HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, October 12, 2011

Penyelesaian Untuk Cantik dan Langsing

Assalamulaikum ^^

                     
antara artis cantik & kurus.

kurus dan cantik? dah cantik lepas tu kurus? eh. mana mana sajalah, pasti idaman setiap perempuan kan. kalau boleh nak badan cantik lagi langsing macam Morogan Fox, paling tidak pun cun macam Jessica Alpa. kiranya kalau macam tu, puaslah hati seumur hidup.

banyak yang bertanya kat yuyu. macam mana yuyu melantak kemain banyak, tapi tetap kurus. :') ni yang buat yuyu tersimpul malu ni. jangan samakan dengan yuyu yang berbaka kurus kering. kami satu keluarga siap nak gemok lagi. wuuu T_T

tapi tapi, yuyu ada percaya dengan satu produk pelansingan yang semakin panas meletop letop di pasaran sekarang. 


Nur Lizz 2 Slimming! produk yang 100% herba dan diakui KKM tu! tengok! baru cakap jenama, rata rata dah angguk angguk kepala siap pekik pekik lagi semuanya tahu produk ni terbaik!

macam mana ni! memang terbukti berkesan sebenarnya produk ini. tanpa korang perlu ikat perut ikat peti sejuk takut takut tangan gatal gapai cekedis atau cekelat, tok sah nak berpantang makan siap tanda pangkah kat makanan ni makanan nu, tak perlu juga nak kerap buang air besar seperti produk pelangsingan lain. baru bernafsu tengok Tom & Jerry, tetiba sakit perut. demm.


cuma telan 1kapsul Nur Lizz 2 Slimming sahaja untuk setiap hari. terharu?? tahu pun.

mudah? sungguh mudah. sesuai untuk kita kita yang kepala otak asik sibuk fikir bab study, bab make up, bab makan, bab laki, bab anak, bab meeting bagai. pap pap pap! *angkat beg meeting berlalu pergi dengan heels merah gojes, badan langsing muka cantik*

lagi best dengan produk ni, bukan sahaja melansingkan, tapi juga berupaya mengekalkan awet muda, menggebu gebu gula gula kapaskan kulit juga mencerahkan juga kulit yang kusam. maka, ucaplah selamat tinggal pada hati yang terlintas nak buat Botox bagai. please! 


banyak lagi sebenarnya kelebihan Nur Lizz 2 Slimming ni. nak tahu lebih lanjut? apa kata terus ke SINI. banyak informasi yang boleh korang tahu dari link tersebut, dan kepada yang dah memang betul nakkan badan langsing dan menjadi cun, jom jom terus order!

untuk lebih lanjut, terus ke LINK ini
dan untuk order, sila ke LINK ini

p/s : tak sabar nak tengok semua cantik dan cun

selamat menjadi langsing dan cantik!

38 comments:

  1. namee dah kering ni kalau nk try gak..jadi tulang terus kot yuyu. :D tapi ubat mcm ni salunya buang toksin dalam badan kita. :) which is good :)

    ReplyDelete
  2. yuyu...tolong carikan produk untuk gemukkan badan yea...tanpa memerlukan makan yang banyak...huhuuu....

    kita sama2 nak gemukkan badan kan..kan..kan... ?? hikhikhik

    ReplyDelete
  3. fae baka mcm yuyu..
    baka kurus kering..
    melantak banyak mana pon
    badan dok mcm tu jugak..

    tapi senang tak payah diet2 kann...:D

    ReplyDelete
  4. yuyu jgn makan nanti makin kurusssss:)

    ReplyDelete
  5. yuyu...thanks...good info...hehehe..suke2..sbb saye dah gemok sekrg...nk turunkn ke brt ideal blekk....bnyk sgt ubt sampai tkut nk try....tp yg nie confident...hehe

    ReplyDelete
  6. ye2 kurus cantik n paling penting sihat..kan2..hehhehe

    ReplyDelete
  7. ishh si tecik chomel ni promote ubat kuruihh plak yee

    ReplyDelete
  8. huhu kurus sgt pon tak cntik jugk kan ~ hehe

    ReplyDelete
  9. wahhhhh nak kena cuba ni hehehe.. tks Yuyu =)

    ReplyDelete
  10. kalo nak "gemokkan" badan tu cam mane? Cik Bunny makan banyak skali pon badan tetap langsing =.="

    ReplyDelete
  11. kurus pon xsemstiny cantik kan.. kadang2 yg chubby tu lg cantik.. hehe

    ReplyDelete
  12. kak yuyu jgn makannnnnnnnn. hehe

    ReplyDelete
  13. Assalam, saya skong Taufik Arifin tu... huhuhuh... kurus atau gemuk sama saja... kedua-duanya cantik... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  14. Yuyu tak pyh makan la produk tu.. Da kurus da.hiks :p

    ReplyDelete
  15. serius??
    nk try r gini
    sllu guna losyen mustajab pati halia jer
    kuang~~

    ReplyDelete
  16. heeee kalo dah kurus, tak payah la mkn pil2 lgi kan....hewhewhew~

    ReplyDelete
  17. bagus la kak yuyu , promote brg :)

    ReplyDelete
  18. suka heliza helmi. hehe. yuyu pun apa kurangnya.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  19. i dh krus la sayang...ahaha produk gemokkan ade x?

    ReplyDelete
  20. Urm,takde side effect ke pil ni? Bukan ape. My mom's friend pena makan pil slimming bagai pastu bile die pregnant cm ade prob. And anak die pun cam ade cacat sikit sbb effect mkn pil kurus mase muda2 dulu. Takut jugak jadi cmtu:((

    ReplyDelete
  21. Yuyu, follow you.

    from a humble blogger =P

    ReplyDelete
  22. aarrgghh..gile cntik heliza..sekali pndng..heliza dh mcm sab dh.. eh? kbai :P

    ReplyDelete
  23. hamboiii..
    yuyu la yg sebuk dengan laki.. ekekek...

    ReplyDelete
  24. kak yuyu da kurus.. x pyah nk krus lg.. heheheh comel lak tu :)

    ReplyDelete
  25. selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

    http://bloglistmalaysia.blogspot.com

    sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan.

    kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai

    terima kasih

    ReplyDelete
  26. selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

    http://bloglistmalaysia.blogspot.com

    sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan.

    kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai

    terima kasih

    ReplyDelete
  27. antare cantik dan kurus......antare kacak dan taff.....lalalalala~

    ReplyDelete
  28. akk mmg suka tgk heliza ni....mata cantik sgt

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)