HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, November 27, 2011

Kecintaan Ramai di Hujung Tahun :)

Assalamualaikum  



YES! YES! Year End Sale! ini adalah saat kecintaan seluruh manusia di alam ini!

boleh tak nak buat entry pasal Sale, padahal belog dah 5 hari tak hapdet dengan satu habuk apa pun? boleh tak? boleh tak? sebab rasa, Sale dari ButikPinkKu ni, yuyu patut kongsi dengan semua. yuyu tahu, wajib banyak manusia akan gumbira dengan Year End Sale dari ButikPinkKu ni

sebagai isi penting pertama, yuyu nak bagi sikit harga runtuh yang akan buat kita nganga :')



Senarai items (custom made) .
  • Shawl Sateen, rm15
  • Shawl Vintage, rm12
  • Shawl Plain Lady Chiffon, rm18
  • Shawl Cassie, rm15
  • Shawl Thai Silk, rm18
  • Shawl Thai Silk Emboss, rm18
  • Tudung Super Ekspress, rm18
  • Inner Neck, rm12
  • Hijab Adra, rm55
Senarai items (Shawl) .
  • Shawl Cotton Plain, rm10
  • Shawl Jojet Plain, rm5
  • Shawl Chiffon Candy, rm8
  • Shawl Chiffon Tone, rm8
  • Shawl Alice, rm10
  • Shawl Dolly, rm10
  • Shawl Maria, rm15
  • Shawl Saarah, rm10
  • Shawl Tone Cotton, rm12
Senarai items (Pashmina, Inner dan Aksesori)
  • Pashmina Cotton Toned dan Emboss, rm18
  • Pashmina Cotton 4 Tone, rm18
  • Pashmina Rosalie, rm15
  • Pashmina Isabella, rm15
  • Pashmina Plain, rm12
  • Pashmina Tone, 18
  • Pashmina Wanda, rm10
  • Inner Cotton, rm5
  • Inner Awning Cotton, rm8
  • Brooch Karisma, rm4
untuk pengetahuan semua, ButikPinkKu adalah butik kecintaan yuyu. material yang sangat bermutu, harga yang murah dan penghantaran yang sangat cepat. mudah sangat nak berususan dengan owner ButikPinkKu ni.

seperti yang tertepek di banner di atas, YES ini akan berlangsung bermula dari 25November 2011 hingga 7Januari 2012. ya. betul apa yang ada dalam kepala otak korang. lek lu cok kok lu lambat lagi.

tapi tapi, jangan buat perangai huduh tu. nanti korang gigit jari. baru satu hari Sale ni, stock dah banyak yang nak habis. ramai yang berpusu pusu  untuk beli. termasuk yuyu. ya akur. yuyu adalah antara orang pertama yang tak nak lepas kan peluang dapat shawl ohsem dengan harga murah ni.

jadi, jom! cepat cepat, terjah Page ButikPinkKu! 

yuyu jamin, kualitinya sangat sangat memuaskan dan sedap di pakai! jommm pakat pakat rembat sehelai dua!

selamat beli belah di Butik Pink Ku!

43 comments:

  1. dah lama tak shopping kat sana,
    thanks remind me =)

    ReplyDelete
  2. WAH ! LAMA TAK DATANG SINI ! DAH TUKAR BACKGROUND A YUYU !!

    ReplyDelete
  3. kak yuyu pegi mane dah lame tak hapdet entri. lalalal~ :)

    ReplyDelete
  4. eh yuyu, mana pegi ni? busy je tgk sekarang,hehe..

    ReplyDelete
  5. betui2.. kite suke bli kat butikpinkkku ni.. cuma sekarang no money la nak shopping.. :)

    ReplyDelete
  6. lama tak shopping online..jum terjah :)

    ReplyDelete
  7. Owh I nak cube shopping kat butikpinkku...looking for new shawl~

    ReplyDelete
  8. wow ! lawanyee alahaii rambang mata , hahaha

    ReplyDelete
  9. kalau ada account bank sendiri , kereta sendiri dah lama dah ready nak shopping . Huh !

    ReplyDelete
  10. sejuk je kaler blog adik sorang nih hhehe

    ReplyDelete
  11. yuyu sekarang suka maen auucak auucakk la..macam biskut..hak2..da2 nk shopping dulu :p

    ReplyDelete
  12. yuyu ske ajak shopping,duet takda byk mcm yuyu :(

    ReplyDelete
  13. x sbr nak tunggu bulan 12. lagi bnyk sale!! yeah!! hehe..

    ReplyDelete
  14. wahh , nak ajak mama singgah situ lahh :) thanks kak yuyu .

    ReplyDelete
  15. rindu dgn kak yuyu, lamanya tak update :( wahh murah2 ya semua :D

    ReplyDelete
  16. yup betul hana pernah beli sateen shawl situ.sgt high quality tau :)

    ReplyDelete
  17. mmg nak pitam tgok harga. murah-murah

    ReplyDelete
  18. murah nya (O.O)
    nak try shoping situ la , hehe :)
    btw , mari join giveaway ni .. bole dpt perfume DKNY free tau ;)

    ReplyDelete
  19. kak yuyu..tulus makin busy. pakai indon je yg mampu.. huhu! alhamdulillah asal dapat tutup aurat. hehe

    ReplyDelete
  20. pergh..siap promote lagi..best3

    Jemputan khas singgah ke blog chegu zubirBLOG CHEGU ZUBIR

    ReplyDelete
  21. seb baik sy tak pakai tudung.kalau tak,da beli da

    ReplyDelete
  22. okaayyy...time YES adalah time poket berlubaaannngg hahahhaha

    ReplyDelete
  23. thanks a lot yuyu for the entry! after baca i terus bkk the blog, pilih items, order and byr! info yuyu sgt berguna. thank you! :)

    ReplyDelete
  24. hahahahaa entry yuyu nak promote butik pun boleh buat sofea gelak. hahaha :D

    ReplyDelete
  25. heehee kita pon shopping kt situ jgak..serius memang murah, lbih2 bla wat promosi ne..eheehee laju jer rembat..:)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)