HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, October 7, 2012

Ganjaran Untuk Diri dan Pembaca ♥

Assalamualaikum


minggu ni punya kerjas (heeee >.< plural untuk kerja), appointment dan event dah selesai. eh. exam pun dah tiga paper habis. tinggal dua paper minggu depan, dua paper lagi untuk minggu depan depan. lepas tu terus gigih untuk Kursus Kawen selama tiga hari. dan di sini tak bermakna dah nak kawen. ni kursus waajib KUIS -..-'

saja je KUIS ni nak bagi orang bergelora nak kawen cepat. saja kann. tskk.

bila semua berjalan lancar, sekarang waktu untuk reward diri sendiri. sebab yuyu dalam sesi berjimat demi menyahut seruan kerajaan yang menggesa rakyatnya untuk lebih berjimat cermat (dan dan mode patriotik), maka nak reward diri dengan sesuatu yang tak payah keluarkan duit.

jyeah! Talk dari Dr Zakir Naik di PWTC petang nanti tentang Islam's view on terrorism and Jihad.  itu je yang free entrance. kalian pun boleh reward diri dengan cara macam ni. register dulu kalau nak join.

sebab yuyu dah reward untuk diri yuyu, nah reward untuk kalian yang ohsem pembaca pembaca belog dahku yang tak putus putus memberi dahku semangat. mesti ingat, siap pun kita, macam mana pun keadaan kita, ingat, ALLAH sentiasa ada di saat orang lain semua tiada. 

nah hadiah :

sudikah kalian menerima hadiah ini yang tak seberapa? :)


dah. nak siap siap kemas bilik, dan study sikit sebelum ke PWTC. simpan hadiah hadiah elok elok tau, simpan di hati, kongsi dengan kawan kawan lain.

terima kasih sudi baca tak berapa nak short update ni. -.-'

58 comments:

  1. cantik gmbaaaaaa yg kitaa snapp ! heeee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. gambar awak yang banyak tu, nnti je la akak bagi :P

      Delete
  2. thabk you nek, cu akan simpan hadiah ni :D

    ReplyDelete
  3. Hihihi..nak simpan terus dlm hati..:)

    ReplyDelete
  4. Thank you atas hadiah yang diberikan Cik Yuyu :)




    Nota kaki:
    AsiaCube menawarkan perkhidmatan untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
    Lawati AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
    Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube
    Tonton Video AsiaCube : Tonton Video AsiaCube

    ReplyDelete
  5. That's so nice . Allah so sweet :") Syukran ya Ukhti ;)

    ReplyDelete
  6. akk nk kawin la tue...hehe
    thanx for the rewards

    ReplyDelete
  7. omg kat china xd sizzling mee :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kat Malaysia takde China, acane?? :(

      Delete
  8. selamat pengantin baru..hehe =)P

    ReplyDelete
  9. thank you for the hadiah :D
    will keep it in mind..

    ReplyDelete
  10. atoto . comeyy .
    Nice entry dear <3

    ReplyDelete
  11. nice posing..emmm..makan tak ajak :P

    ReplyDelete
  12. nanti kalau sampai rumah.. buat lah entri kat dr.zakir naik tu. serius nak tau sangat apa yg dr.zakir cakap... please2.. kite dduk jauh... x bleh pegi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH! teringin sangat nak kongsi dengan semua :)

      Delete
  13. assalamualaikum kak Yuyu, thanks sudi share!


    nak tanya sikit, akak sejak bila lagi masuk KUIS eh??

    amek kos ape??? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. :)

      dah tinggal satu sem je. amik islamic finance :)

      Delete
  14. sudi sangat sangat. heee. Thanks for sharing yuyu kecik

    ReplyDelete
  15. Thanks Yuyu untuk hadiah yang sungguh berharga ni... Akan MM simpan sampai mati.. InsyaAllah.. =)

    ReplyDelete
  16. thanks yuyu. this is the best gift :-)

    ReplyDelete
  17. eee .~
    tadi baru makang kue teow sizzling .!
    hee XD

    nah singgah sini http://sichiby.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. nice entry dearie... ^_^...gambar pun comel jer...

    ReplyDelete
  19. Hadiah versi b.inggeris. Nice sharing. ^^,

    ReplyDelete
  20. mnta pndgn dr yuyu,..tlg bg komen yuyu kt entry soal hati kina,...=(
    mnta pndgn dr kwn2 yg lain jgak,...=(

    ReplyDelete
  21. nice to share yuyu, thank you :)

    good luck exam ya ^_^

    ReplyDelete
  22. Laa sis yuyu KUIS ke?? hehehe bguslah dah pergi khursus tu... nanti senang nak kawen, tak perlu rumit pasal benda ni semua... hehe comel dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. dah tinggal 1 sem je lagi. tapi tak bestttt.. nak amik dengan bakal suami :p

      Delete
  23. sangat berharga. Tens kak yuyu tecik !

    ReplyDelete
  24. Sedapnya tengok kak yuyu makan sizzling .. T.T nak pi cari jugak lah .
    nice entry sis^_^

    ReplyDelete
  25. geram ngan kak yuyu.........akan ku simpan "hadiah" tu dengan baik di dalam hati ku.....eheheheekek..

    ReplyDelete
  26. blog yg comeyy sangat... salam perkenalan.. free meh lah singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  27. gambar tu macam kat food court times square je..hehe :)

    ReplyDelete
  28. pernah tengok pic di atas,, sangat bermkna,,

    ReplyDelete
  29. nice :)) awat x habaq nk p? huuu. nk g, tp xda geng..

    ReplyDelete
  30. mohon share ea adiah tue yuyu,..like it somuch.u t0o.thanks

    ReplyDelete
  31. yuyu tayam folow me back okeh!!eheh....

    ReplyDelete
  32. bagus tol kuis ni. xperlu bayar mahal lepas keluar

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bagus, tapi kena bayar juga la :P

      Delete
  33. yuyu gmbr yuyu kuar dlm blog ni.. http://meriahuoll.blogspot.com/2012/09/duck-face.html

    ReplyDelete
  34. tq yuyu..akan ku simpan hingga akhir hayat ku..tu pon kalau x nyayok...

    ReplyDelete
  35. KAK YUYU,DR ZAKIR YANG DARI INDIA TU YE ? :D

    ReplyDelete
  36. Insyaallah akak amalkan nnt.. Bagus untuk merewardkan diri ni..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)