HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, November 1, 2011

Samsung Galaxy Tablet & Canon Ixus untuk Semua !

Assalamualaikum ^^

Dari dulu sampai sekarang, tabiat minum air banyak bergelen gelen adalah dah sebati dengan isi dan kulit yuyu. Tak minum bergelen gelen setiap hari, kiranya bukan Yuyu Zulaikha. Sebab ingat pesan cikgu, nak otak cergas, minumlah air banya, emak pulak pesan, nak kulit cantik, minumlah air banyak, baca dalam buku sains pulak, nak badan sihat, minumlah air banyak.

Lagi lagi air mineral.

Tapi, nak korek korek sikit. Pstt. Air mineral apa yang menjadi kecintaan kalian takkala tekak kering panas panas dah tunggu nak amik adik depan sekolah?


Kalau yuyu, sejurus ke kedai, wajiblah tangan laju laju gapai TINGE air mineral berperisa penambat hati sekalian makhluk! Lagi lagi lemon yang tertepek muka Shila dengan Gary. Bersemangat jiwa raga tanpa segan silu. tahu?


Oh. Macam mana kalau minum TINGE dan dapat Samsung Galaxy Tablet! Paling tidak pun dapat Canon Ixus 115HS? Okay okay. Sila bawa mengucap sekarang. Memang semua ada peluang untuk dapat dua gadjet cool tu.

Hanya memanggil TINGE hero untuk selamatkan Shila dan Gary dari bola bola melantun yang kwangjau! Dan peluang untuk memenangi dua gadjet cool itu akan terbuka kemain luas untuk korang!. Yeah. Yuyu sungguh tak sabar.

Inilah TINGE Saves The Stars Contest yang wajib kita LIKE fanpage Spritzer TINGE untuk menjalankan misi kita untuk selamatkan Shila & Gary yang berlangsung dari 24Oktober hingga 4Disember.



Dengan beberapa langkah kemain mudah, hanya tunggu hari saja untuk pelop Samsung Galaxy Tablet puas puas :
  1. LIKE Spritzer TINGE fanpage
  2. Beli dan nikmati sebotol TINGE
  3. Sertai TINGE Saves The Stars Contest
  4. Masukkan serial number pada botol TINGE cth :91481387
  5. Selamatkan 2 bintang pujaan kita Shila & Gary!
Kita kita supercool yang telah selamatkan dua bintang itu akan lagi super duper cool bila, hadiahnya adalah :
  • Grand Prize : Samsung Galaxy Tablet x 3
  •  Consolation Prize : Canon Ixus 115HS x 7

Jadi nak tunggu apa lagi sekarang? Jom! Join sekarang dengan kadar sungguh segera! Yuyu percaya kita semua mempunyai kehebatan tersendiri menjadi hero. Masa ni la nak buktikan kat diri sendiri “oh, tak sangka bahwa aku mempunyai bakat menjadi hero” hakhak.

Good Luck sekalian hero yang bakal pelop Samsung Galaxy Tablet rapat rapat! KELIK SINI!

terima kasih sudi baca :)

44 comments:

  1. macam syokk je.. nk try lah..hehe

    ReplyDelete
  2. nsyaALLAH ada chan nak join gaklah

    ReplyDelete
  3. ala,xske minom air tu,macam mane nak join ney??

    ReplyDelete
  4. ada harapan dak kalau onie join,huhu..... mana pavlova ni? haha :P

    ReplyDelete
  5. Awwww samsung galaxy tablet pujaan hati . xD

    ReplyDelete
  6. jom kita lwn spe hero nk yuyu?hak3 =p

    ReplyDelete
  7. dpat samsung galaxy tue..yuyu belikan tuk kite owwang la..

    ReplyDelete
  8. rajin2 otak kowang

    join contest tinge ni.


    mane taw rezeki kowang

    ReplyDelete
  9. wah, macam best jer. tq yuyu sbb bagitaw :)

    ReplyDelete
  10. bolehler cubanikan.. mana tau dapakan...

    ReplyDelete
  11. hadiah memang gempak! insyallah nak join jugak. yuyu pon gud luck =)

    ReplyDelete
  12. macam best je yuyu!;)

    p/s : yuyu,thx promote fae..terkejut sgt2 tetiba traffic naik mencanak..thx sygg! :) <3

    ReplyDelete
  13. best2...
    jom jd follower :)
    http://realitipink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam dear,

    feel free to visit:
    http://fantasticpieces.blogspot.com/

    all items below rm50 including postage.

    happy shopping!! =)

    ReplyDelete
  15. nak kene rajin mengomen ni.baru ada peluang nak jadi bf yuyu nih.eh,terlajak kata plak.maksudnya baru boleh jadi entri terpilih.haha.nampak tak ketidak keikhlasan kat situ.hahaha

    ReplyDelete
  16. ingatkan yuyu yang nak bagi samsung tablet tadi hahahahaha

    ReplyDelete
  17. ieqah ni dah dasar malas nk join contest besaq besaq..thu da kalah.hehehe.so ni dok kumpul duit sndiri laa nk samsung galxy tab..huhu..yuyu sponsor kit bole???

    ReplyDelete
  18. heee..suke la blog anda...follow mine keyh..www.nursyairahsaffaruan.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Nak tablet free tapi tak nak masuk kontest bley? Hehehe~

    ReplyDelete
  20. yuyu sayang..mana pavlova!!! =D

    ReplyDelete
  21. Kakak yuyu.. Maaf sb lama tak singgah sini.. Doakan kejayaan adk utk SPM nnti yea ^^

    ReplyDelete
  22. kan best kalau tu Kihah yang punya :D

    ReplyDelete
  23. hehe..sy bese bwk air 0 dr umh je klu g mn2.hehe

    ReplyDelete
  24. HAHA thank you yuyu pasal belog tu. hewhew hargai :)

    ReplyDelete
  25. bestnya kalau dapat samsung tu -.- nak joinnnn

    ReplyDelete
  26. wah dapat adiah gadget best! nak trylah ;D

    ReplyDelete
  27. nak menang tanak join boleh???hahaha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)