HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, November 15, 2011

Kecintaan Yuyu Bulan Ini

Assalamualaikum ^^

sila set dalam kepala, tengah layan host Smart Shop promote blander buah boleh tukar jadi pemotong bawang besar yang macam dulu dulu selalu ada kat tivi. oh teringat nya. lepas tu ada iklan Tora datang lagi! 

okay, berbalik kepada mood host SmartShop.

tahukah anda, Sometime Boutique adalah onlineshop yang menyediakan pelbagai handbag yang awesome? ia juga menyedia handbag dengan harga yang murah, menggunakan material sangat berkualiti , dan mendapat sentuhan sendiri dari designer Korea, Taiwan & Thailand?

untuk pengetahuan anda, lebih dari beribu ribu handbad telah habis di jual dengan kadar masa yang sungguh pantas dan singkat. woaaa. tersembul bijik mata mengada ngada.


OLD SCHOOL MESSENGER BAG - CREAM

dan tahukah anda semua, Old School Mesegger adalah antara handbag yang panas dalam katalog Sometime. bermaterial sungguh kualiti, dan mempunyai empat pilihan warna, handbag ini telah menjadi juara dalam sanubari pencinta handbag ohsem.


di samping itu, yuyu sangat berbesar hati untuk memperkenalkan handbag pilihan Yuyu Zulaikha untuk bulan ini! 


2 in 1 Alessa Shoopper
2 IN 1 ALESSA SHOPPER - ORANGE

dua handbag yang boleh digayakan dengan pelbagai cara, sangat simple dan membuatkan kita akan kelihatan sangat sangat kemas. di jamin bermaterial bagus kerana yuyu sendiri penah tengok dan sentuh. sungguh tak sabar nak beli.

tapi tapi tapi, ada banyak lagi yang yuyu suka dari koleksi Sometime ni. hmm. macam mana ya? jom cepat cepat buat keputusan untuk pilihan hati sebelum orang lain rembat!

sama ada terus ke :

jom cepat cepat rambang mata!

61 comments:

  1. sya org laki so x pandailah bab2 beg tangan ni. Hehehe. Just tgk2 kt sini..

    ReplyDelete
  2. onie suka yang 2 in 1 tuh, murah dan cantik :D

    ReplyDelete
  3. huwaaa
    kaler beg yg ohsemmm
    simple dn klasik
    mang menarik hati
    heeee

    selamat pagi yuyu chaaann!

    ReplyDelete
  4. salam..
    lawa la beg bawah sekali tue

    kena lak
    yuyu pakai

    mesti ohsem.

    ReplyDelete
  5. kak yuyu , yg old school tu ohsem !

    ReplyDelete
  6. beg kat cni ohsem yuyu..eyka dah pernh usha! hehe :P

    gud info :)

    ReplyDelete
  7. hamboiiiiii ske laaa tu...nk jugakkk beg tuuuu

    ReplyDelete
  8. Old School tu sangat lah menarik warnany! *drolling eyes*

    ReplyDelete
  9. nak cari beg untuk DSLR saya lah..tq yuyu..boleh cr2 kat sini..

    http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/11/cambodia-humanitarian-mission-1.html

    ReplyDelete
  10. datang melawat..wah..setiap bulan akan ada pilihan handbag ke?

    ReplyDelete
  11. wah, I`m crave for handbag...
    singgah dari Mulan Maseirra

    ReplyDelete
  12. cantik. haha. taktau nk komen ape. org lelaki taktau bab2 handbag ni. hehe

    ReplyDelete
  13. SERANGGGG ! haha.cantik2 koleksi dia.woahh.duit bakal habis :')

    ReplyDelete
  14. sy suka semua...mmg cukup gila beg..
    nk beli kena tngok money dulu..
    lalalala~

    ReplyDelete
  15. hmmm yuyu,kita mampu tgk je.poket kering~

    ReplyDelete
  16. hana tengok pun dah dapat agak sometime boutique ni jual handbag yg sgt berkualiti tinggi!

    ReplyDelete
  17. yang 2 in 1 tuh sangat ohsem!nasib belum gaji jewp..kena sekat kemahuan..hihik

    ReplyDelete
  18. salam. girls and handbag x boleh dipisahkan. hik hik

    ReplyDelete
  19. beg kaler oren tu lawa ..

    btw sy ad tag awk disini ..
    kalau smpat jemput singgah ye
    http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest.html

    ReplyDelete
  20. canteknyeee beg2 2.. teruja nengoknye

    ReplyDelete
  21. sometime asyik goes out with big size handbag lah. xde yg medium ke.. huhu..

    ReplyDelete
  22. apa dah jadi dengan fesbuk?

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/11/apa-dah-jadi-dengan-fesbuk.html

    ReplyDelete
  23. btw..nak komen tapi lari topik skit..nape muka yuyu nampak berubah-rubah?kejap mcm kanak2 ribena gtu (hehehe..jgn mara)..kejap mature..merujuk pd gmbr yg ada kt tepi2 blog tu..hehehe..saja nk tanya..

    ReplyDelete
  24. cantik... style..memang sempoi..simple but nice kalau pandai gayakan.

    ReplyDelete
  25. thanks for the suggestion... eheheheh...

    ReplyDelete
  26. ohayou yuyu zulaikha ... Utsukushii tessage .Hajimemashite ^^

    slamat pg yuyu .lawa beg tu . anyway nice to meet you

    ReplyDelete
  27. eh.cewek kaya loe emang kagak tahu bejimat apa? Loe tahu ngak,kalo lo guna duit itu masukin ke tabung,pasti bisa guna di masa akan datang. Ini ya nggak,beli itu beli ini.. apaan sih loe? Emangnya SETAN rasukin loe...













    'Beli tas tangan itu,yuyu... beli'
    gitu? Heh,simpan aja duit loe,kagak payah bazirin... Buat beli nasi kek,apa kek.. pokoknya.. jgn bazirin duit loe.. ngerti gak?!

    ReplyDelete
  28. cantikkk la :)

    yuyu..nak ajak yuyu join my contest, hope sudi ya
    http://www.amirastudios.com/2011/11/contest-my-top-referral-by-amira-studio.html
    tengs

    ReplyDelete
  29. ala awakkkkk, kita tade duet nak soping sakan ni . hahaha. tengok ajela yg mampuuu :D

    ReplyDelete
  30. jom usha blog ni jap.

    http://thepenguin-juliana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. jarang nk shopping beli handbag....suka bawa duit dlm uncang jer

    ReplyDelete
  32. aik yuyu hang hensem ni pun suka handbag ? HAHA teryata anda cun . terima sajalaH :D

    ReplyDelete
  33. *chantik..chantik...akak pon ada yg berkenan....
    *nak rembat satu cukop mulan...boleh.. :)

    ReplyDelete
  34. lawa-lawa semua.. tapi beg kita dah banyak la.. hehehe

    ReplyDelete
  35. BAG STYLE DULU2 DH KELUAR BALIK KAN XD

    ReplyDelete
  36. eh eh eh orang hendon tu ngomennn,over..duit masing-masing kot,soba jela yuyu

    ReplyDelete
  37. huhuhu...best ke dapat shoopping online dayah xpnah g shoppinh online..yuyu dayah bloggers baru kalu rajin follow la blog kita k

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)