HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, December 7, 2011

Wordless Wednesday | Menatang Peliharaan Kecintaan Hati



hmm. yang mana satu nak bela? *kata wordless -.-' *

95 comments:

  1. dua dua pun kiut..yg bwh tu pun ok jugak..

    ReplyDelete
  2. eeeeeiiiiii.....cute sesangat..anak kucing tu innocent jer duk dalam cup.....rasa nak geget....

    ReplyDelete
  3. Kucing la Yuyu. Comel kucing tu...

    ReplyDelete
  4. baik bela sugar glider kak yuyu.
    comel pon comel.Tapi jgn bagi kena minyak haha.
    fatin-ismyname.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ahhh.


    due due comel :DD

    hmmmtp yg bawah kot. hihi :D

    ReplyDelete
  6. sugar glider nga up skrg ni. tp tucen pon comeyy ape. ikut yuyu la prefer yang mana ;)

    ReplyDelete
  7. yang gambar bwh tu kiut la..hehe...same mcm yuyu yg jugak kiut je...:D

    ReplyDelete
  8. uik..susah nak jaga tu baby lagi..hulur hamster..nah amik ni.ha yg ni senang jaga.

    ReplyDelete
  9. yang dalam cawan tu comel gile....tang lagi satu 2..macam x comel sangat n menakotkan sikit..hehe..yuyu nk bela kat campus ke ape..ni..(^_^)

    ReplyDelete
  10. yuyu, Cik Bunny ade entri bergambar anak kucing lahir 1 hari. jom tengok: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/12/anak-kucing-baru-lahir-l-entri.html

    ReplyDelete
  11. sugar glider ni comel n mahal..tp agak busuk...

    ReplyDelete
  12. bela sugar glider,sentiasa comel mcm yuyu jugak=)

    ReplyDelete
  13. dua2 comel..dua2 ade klebihan.. tp tpulang kat yuyu la.. ^__^

    ReplyDelete
  14. dua2 comel , dua2 gak ade kelebihan.. tapi sume tpulang kat yuyu.. pilih yg tbaik ^__^

    ReplyDelete
  15. sugar glider ! comel la, tapi susah sikit nak bela. takut senang mati klau tak pndai jaga.

    kucing lagi la ok. nak peluk cium pun puas hehe!

    ReplyDelete
  16. dua2 je la.. sugar glider tersangat la sensitif n manja.. ari2 kena belai.. kuat jeles :)

    ReplyDelete
  17. due kali bela kucing..due2 mati..hurm, takot nak bela dh...nt nanges ag..huu..jom bela sgar glider yuyu =))

    ReplyDelete
  18. OMO!!!comelnyer....nk sekor....ape kate bela dua2....x yah ssh2 nk plh..:D

    ReplyDelete
  19. rasa nak tekan jer kucing tu masuk dlm cawan..haha

    ReplyDelete
  20. comel.. bela dua2 pon oke gk yuyu :)

    ReplyDelete
  21. bila nak bela anak sendiri? ahaks!!

    *sori, ai PrtScn your vogue header without permission. :-)

    ReplyDelete
  22. bela kucing yg tomei tu..hehehehe...

    ReplyDelete
  23. sugar glider pat maty lahh. baik bela cats. tp yg bulu tebal la. kiut2~ ^.^

    ReplyDelete
  24. kucing much better . senang sikit. kucing lagi comel hewhewhew

    ReplyDelete
  25. dua2 comel ! bela dua2 sis yuyu ., hehe

    ReplyDelete
  26. alalalala...comelnya yg dalam mug tu :)

    ReplyDelete
  27. 2 2 comey tapi yang atas tu lagi comey. heee :))

    ReplyDelete
  28. alahaiiii...comel nye ~! .mcm kaka laaa ^_^

    ReplyDelete
  29. minatang hapa yang gambar no 2 tuh yuyu? pelik jer.

    ReplyDelete
  30. belaa jelaa sume..;eh buat zoo t..HEHE

    ReplyDelete
  31. Kucenlah....sugar glide x minat...hehehe

    ReplyDelete
  32. dlm cawan tu lagi senang jaga dari yg bawah tu..so dlm cawan yg kiuut tu je lah...

    ReplyDelete
  33. alahaiii . comelnyer yang dalam cawan tuh dear !!!

    Nakkkkkkkkkkkkkkk itu :)

    ReplyDelete
  34. comei la.. p dua2 kite takut.. hehehe

    ReplyDelete
  35. SUGAR GILDER eh?alolo comelll! :DD

    ReplyDelete
  36. SUGAR GILDER eh?alolo comelll! :DD

    ReplyDelete
  37. yg dalam cawan la yuyu comei.. senang nak jaga.. klu yg bawah dia tu.. isshhh hilang pun tak sedar.. dah la susah nak jaga..

