Wednesday, March 28, 2012

Saja Nak Bagi Orang Jeles

Assalamualaikum


*STICKY POST, lastest entry di bawah entry ini*

yuyu tak nak macam orang Melayu selalu cakap "makan sorang" atau maksudnya kalau Dewan Bahasa & Pustaka teringin tepek dalam senarai kamus adalah "menikmati benda best sensorang. bapak tamak". tak tak tak. yuyu tak nak jadi macam tu.

kalau cakap bab Celcom, rasanya setiap isipadu di Malaysia dah tau yang memang hobi dak Celcom ni kejutkan kita dengan mende mende hebakk kemain kan. reward bagai, event itu ini, dan selalu menjadi kecintaan Celcom nak dedahkan kita dengan henset tak pernah tak canggih.

henset canggih. kan senang daripada dok merepek tulis henset tak pernah tak canggih. -..-'

tapi lagi best, kita semua tak patut terlepas mendealah ini :

v
v
v

*buat buat tengah dengar drum kena ketuk kuat kuat pelisssss*



Venue : Concourse, Low Yat Plaza, KL
Date   : 26 March  - 1 April 2012
Time    : 10.00am – 10.00pm


di sini, kita semua berpeluang untuk dapat offer untuk Tablet terbaru, dapat rebate, ada juga berpeluang untuk menang cabutan bertuah macam cikgu Salmah selalu buat masa hujung tahun tingkatan lima dulu. haa. ingat tak? ingat tak?

cuba bayang ye, yuyu nak tayang sikit sikit kan korang, antaranya, padahal banyak lagi :


hikhik. teruja sampai nak mengada ngada lari  pusing kusyen emak kan. tau pun. murah betul. eh. murah kemain betul.

kejap kejap. yang ni pulak?
 Beli Sony Xperia S serendah RM1,218  lepas tu  dapat pulak.  2nd HD Voice-enabled smartphone (boleh pilih antara Nokia N9, Sony Xperia PLAY, atau Blackberry Torch 9810), pada 50% OFF  RRP!

ahak. teruja sampai nak lari pusing kusyen emak pat kali pulak tak? hikhik. tapi tapi. kalau yang ni pulak! yang ni! macam mana?




hikhik. saja nak bagi korang keliling kusyen emak namratus kali.

sebab tu la yuyu nak buat entry ni, nak tepek gambar gedabak buat tatapan umum bijik mata korang. kalau kita pergi ke I Tablet Fair 2012 tersebut, selain dapat gendong dengan takkaburnya henset idaman, di sana  ada super-special-surprise deals yang kita tak patut terlepas. 


pada 31/03/2012,  Celcom ada buat HOURLY LUCKY DRAW  di Tablet Fair tersebut. takkan la kita nak lepas peluang dapat habiah best best kat masa tu. wajiblah kita terpacak di sana dari sebelum ayam kokok lagi kan.


setiap jam dari 12:30pm membawa hingga 9:30pm satu pemenang bertuah berpeluang mendapat SAMSUNG GALAXY TAB 7 PLUS @ HANYA RM397 + PERCUMA 1 BULAN Celcom Broadband Advance bernilai RM98! woaa. terbeliak bijik mata pat saat. tapi wajiblah sign up dengan mana mana plan dari Celcom di Tablet Fair tu dulu tau tau.

semuanya suprise. saje je celcom nak bagi kita nafas sekat sekat tau. 

biasalah, Celcom kan. Telco terhebakk abad ini, streaming terbukti bapak laju, dapat award dua tahun berturut turut, dan semuanya Celcom lah yang menawarkan pengalaman bersama Telco yang terbaik.

untuk maklumat lebih lanjut tanpa merepek macam yuyu, silalah jangan segan silu buat macam rumah sendiri, ke SINI

p/s: agak agak suprise yang dak Celcom buat apa ya? mana tau, sapa beli seketol Tablet, dapat free seketol lagi. bila? hari apa? tak tau. korang agak, apa suprise dorang lagi?


p/s lagi : T&C apply (*Purchase of device without plan subscription not qualified) 

terima kasih sudi baca ^^

62 comments:

  1. baru beli enset tadi.
    brand Nike.

    ReplyDelete
  2. yuyu belanja namee satu ! hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaiyyy! akak nak belanja saya! macehhhh!!! ^^

      Delete
  3. GILA GEMPAK! NAK IKUT tapi jauh :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. yuyu pun jauh, sanggup nak turun Low Yat ni!!

      Delete
  4. murahnya...tapi kontraklah pulak...
    x nak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... tapi jimat & bermutu tinggi di sukai ramai ^^

      Delete
    2. hihi ingat yuyu dapat sematfon tu tadi..

