itu emas"?

sekarang, mari kita pakat pakat berjemaah download application NuffnangX di smartphone kita semua.

blogger tegar apa kalau tak ada NuffnangX dalam smartphone. dah sekarang, bila dah ada application yang boleh cepatkan masa dari tunggu internet mengelembu loading blog, nak komen pun kena selit dengan maki, sebab tu la di sini yuyu menyeru kita sepenuh jiwa rasa tak menyabar nak guna NuffnangX ni!


    

ada news feed, ada comment box yang sungguh friendly. hee. gambar ihsan NuffnangX sendiri, sebab dahku bangang bab screenshoot.

selepas melangsaikan tanggungjawab download application tu, terus la tak menyempat follow belog Yuyu Zulaikha, tau. Ingat! jangan buat buat lupa! nangis nanti. T_T

***

ingat dua pengumumam tersebut! dah. nak study. esok exam. kental gaban sanggup tolak buku demi update semua mendealah ni.

terima kasih sudi baca :)

60 comments:

  1. sekarang dah tau.. weee, tq Yuyu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. sekarang dah boleh download NuffnangX tauu :P

      Delete
  2. Replies
    1. kalau nice, datang la. heee :) jangan lupa NuffnangX tau :)

      Delete
  3. wahhh bestnya dpt jumpa akak wuwu
    tk dpt dtg.jauhh :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.. kalau tak dapat g event tu, sekarang download NuffnangX segera ^^

      Delete
  4. macam best ye event tu. Nak pegi nak pegi nak pegi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jommm laa! kalau macam tu join NuffnangX dulu ^^

      Delete
  5. alorh.kalau takde smartfong achaneeee?-.-" :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloooo.. join je. tak guna smart phone pun bolehhh ^^

      Delete
  6. TERBAEK yuyu..SELEBRITI PALING POPULAR ABAD INI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahakah! kembang lobang hedong saya ^^

      Delete
  7. terbaek...best la klau cam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn.. senang je nak baca belog lepas ni ^^

      Delete
  8. Akak.. KUIS kan?
    Saya macam selalu nampak akak kat floor. Tapi xberani tegur la pulak takut tersilap org..
    hehe :D
    Bestnya ada celebrity kat floor kite! ^^
    Saya baru dalam dunia blog ni..
    Jemput follow tau! ^^
    http://www.ironladyjournal.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sayang. KUIS juga en :)
      aloo.. tegur je la.. heee ^^

      tak yah la celebriti sangat. -..-' huhu

      selamat berbelog dengan aman ^^

      Delete
  9. sekarang saya dah tak berblog macam dulu dah. huhu.


    *hebak yuyu. sempat lagi update blog di kala exam melanda. hihi.. good luck dear :)

    ReplyDelete
  10. nice one!!! tapi,, muja kat kelantan la,, tak leh gi kot,, :D

    ReplyDelete
  11. bestny event tu..klo la free.kih3.good luck exam kak yuyu.

    ReplyDelete
  12. dah lama follow blog k.yuyu kat NuffnangX :)))

    ReplyDelete
  13. (: tak dpt join, duduk jauh ni. btw, good luck in exam. (:

    ReplyDelete
  14. nuffnangx,yuyu bolehhhhhhhhhhhhh.....catch up followers yaa :D

    ReplyDelete
  15. Hayark, kite tade smartphone... tapi kite smart. leh guna NuffnangX tak? :p

    ReplyDelete
  16. alahai... time tu la ada fotografi pengantin 2 hari.... nak tgk gak yuyu kecik mana. nnt amek la gambar dgn heliza. bleh r tgk... XD

    ReplyDelete
  17. gud luck sis for your exam...all the best... jawab dengan tenang k..InsyaAllah...you will get a flying colours result...

    ReplyDelete
  18. kita xada nuffang lagi. tapi menyokong yuyu di tepi pantai

    ReplyDelete
  19. ala..xde kat kl..sedih...
    kene pi konvo kt ip0h..s0b..s0b..

    ReplyDelete
  20. YUYU selebriti ! yeyyyy ! tapi boleh ke nak bertepuk tampar dengan yuyu ?

    *krikk krikk*

    Btw yg nuffnangX tu , rasanya kak Maria , cik epal dah guna untuk komen form kat blog dorg . As personal feedback , Rasa mcm tak best je guna komen form tu . Akak takyah lah tukar komen form tu ek . hihi

    ReplyDelete
  21. huhu...ala..sedih...ade hal plak sbtu nih...xdpt jmpe yuyu :(

    ReplyDelete
  22. halamak..kita pakai tepon bese2 je, xle nak download nuffnangx lor.hehe

    ReplyDelete
  23. wuuuuu x sabarnya nk jmpa selebriti femes kite ni tauu..heee :D

    ReplyDelete
  24. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  25. Cik yuyu chgkanlah ke mosleema buat kt kuantan jge....dpt la join jge
    Ni kl jauh ssgt,,,,tak dpt ikuti...:-(

    ReplyDelete
  26. Fuiyooo , Kak Yuyu , Kak Fatin , perghhh , hebatttt !

    ReplyDelete
  27. dah buat nuffnnagX tu..tapi dah remove balik..pening...dah tak best tgk komen jadi kosong..kosong...hehehe

    ReplyDelete
  28. takleh nak download.
    guna handphone murah jer.
    orang kaya je guna smartphone :)

    ReplyDelete
  29. enset 3310 boleh download nuffnangX x cik yuyu?hihi :p

    ReplyDelete
  30. Dload le sape yang boleh tu.Akak tukang tengok je.

    ReplyDelete
  31. jom jadi cantikkk!!!
    seriusly, produk terhebat bertaraf antarabangsa!!
    belum try belum taw kehebatannya..
    sudah try pasti mahu lagiii! :)

    http://mahabbahathirah.blogspot.com/2012/10/produk-terhebat-el-marino.html

    ReplyDelete
  32. mahalnya... tak berbaloi

    ReplyDelete
  33. Baru nak kenal dgn fashion blogger ni... bila sampai kat moslema in style, really cant believed yang kecik molek pakai hijab from zafa scarfs tuh the famous Yuyu.....

    ReplyDelete
  34. MESTI DAH TERLEPAS LAMA SEMUA BENDA NI.SEDIH T_T

    ReplyDelete
  35. NUFFNANG SEKARANG LAIN KAN.PADAHNYA LAMA TAK BERBLOGGING T_T

    ReplyDelete
  36. Kalau pwtc kat sebelah umah akak mesti dah konfem akak join ha ha...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)