HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, October 12, 2011

Peluang Menjadi Model dan Menang RM100!

Assalamualaikum ^^

[Dream] Within A [Dream]

yuyu yakin, ramai pembaca belog yuyu, kawan kawan perempuan yuyu yang berbakat untuk jadi model. memang yakin sangat. 108% yakin. pandai pose sana, pandai pose sini. pakai tu cantik, pakai ni cantik. kalau check facebook, dah teruja tengok semua dah boleh lawan Tyra Bank Rakyat.

tapi, nak pendam macam tu saja ke  bakat yang ada?

kenal Ara Lee? ya! rata rata semua kenal dengan Ara Lee, model sana sini ,cunggg melecungg ni. lagi orang kenal sebab musabab selalu nampak di majalah, tivi juga selalu photoshoot dengan blogger femes Fatin Liyana. 

barisan model femes emes!! cuba cari, mana Ara Lee!

pstt.. tapi yang lagi penting yuyu nak cakap, sekarang Ara Lee, sedang mencari perempuan cantik manis untuk menjadi model boutique beliau. wah! kemain best peluang ni! dengan hanya beberapa langkah mudah:
  • beli shawl dari Ara Lee Boutique dari 1Oktober hingga 31Oktober
  • hantar gambar korang dan tudung dari Ara Lee ke Ara Lee Boutique's Fanpage
  • Dua orang akan menang RM100 setiap seorang berserta makeup dan shoot untuk  Ara Lee Boutique untuk keluaran stock akan datang
  • Model 1 yang dipilih oleh saya sendiri berdasarkan criteria tertentu
  • Model ke 2 berdasarkan like terbanyak. Like hanya dibuka 5 hari sahaja
mudah kan? jadi, jommm terus bergegas cari shawl menarik di sana dan mintak opah tangkap gambar korang sedang gojes pakai shawl Ara Lee. cepat cepat join kontest! takut terlambat nanti!

untuk sebarang pertanyaan *macam kaunter pulak aku ni*, sila terus email ke : araleeboutique.gmail.com

p/s : nak beli shawl ni!

terima kasih sudi baca :)