      Delete
  5. kak nad suka tablet jugak...tapi teringin pakai 10.0 punyer..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk ke...kalau nk sy nk let go sy punya..hehe

      Delete
    2. nk ke? sy ada satu..nk let go ..hehe...kalau nk tahu email sy..programmer.pdc@gmail.com

      Delete
  6. trick jual brg..apahal jd lbh mhl sebenarnye.

    ReplyDelete
  7. bek henpon cap ayam.. diut sv :)

    ReplyDelete
  8. huhu baru nak plan beli samsung s2 macam drama city hunter...lagak macam LeeMinho

    ReplyDelete
  9. biar btl nie yuyu??? mengigil tgn nie tgk offer2 clcm nie ... arghhhh

    ReplyDelete
  10. biar btl nie yuyu? mgigil dah tgn nie tgk offer2 nie. arghh

    ReplyDelete
  11. aii..cepat bebenor n3nya kali nih yuyu..celcom ler katakan yer..

    ReplyDelete
  12. kak yuyu belanje.. akak kan kaya.. :D
    dpt duet ary tu.. :D

    ReplyDelete
  13. adoii .. banker saya g indon plak !!! rugi rugi rugi ! sambil guling2 keliling hostel -.-''

    ReplyDelete
  14. Assalam, memang canggih lah... murah lagi tu...kalau dapat beli satu main guling2 kat jalan raya weiii...huhuhu

    ReplyDelete
  15. tablet! gempak nih. terbaeeeekkk!! :D

    ReplyDelete
  16. salam yuyu..xmo r.rabak poket sy :)

    ReplyDelete
  17. celcom memang hebak terbaik!! Qaseh baru menghabiskan baucer membeli belah celcom RM5000 sebab menang talk-a-thon...beli hp gak...hihihi

    ReplyDelete
  18. murah .. tapi sekarang .. hmm tgah xda duit

    ReplyDelete
  19. lepas nih nak tukar line celcom lah pulak . hikhik :3

    ReplyDelete
  20. murahnya..PolyCall mahal kan?

    ReplyDelete
  21. duit takda la Yuyu. belanja boleh? dapat Iphone pun jadilah. hehe

    ReplyDelete
  22. bestnya ,,,kan ker best kalau duduk kat kl sekarang ni hehhe,,
    kirim kat yuyu lah boleh hee

    ReplyDelete
  23. wahhh... hebak hebak.. jjuling bijik mata nengok henset canggih2 uhhh... :)))

    ReplyDelete
  24. alah kaka yuyu! sy dh terbeli dh tab... baru je! kalau lah ku lebih sabar... grrrrrrr

    ReplyDelete
  25. syukurlah kalau dapat beli....

    ReplyDelete
  26. ingat kan yuyu nak belanja dya..haha

    ReplyDelete
  27. duit takde... kak yuyu, belanja! :p

    ReplyDelete
  28. yuyu,seriously dalam hati baru nk tanya yuyu pasai tab..
    tetibe bukak entry yuyu terjojol galaxy tab..
    mak nak ni nyahhhh,HAHAHAHA

    ReplyDelete
  29. Wah bestnya kak yuyu, tapi tak ley nak menghabiskan duit sbb tak bekerja lagi =)

    ReplyDelete
  30. hoho......mmmg murah. Agak teruja di situ. Tp kepala nie dah set nak beli mende lain. Tak sempat la nak lari2 pusing kusyen mak. :p

    ReplyDelete
  31. wah best best best giler.. nak lari pusing2 keliling kusyen mak ar kalau macam ni.. ikut nasihat Yuyu.. hukhukhuk.. nak g sana, tapi kalau berenang memang belum tentu sampai.. jauh sangat la...

    ReplyDelete
  32. time kasih yuyu sudi berkongsi

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum yuyu...wah bestnya rasa nak pergi tapi jauh la...:)

    ReplyDelete
  34. Hah..tunggu apa lg jom p ramai2 hee...

    ReplyDelete
  35. seronoknyer..yuyu blanjer satu..kan br dpt 2k..hiks ;p

    ReplyDelete
  36. bia betoi i phone 600 ???? tu gune plan ke haperr

    ReplyDelete
  37. mmg pakai line celcom.. hikhik.. selalu online smpi panas enpon..

    ReplyDelete
  38. Tgk iklan jek mampu...sobsobs....

    ReplyDelete
  39. hah tq yuyu mmg skrg owg tgh carik tab nie.. =) kene pegi nie

    ReplyDelete
  40. Aduhai berapa hari je lagi promosi ni..
    harap2 sempat lah nk pergi sambar tablet tu.. hmm hmm

    ReplyDelete
  41. alooo... baru hari ni baca ... ta sempat dh lw nk pegi esok... uwaaaa ;'(

    ReplyDelete
  42. kak yuyu, bio betui Iphone 4s tu ratus je. belanje kak? hp rosak ;'(

    ReplyDelete
  43. wowww. kalau dapat satu nie pown dah bersyukur tak terhingga tawww. ;)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)