HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, October 19, 2012

Fasa Kursus Kahwin.

Assalamualaikum

dengan ini, mula mula sekali yuyu ingin memanjat kesyukuran ke hadrat Ilahi. sebab peluang untuk pengalaman baru, semalam. walaupun banyak kurang, pause tetiba, dan tak tentu pasal hilang confident, tapi semuanya berjalan lancar. 

Alhamdulillah. nasib lah tak kentut ke. takpun sendawa bau durian ke. depan khalayak ramai. fuhhh -..-'

Student USIM semua sempoi! :D

takpa la, untuk ni, nanti yuyu share dengan korang tau. tepek gambar banyak tau tau. taip panjang panjang cecah lantai tau tau tau. :)

satu lagi syukur untuk segala mende alah exam dah habis. maka kepala otak dapat chillek. hoi. rasa macam baru nampak dunia pulak nikmatnya. sekarang cuma ada satu semester saja lagi nak habiskan Ijazah. lepas tu nakk....

kawen.

yuyu rasa sangat dewasa sekarang bila taip entry bab bab cenggini. cehh.

sebab yuyu dah layak untuk kawen. kot. hari ni, tepat 3 petang, yuyu akan join Kursus Kawen secara terpaksa. -.-' anjuran KUIS. rata rata pelajar semester lima, wajib ambik Kursus Kawen KUIS ni. jadi selama tiga hari kalau TWITTER, PAGE dan BELOG yuyu sunyi, wajiblah korang tahu yuyu sedang bertungkus lumus habiskan fasa fasa feeling nak kawen.

feeling nak kawen je. kawen tu ntah bila tak tau. 


ini baju kawen idaman saya. heee. :D

***

maka, yuyu akhiri entry dengan serangkap pantun. nah ambik pantun sweet ni! nah!

pen merah, pen biru
mak marah, I You.

terima kasih sudi baca. :)

74 comments:

  1. comel je . selamat berkusus kahwin ye =)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nak tauuuu lbh lanjuttt pasal semalam syggg.. klau ada kat sana mmg dah p dah.. teringin nak dengar.

    btw, yuyu masuk hijabista bulan depan kan?

    selamat berkursus kahwin yaaa, nnt jgn lupe jemput :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasal yang semalam tu kan, nnti la yuyu cerita. heee ^^

      InsyaALLAH, takkan lupa fad punya la :)

      Delete
    2. oshhh.. your comment touched my heart. huahua :D:D

      Delete
  4. hehehe. yeke. bagus2. terpaksa pun tak apa. nanti dah nak kawen sijil dah ada. :)

    ReplyDelete
  5. Kursus kawen tak settle tak layak kawen. :p

    ReplyDelete
  6. lepas kursus dah boleh kawen..mesti yuyu comel jadi pengantin nanti :)

    ReplyDelete
  7. Dah selesai kursus kahwen, bolehlah berangan nak kahwen? hehe. dah da calon ke? :p


    Saya datang dan menulis daripada web untuk dapatkan Facebook like secara percuma

    -Trimas-

    ReplyDelete
  8. welcome to usim even nerves tp cute ehh....selamat berkursus...tak lme dh tu :)

    ReplyDelete
  9. hehe..x lama dah tu yuyu..
    cepat carik calon..;P

    ReplyDelete
  10. wahh cantik sketch naju pengantin tu. kalau dah buat mesti lagi cantik...

    ReplyDelete
  11. nak kawen sila jemput nanti ekekeke :)

    ReplyDelete
  12. jom baca 8sebab kenapa foundation anda harus dibuang.
    http://payunghitamputih.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  13. love the dress illustration :-)
    and selamat menjalani kursus kawen. heeee

    ReplyDelete
  14. kursus kahwin? hurmm. belum bersedia nak pergi. tapi nak akad nikah n kawin tu teringin la. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai xsbar nmpak hehehe

      Delete
  15. tak sabar nak tunggu pengumuman dari kak yuyu kata dah kawen . hew3

    ReplyDelete
  16. senang bila dah kursus bila nk kawen nanti x yah sibuk2 nak kursus dah

    ReplyDelete
  17. Assalam, hahaha.. memang terbaik pantun tu Yuyu... biasalah tu kena tahu dulu nanti bila nak kawen taklah susah2 nak pi kursus lagi sebab sibuk nak pi sanalah, nak pi sinilah.....

    ReplyDelete
  18. Hehe kerusi yang Yuyu duduk tu nampak macam lebih besar saripada yang dua lagi tu.. ;D

    Semoga ditemukan dengan jodoh yang baik, aamiin.

    ReplyDelete
  19. Terasa eksaited nak tengok YUYU ZULAIKHA KAWEN *O* yang paling eksaited tu, dekat bakal pengantin lelakinya.Hahaha :p

    ReplyDelete
  20. awal bebenor amik kursus kawen ;) nanti lupa ilmu bl time nak kawen btul2 :D lain la kalo thn dpn yuyu nak kawen ;) hihihi...

    ReplyDelete
  21. yelaa....semoga hajat kamoo too kesampaian k !!!
    saya always doakan awk !!!