    ReplyDelete
  38. dua dua best utk dibela...huhu


    http://farah-aminallah.blogspot.com/2011/12/kekal-sihat-dengan-bantuan-far-infrared.html

    ReplyDelete
  39. kalau aisyah bela dua dua sekali, haha baru best ;) kucing dgn sugar glider tu comel mcm kak yuyu ;D

    ReplyDelete
  40. nk semuaaaaaaaaaaa!!! sugar glider tu comey....

    ReplyDelete
  41. alahai x tahan tgk budak2 kecik cmni.... jual x? mai sekoq...

    ReplyDelete
  42. bela kucing..sng skit nk jaga..hehe

    ReplyDelete
  43. comel tapi kalau onie geli,hehehe.... lambat komennnn :'(

    ReplyDelete
  44. assalamualaikum...dua2 cute pilih la yg mana berkenan dihati...:)

    ReplyDelete
  45. sy pun suka kucing jugak, sebabb come..(^____^)

    ReplyDelete
  46. kcuing kot! sebab kalau sugar glider, tak tahu macam mana nak jaga sangat. if kucing sakit pun , kita boleh rujuk kat siapa2.

    ReplyDelete
  47. btw yuyu...
    sugar glider 2 cute,
    tp kucing lagiiii cumel.....

    ReplyDelete
  48. Yuyu... sugar glider la..dia tak membesar macam kucing..hihu...btw..cantik layout baru...hihu~~~ dan header tu!!! CANTIK!!! suka!!!

    ReplyDelete
  49. sangat comel!
    hehe..


    yuyu kat langkawi lg kew?

    ReplyDelete
  50. bela lah sugar glider !!! tahi dia kacik ta busk cam kitty :D

    ReplyDelete
  51. Assalamualaikum wbt..

    Saya ingin memohon pertolongan blogger yang sudi, untuk menjawab kaji selidik mengenai 'freedom of media: internet' sebanyak 15 soalan ringkas. Jawapan adalah bebas, tidak perlu mengikut pandangan pakar, tetapi lebih kepada pandangan atau pengalaman peribadi. Tujuan kaji selidik adalah mengetahui sama ada anda merasa hak asasi manusia anda tertindas dengan tindakan atau akta... yang dikuat-kuasakan di Malaysia.

    Boleh utarakan isu apa sahaja termasuk isu namewee, isu politik, atau pengalaman sendiri (contoh: pernah menerima amaran dari pihak berkuasa kerana entry yang dibuat dalam blog, etc). Boleh utarakan pendapat sama ada bagus atau tidak tapisan yang dikuat-kuasakan pihak berkuasa, tindakan atau akta efektif yang diperlukan, tindakan atau akta yang perlu disemak kembali dan sebagainya, sama ada dengan pengalaman yang pernah dilalui atau bacaan internet. Sila tinggalkan e-mail anda untuk saya hantar soalan kaji selidik tersebut, atau boleh hubungi saya di kougyounushi@gmail.com. Terima kasih.

    p/s: Pendapat peribadi anda adalah khas untuk tujuan akademik. (GFLA 3143 International Human Right Law)

    ReplyDelete
  52. 2-2 pon boleh la yuyu.. tp sugar glider nie kne pndai jge btol2.. sbb ade org ckp sugar glider bleh mati lau krg kasih syg.. n lau die jntan, n dah lekat kat yuyu, die takan mngawan mne2 sgar glider betina. lau nak bela, bela 2-2 jantina. snang sket :)

    ReplyDelete
  53. skrg tkleh lah..keje..next time leh lah kalau ke langkawi lagi..hehehe..~~~~sudi ke bagi alamat rumah tu bila abah & famili dtg sana? leh mintak mempelam..byk tu..hehehehe

    ReplyDelete
  54. sama la ngan kg bella . semuanya gotong royong . takde pun catering bagai ni . lagipun , gotong royong lagi best kan ? ^^

    ReplyDelete
  55. jeles tgk pengomen2 dia..
    ramai nye..


    shuke2..

    blog best..
    owner blog ni pun le tahan

    ReplyDelete
  56. kalau sis yuyu bela sugar glidder tu pon comeyyy jugak. hikhik~

    ReplyDelete
  57. dua duanya comellaaa.....ehe......

    ReplyDelete
  58. dua2 comel.. :)

    http://zanahassan-zana.blogspot.com/

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)