HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, October 29, 2011

Hadiah untuk semua | short update.

Assalamualaikum ^^

tahukah anda, yuyu sedang menaip entry dalam kereta sambil menuju ke pasaraya untuk beli bawang besar bersama rayat jelata rumah? maka, kalau nak taip panjang panjang, sangatlah mustahil.

cumanya, yuyu rasa, yuyu nak sangat berkongsi sesuatu dengan semua. jumpa satu gambar pabila godek godek laptop yuyu. ada juga yang yuyu dapat kongsi kan. kan kan kan :)


selamat malam semua :')

43 comments:

  1. Dulu dpat pesanan daripada seorg cikgu..Kuatkan pergantungan 2 pada Allah insyaAllah...dlam apa jua keadaan Allah akan tetap bersama kita..Jemput singgah blog saya.. :)

    ReplyDelete
  2. selamat malam kak , selamat membeli bawang besar ye ? :D

    ReplyDelete
  3. Entry yg berguna . Kita dah comment . Mana kiss kita ? Hehehe . .

    ReplyDelete
  4. forgive,forget and smile..that right!!

    ReplyDelete
  5. salam poyoness!
    entry ur bermanfaat sekali!

    ReplyDelete
  6. wahh bagus betul ni, mcm aisyah ni tak lama lagi nak spm. jadi semangat dah bila baca tips2 kak yuyu bagi ni, thanks share ya kak yuyu ;)

    ReplyDelete
  7. hye sis yuyu ! hehe... wahh otw nk p pegi shoping bawang pon sempat lg nk taip entry , hahaha... ok ler tu...

    ReplyDelete
  8. terima kasih yuyu sbb bg hadiah ni. hehe

    ni hadiah utk yuyu :)

    http://miss-aisya.blogspot.com/2011/10/share-asma-ul-husna-fadhilat-serta.html

    ReplyDelete
  9. terima kasih yuyu sbb bg hadiah ni. hehe

    ni hadiah utk yuyu :)

    http://miss-aisya.blogspot.com/2011/10/share-asma-ul-husna-fadhilat-serta.html

    ReplyDelete
  10. wohooo beli bawang besar pon sempat update.

    ReplyDelete
  11. timbul inspirasi lepas baca "hadiah" dari yuyu =)

    ReplyDelete
  12. huh???.. dalam kete pun dapat hapdet. huiyooo.

    ReplyDelete
  13. dapat kekuatan lepas baca ney. suke!

    ReplyDelete
  14. hadiah yg bagus utk kami semua...

    ReplyDelete
  15. haha..sempat lg yuyu update eh even nk g beli bawang besar... :)
    btw, love it...thanks for nice entry..

    ReplyDelete
  16. thanks yuyu..good advice..

    bila nak pi jejalan blog saya lak..

    jom2..

    ReplyDelete
  17. terima kasih yuyu..hadiah yang sungguh bermakna... :)

    ReplyDelete
  18. ehhh... suka juga korang kat hadiah yuyu ^^ terima kasih kerana sudi terimaaa ^^

    ReplyDelete
  19. :') good entry la kakak comel tomeyy ^^,

    ReplyDelete
  20. liyya baru nak tdo nih. selamat malam yuyu. ASSALAMUALAIKUM,

    ReplyDelete
  21. thank you and like it very much!

    ReplyDelete
  22. wah! bagus entri ni,, era suker.. hehehe :)

    ReplyDelete
  23. beli bwg pon sempat update ek! ^^,

    ReplyDelete
  24. Nice one yuyu! Forgive, forget and smile...i love that.

    ReplyDelete
  25. bagus hadiah ni.. peringatan Allah itu selalu di sisi kita.

    ReplyDelete
  26. Pergh..On da way gi pasaraya pun sempat adik lagi...

    tpi nice share.. =)

    ReplyDelete
  27. pesanan yg berharga...sobsob...thanks kak yuyu ^_^

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)