HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, January 8, 2012

Volkswagen Polo & RM7000 Untuk Kita Semua ♥

Assalamualaikum

Volkswagen Polo yang kacak lagi hot lagi seksi lagi gagah, sudikah awak jadi milik saya? *puppy-eyes*


ya rakan taulan sekalian. Volkswagen Polo tersebut bakal menjadi milik antara kita semua ni. yakni Yuyu Zulaikha. tahniah buat diri sendiri. *berangan siap siap* . kalau korang rasa korang tak layak, korang salah. kita berupaya pelop Volkswagen Polo anggun ni tahu.


semua ni takkan mustahil kalau kita join Celcom Call Me Tone-A-Thon!

selama ni, kita selalu rasa yang kitalah makhluk paling cool kalau bab bab lagu terbaru ni. cakap je. pejam mata sambil hedong kembang kita boleh jawab. jadi, masa ini lah kita nak tunjukkan lagi ke-coolest-an kita! dengan hanya memberikan pelbagai lagu untuk di dengar, setiap kali rakan taulan kita talipon.

lagi cool Call Me Tone-A-Thon ni, kita berpeluang untuk menang wang tunai hingga RM7000 untuk hadiah harian!  ya betul betul! setiap hari, seorang subcriber Call Me Tones berpeluang untuk dapat RM2000 hingga RM7000. boleh juga dapat baju baru, sneakers, atau juga smartphone terbaru dan banyak lagi hadiah yang mahal mahal!

best best!

dengan langkah SUPERDUPER mudah dari 14Disember2011 hingga 12Januari2012, hanya:

Taip CAR dan hantar ke 22222

sejurus kita taip langkah tersebut, kita akan dapat 2 Call Me Tones yang hanya dicaj RM5. ya! dua Call Me Tones dengan hanya RM5 untuk selama sebulan! jimat bukan? 

untuk pilihan lagu yang kemain banyak, kita boleh dapatkan di sini www.thecube.my .untuk melayakkan diri kita dapat Daily Prize yang ohsem tadi, kita sekurang kurangnya perlu hantar 3 SMS to 22222 tadi tu dan beli 6 buah lagu paling cool dengan hanya RM15! 

mudah macam goyang kaki kan. hikhik. ni yang suka ni :')

maka, jommm ramai ramai kita join Call Me Tone-A-Thon sekarang sementara hadiah sedang bersidai tunggu kita join saja. 

jadilah pembeli Call Me Tones terbanyak atau pembeli Call Me Tones yang paling ohsem, dan, kita layak untuk pelop hadiah hadiah yang kita idamkan tadi! untuk lagu lagu ohsem lagi cool, jangan risau, ada lebih dari 4000 lagu tersedia untuk dipilih!

jangan lupa tau untuk :
  1. taip CAR dan hantar ke 22222 (Celcom)
  2. pilih seberapa banyak Call Me Tones yang paling cool lagi ohsem
  3. semak lagu lagu tercool kita di www.thecube.my
tertakluk kepada terma&syarat

terima kasih sudi baca ^^

29 comments:

  1. camne naz yg pengguna call me tones celcom tak tau ni? >.<

    ReplyDelete
  2. utk pengguna celcom jerlah.. tak der nombor celcom.. =.=

    ReplyDelete
  3. wahh leh cube nasib nih . Sis pengguna setia celcom ^_~

    ReplyDelete
  4. kereta ku.. hak3.. alamak, tkda celcom la pulok.. kak yuyu pinjam seketul sim celcom.. ekekek

    ReplyDelete
  5. waaaa...tu if nk call to no call me tones je ker?..or ker semua no..yg rm5 sebulan tu

    ReplyDelete
  6. hey yuyu :) okayy . saye done follow awak . n follow lhaa saye balek eah !
    terime kaseh :)

    ReplyDelete
  7. heyy yuyu ! okayy saye done follow awak . so follow lhaa saye balek ea !
    terime kaseh :)

    ReplyDelete
  8. bak no fon yuyu..nk dgr lagu yuyu..hiks :p

    ReplyDelete
  9. sy nak volkswagen...tp xnak join kontes....kuikuikui...

    ReplyDelete
  10. nak kete dan duit tu semuanya. muahaha.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  11. segmen review 3 blogger terhebat...yuyu salah seorang...^_^ harap sudi singgah...:)

    http://syazfida.blogspot.com/2012/01/segmen-review-3-blogger-terhebat.html

    ReplyDelete
  12. ala...... nape kena guna kredit? t hbis kredit, x blh call pakwe. haha.. :P

    ReplyDelete
  13. hehehe.. best kalau dpt sebijik.. : )
    http://sehati0818.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. wahh .. beshnye .. law meng ley bawak yuyu nek kete nih .. :)
    princessfiffy-cayunk.blogspot.com ...

    ReplyDelete
  15. Wah...hadiah besau nieh...tp nk bawak keta pown cam siput....tunggu rietta pndai dulu larr....hehehe....

    ReplyDelete
  16. hadiah sumpah best tapi malas nak join bb bnyk sngt nk kene buat.say tata je lah kat hadiah tu~
    xde hadiah sukarela nak bagi ke?huhu~

    ReplyDelete
  17. macam menarik, tapi malas la nak join.

    ReplyDelete
  18. toing2!kak yuyu kje ngn celcom ker??byk beno iklan psal celcom,ngeee hehee ^_~

    ReplyDelete
  19. hope yuyu dapat la!
    cik epal pun join gak aw..
    harap kowang both la dpt

    ReplyDelete
  20. nak join jugak...tapi takut..ngee..:)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)