HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, September 19, 2012

Benda Baru, Patut Tahu.

Assalamualaikum

minggu ni kira minggu dah boleh istihar free sikit kalau banding dengan minggu lepas yang macam nak cari gaduh je dengan yuyu. jadi, bila semua dah settle, siyes rasa macam baru lepas bersalin. muhahaha. dapat experience dari tengok muvie je pun. dah over kannn bersalin bagai.

dua hari cuti, campur cuti Satu Malaysia, yuyu cuma habiskan masa di mall. motif tak dapat dikesan. konon konon nak bajet release tension habis la. lepak, melantak ikut suka anak tekak, tengok wayang, shopping sepam dua. lepas tu balik hostel, muhasabah diri sat, lepas tu rasa nyesal menyelubung jiwa, lepas ni, insap, lepas tu buat lagi. -.-'

dah lepak mall, yuyu perasan banyak yang pakai costume siap pegang sepanduk. memang benda ni jadi persoalan dalam minda. eceh. 

terus tengok dekat dekat. tak tak. terus tengok bapak dekat. siap snap gambar. oo. Celcom WiFi. 

fine. Celcom buat kempem besar-besaran guna kaedah pakai costume siap pegang sepanduk lagi. mesti la orang ramai nak sangat tahu kan. termasuk diri dahku yang menaip entry ini. kempen demi kepentingan  Celcom First WiFi sejagat.

dan sebab inilah la yuyu selalu eksaited dengan apa yang Celcom buat. sekarang ni, Celcom First WiFi instant access, anytime, anywhere. eh. sekali kita dah masuk kawasan jajahan Celcom, jangan risau dah bab coverage luas alam nya. luas alam, tahu? 


okay. sekarang, kita pakat pakat subscribe secara berjemaah.  


lepas ni dah tak boleh segan silu dah nak pulun online kalau nampak banner ke sticker ni kat mana mana, restauran ke, tepi jalan ke, mana mana je la.


terima kasih sudi baca ^^

46 comments:

  1. conclusion yang boleh dibuat...yuyu sangat kecik -.-" bila diapit 2 orang gergasi itu..amaigaaddd

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah! anon ni! tengok la benda lain! ^^

      Delete
    2. haha..itu yang gambar first so tengok tu dulu..haha

      Delete
  2. Replies
    1. abang celcom tu tak comel ke? dorang single :p

      Delete
    2. Haha mata tertumpu dekat yuyu jee sbb tu ta napak org lain da hehe :p

      Delete
  3. wlpn nk promote celcom ttp tgk yuyu huhu kecik comel je huhu

    ReplyDelete
  4. haha.. yuyu comel.. yuyu kat sini pon comel gak.. chooii perasan lah aku nih.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada, yuyu sini ohsem je. muhahahah :p

      Delete
  5. Replies
    1. haaaa?? ape haaaa??? cubit perut kanggg!!!

      Delete
  6. abg celcom sblh kanan hensem..hahah :P

    ReplyDelete
  7. hihihi comel lak yuyu kena apit dorang dua tuh..

    ReplyDelete
  8. jgnla tobat dlu..kte kn lom detim lg..kbai

    ReplyDelete
  9. kenapa yuyu comel sangat nie..hari tu ingt nk g mid jumpa yuyu, tiba2 lak yuyu xjd kan...frust..:P

    ReplyDelete
  10. kak yuyu sgt cute la.. kcik je kak nie, nmpk comel ;)

    ReplyDelete
  11. atototot comelnya sis yuyu ditengah2 tu.. hehehe...

    ReplyDelete
  12. Yuyu akak confuse Yuyu kecik ke diaorag terlebih besar...hikhikhikkk (sambil tutup mulut)...

    ReplyDelete
  13. ayie guna celcom X2 .. dpt ker??? huhu

    ReplyDelete
  14. bagus nya celcome..tapi bapak saya still setia dgn TM..

    ReplyDelete
  15. hahah..comeyll !akak !kite dah masuk study sem 1.doakan kite tau tau tau ! :D

    ReplyDelete
  16. kihkihkihkihkih..... online jangan tak online nekkk :D

    ReplyDelete
  17. Super Junior-SPY Lirik melayu mengarut

    http://www.youtube.com/watch?v=OINrs_pQvdM

    ReplyDelete
  18. alololoo. dah tahu akak kecik comel molek takat mane. Comel GILA siot. Tergoda hati ni akak oiii... HUHU ;D

    ReplyDelete
  19. wah..betul2 dorang promosi produk dorang tu ye.. hehehe

    ReplyDelete
  20. wahhh! bejalannn ehhh.. kt mju junction kn? hihi, rinduuuu laaa kt yuyu... aishhhhhh

    ReplyDelete
  21. ni nk promote celcom ke nak promote prometer tu ? hahahaha

    ReplyDelete
  22. salam kenal....

    wahhhhhhhhh............cantiknya yuyu!!!!!



    feel free to drop by my blog too...

    http://mrsnon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. ayat sape comen dpt kiss tu macam menarik je... hahahah macam ni nak comments hari2 arr

    ReplyDelete
  24. bkn dh terminate ke celcom wifi ni?dia jual blk eh?

    ReplyDelete
  25. haisssyyyy,,, bile la yuyu ni nak besr sikit,, ayahai,,,

    ReplyDelete
  26. Wah. Pinky nya blog dia.

    Singgah blogwalking.

    Jom mai sini. Ya, i'm back. back again.
    http://spymaster90.blogspot.com/2012/09/im-back-back-again-yeahaaaa.html

    ReplyDelete
  27. anda stylista ?? jom johttp://syiralokman.blogspot.com/2012/09/stylista-contest.htmlin contest

    ReplyDelete
  28. Salam singgah drp kejauhan :)
    http://akuanakpahang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Cam best plak..tapi maintain setia ngan streamyx lagi..ngeeeee

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)