HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday | Masakan Yuyu Hari Ini

Assalamualaikum ^^

108 comments:

  1. apammmmmmmmmmmmm !!! haha sedap2.

    ReplyDelete
  2. PERGH~ SEDAPNYER ... DAH LAME X MAKAN ... BALIK NI NAK SURUH MAK BUATKAN LAH, HEHE~

    ReplyDelete
  3. sodap ni makan dengan kelapa .. :)

    ReplyDelete
  4. eh..eh..apam comel..mesti sedap kan..:))

    ReplyDelete
  5. wow..sedapanyer yuyu nak rasa sikit boleh x...x breakfast lagi ni..huk3..(^_^)

    ReplyDelete
  6. sedap2! akak suka..
    kalau makan ni boleh habis sampai 20 biji...heheheee

    ReplyDelete
  7. @mishnurlin tapi yuyu tak tarok kelapa ^^ tak biasa :p

    ReplyDelete
  8. apam beras kan nie! suka sangat! mak suka letak 2color kat satu apam haha colourful!

    ReplyDelete
  9. sedapnye. kasi hanta kulim sikit :)

    ReplyDelete
  10. CN sukee apam polkadot je,.huhu,.sebab apam ni taruk kelapa,xsuke kelapaa,.wuwuw

    ReplyDelete
  11. yumm~ lama tak makan apam.. nak siket~ hehehe :)

    ReplyDelete
  12. ok ar tu. sekurang kurangnya yuyu dah cuba. =)

    ReplyDelete
  13. apam 3 warna,,pink mesti wajib ada.

    ReplyDelete
  14. weeeeeeee
    makan dgn kelapa sodap nih!

    ReplyDelete
  15. pas ni wat lah apam dot2 tu..comel je..inti blueberry..mesti best..

    ReplyDelete
  16. yuyu...!!!
    nk pink sebijik..!! hihihi ^^
    nmpk sedapp nyeww..!! :))



    Efa Nur :)

    ReplyDelete
  17. Ehh, ain baru je nak buat ni untuk berbuka puasa tadi tapi tak terbuat :(

    Takpe la, sebaik yuyu dah buat! Tengok yuyu punya pon jadi la dulu! huhu.

    ReplyDelete
  18. nak beli boleh hehehehehe......

    ReplyDelete
  19. Nak yang warna pink! Hehehe. ;)
    Pandai yuyu masak. Ada ciri2 wanita melayu terakhir nie. Kihkih

    ReplyDelete
  20. da lama la ta mam apam nie..

    yamyamyam...
    saya bukan org ke-el ta makam apam.harap maklum!


    http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/breakfast-untuk-hati.html

    ReplyDelete
  21. Sedapnyaaaaa!! Nak cikit boleh? Pandai Yuyu masak eh? :)


    Anyway, bacalah entry baru ni! Best :)
    http://callmynamesally.blogspot.com/2011/11/lelaki-idaman-atau-khayalan.html

    ReplyDelete
  22. tetibe teringin. yuyu suke buat org terliurrr...

    ReplyDelete
  23. comels cam yuyu jew nengoknye... huhu

    ReplyDelete
  24. msti sdp nih...yummmy... tp mana polka dot nya? haha

    ReplyDelete
  25. ahpom ni eka suka sangat makan masa kocik2 dulu....

    hehehehe..makan ngan kelapa

    tingat arwah atok.dia selalu belikan kuih nie..

    ReplyDelete
  26. wah..nmpk sdp kaler2 pn comel.hik3

    ReplyDelete
  27. Wahhh bukan main lagi yuyu zulaikha ni. Yeke yuyu buat sendiri kuih ni ? I selalu beli je. Tapi rajin kot siap nak buat kuih.haha. Kuih ni mcm apamm kee ?