    ReplyDelete
  22. weeewitt..nah pantun dr sy plak
    jalan2 mkn angin,
    yuyu,cepat2 lah kawen..hehe :P

    ReplyDelete
  23. free ker. ker pakse bayar jugak. murah lagi buat ms student

    ReplyDelete
  24. comelnye yuyu pakai spek! (^_^)

    amboi die..feeling nak kawen dah eh..kaksha pon belom p kursus kawen lagi ni? camno nih? malu..dah kertu tapi tak p lagi kursus kawen..(-_-")

    ReplyDelete
  25. Kak yuyu ! jeles ahh bila ade kwn dr USIM dpt jumpa kak yuyu >.<

    ReplyDelete
  26. wahhh. kak yuyu nk hbs degree dahhh. so excited to hear that. wish all the best kak yuyu.

    ReplyDelete
  27. Amboi, tak pe kalau ada feeling kahwin tu sebab sis yuyu pun dah habis belajar apa semua... awwwww...cantik sangat gaun wedding tuu..

    ReplyDelete
  28. yeay!! saya dah dapat sijil minggu lepas :DD

    ReplyDelete
  29. nekkkkkkk,jangan lupa kongsi bersama ilmu yg peroleh dari kursus kawen tu naaaaaaaaa :P

    ReplyDelete
  30. Sebelum berkahwin eloklah ada ilmu rumahtangga :) bukan senang nak harungi alam perkahwinan...insyaAllah cukup ilmu didada boleh dipraktikkan demi perkahwinan yang bahagia menuju ke jannah <3

    ReplyDelete
  31. wahh,,yuyu dah boleh kahwin ler,,

    ReplyDelete
  32. dalam gambar itu. ada hilal asyraf kan.?

    ReplyDelete
  33. comel je yuyu.. :) selamat berkursus. :)

    ReplyDelete
  34. comel je yuyu.. :) selamat berkursus. :)

    ReplyDelete
  35. dah lama tak datang blog yuyu.. eh, yuyu dah nak kawen ke? hehe :p [link blog saya]

    ReplyDelete
  36. Semoga mendapat pasangan yg sehati sejiwa sesaiz :p

    ReplyDelete
  37. boleh la truskn step2 strusnya lak yuyu, btw mmg lawa design baju kaweng tuu =)

    ReplyDelete
  38. Yuyu ke atas stage tu ? huhu. untung dapat banyak pengalaman cam gini ketika belajar nie.

    ReplyDelete
  39. kursus kawin,
    moga dapat petua lagi tips untuk
    perkahwinan yang berkekalan :D

    ReplyDelete
  40. yuyu!! kt wajib jumpa lagi tauuu!! nk tahuuu pasal yg yuyu bgtau hari tuuuu..huuu miss u :(

    ReplyDelete
  41. comel je bj idaman kak yuyu tu. :D

    ReplyDelete
  42. ehh..sama la baju idaman kita..ehh?

    kbai :p

    ReplyDelete
  43. wah ! t update tntg dtg USIM ye yuyu ! :)
    sorry xdpt dtg coz de kls . huhu .

    yuyu kawen jgn lupe jempot yee ! WAJIB taw ! :D

    ReplyDelete
  44. Tumpang lalu...
    Rumah tumpangan (homestay) yang terletak 3km dari Pantai Cahaya Bulan (PCB) Kota Bharu. Sila hubungi 013-964 5234 untuk tempahan. Terima Kasih ^_^
    http://damaihomestaypcb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. Pen kurus pen itam,
    Abis kursus jangan pitam..

    Hikhik! ^^,

    ReplyDelete
  46. Lau kawin jgn lupa jemput. Opss..:P

    ReplyDelete
  47. akak !!!!!! ari tue nak pergi ! tapi ta boley . ade kelas :( huhuu
    #baru na berangan snap dgn akak . weee :D

    ReplyDelete
  48. hamboiii.. hati gumbira siap berpantun gitu.. :)

    ReplyDelete
  49. Salam yuyu comel.. kak yati suka tgok yuyu tau.. nnt if u dh nk khwin, n look elegant in your dress, let me know ye utk pakaikan Premium Beautiful.. bukan tu je, ALL IN 0NE, jaga kesihatan wanita utk mnjadi yg terbaik untuk suami n bakal anak2 insyaALLAH.. special price for u de lg special gift with EXTRA excellent service.. khas utk yuyu zulaikha dari HAYATI MR.. 013 204 1261.. http://hayatimr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. Yuyu nak kawen...InsyaAllah auntie doakan jodoh yuyu yang terbaik...

    ReplyDelete
  51. siap ad design baju tue kak...fewiittt

    ReplyDelete
  52. dah ambek kursus kawen ekk ? jeles ai tau..huhu

    oh ye, ade Hilal Asyraf disitu... pengantin baru gak tuu...

    ReplyDelete
  53. ain teka yuyu bila kawen mesti comel kemain dengan gaun...sampai tertukar dengan flower girl...hehehew

    ReplyDelete
  54. KAK YUYU SERIOUS COMEL PAKAI TUDUNG BAWAL MCM TU :D

    ReplyDelete
  55. AMBOI KAK YUYU DAH BERKURSUS KAHWIN BAGAI DAH BOLEH BALIK LANGKAWI TERUS KAHWIN.JANGAN LUPA JEMPUT YE :D

    ReplyDelete
  56. RUGI TAK JOIN.BOLEH TENGOK KAK YUYU LIVE T_T

    ReplyDelete


  57. Lol. Biar i jadi pengapit u. I pun rendahhhhh :D

    ReplyDelete
  58. Comel ja akak tgk Yuyu kat atas tu..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)