    Apa kaitan tudung perempuan dengan cara pemakaian biarawati kristian?

    http://bubblechezz.blogspot.com/2011/11/mengikut-biarawati-kristian.html

    ReplyDelete
  28. my favourite breakfast ! pos sikittttttttttt...hihi

    ReplyDelete
  29. uihhh.... dh lama nak wat apam nii..tpi smpai skrg x wat2 lagi...=) yuyu..jgn lupa post resepi..hehe =)

    ReplyDelete
  30. wahh..sedapnya bila tgk ngah lapar2 ni..huhu

    ReplyDelete
  31. sedapnya.... dah lama tak makan >.<

    ReplyDelete
  32. xde pon entry sal pavlova?
    sti xjadik la tu ekh?
    kih3

    ReplyDelete
  33. yuyu buat ke?? nampak sedapppppppppp! warna pink tu comel je! :)

    ReplyDelete
  34. waahh! ske masak.. bole kwen da ni thun dpan.,. hehehe

    ReplyDelete
  35. aigoo...terasa lapaq pulak tiba2 :D

    Cik Yuyu Zulaikha, kalau ada masa singgah2 blog saya...Cik Yuyu Zulaikha dah saya tag!

    http://hanifborhanchanglun.blogspot.com/2011/11/tudiatag-tag-tag.html

    ReplyDelete
  36. macam sedap..mai la hantaq kat rumah..haha

    ReplyDelete
  37. kalerful laa ,, cantik .. yum yumm ~

    ReplyDelete
  38. anda d tag dalam contest
    http://budakcomelbuatblog.blogspot.com/2011/11/contest-gadis-berpurdah-by-cik-tomato.html

    ReplyDelete
  39. sodap tu...tambah nyioq sikit fulamak!!!!

    ReplyDelete
  40. wah.. apam merah... suke2...
    sedap nye..

    ReplyDelete
  41. mesti sedap apam tu..dah lama tak makan apam..:)

    ReplyDelete
  42. tengah2 lapa, blh plak bkk entry yuyu neh... grr,,,, nakkkk....

    ReplyDelete
  43. apam nasi kannn??!! sedapnya.. lama x mkn..huhu

    ReplyDelete
  44. ohh apam. sedapnyeee.. tgk, x pasal2 dh mengidam apam lak. hikk~

    ReplyDelete
  45. http://amirahhafizi.blogspot.com/

    yuyu...jalan2 sni yaa...=)

    ReplyDelete
  46. wah..sedapnya. nak skit yuyue. hehe.

    ReplyDelete
  47. yuyu , ain selalu bce belog yuyu . tp cuma hari ni baru ada kekuatan nak comment . heee . selalu bukak . pantang ade internet : )

    dah boleh share recipe ni : )

    ReplyDelete
  48. x de warna biru eh yuyu? hehehe.. nampak sodap! jom makan kepah kat blog cik tikah :p

    ReplyDelete
  49. perghhh... terliur le plak... huhuhu

    ReplyDelete
  50. CIS,cheqwa tgok time perut berbunyik! :(

    ReplyDelete
  51. hah,siaplah kak yuyu!cheqwa nak komeng banyak2 tahu.dah lama tak komeng kat sini.nak balas dendam.weeehu!haha

    ReplyDelete
  52. sedapnyer! prut pun jadik lapar time2 gini =.="

    ReplyDelete
  53. SEDAPNYAAAAAAAAAAAAA NAMPAKKKKKKKK :')

    ReplyDelete
  54. sedak giler..lg2 klu apam tgh panas and waktu tu tgh hujan..walawei..tp x pandai buat.. -.-'

    ReplyDelete
  55. Apam tepung beras kan? lama dah akak tak buat.

    ReplyDelete
  56. Ehhhh! rupanyaaa banyak yang suka kuih ni!!! ^^ wahhh! nnt boleh la buat untuk korang kannnnn <3

    ReplyDelete
  57. Ehhhh! rupanyaaa banyak yang suka kuih ni!!! ^^ wahhh! nnt boleh la buat untuk korang kannnnn <3

    ReplyDelete
  58. apam ni kalau ada kelapa parut bes kan?ok.gua dah komen.gua tuntut di kisses?**blushing

    ReplyDelete
  59. nak ubi rebus tu :(

    nk cicah sambal tumis ikan bilis ...

    lapaaa :(

    ReplyDelete
  60. MAKAN APAM RASA CAM GIGIT TILAM.LEMBUT JE :D

    ReplyDelete
  61. BAGUS KAK YUYU RETI BUAT KUIH TRADISIONAL

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)