HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, October 19, 2011

habislah rabak poket bulan ni.

Assalamualaikum ^^

tak nak dah buat intro pasal boutique handbag online kecintaan yuyu. rata rata dah tahu, pilihan handbag demi nampak ohsem pabila berpeleseran di Kolompo, haruslah dari SOMETIME Boutique. dan yakin, bukan yuyu sahaja, nuhh, tanya orang lain, banyak yang memilih SOMETIME sebagai boutique wajib kena singgah.

kan kan kan semua? :')

kali ni, koleksi terbaru SOMETIME dah tangkap retina untuk terus jadi gila kalau tengok. hoi. memang jatuh hati tengok koleksi terbaru kali ni.

MIMI MESSENGER BAG yag comel untuk dibawa jalan jalan cukup buat Bff jeling jeling takkala jalan disebelah. hey! tak nak ke handbag cute bakal jadi milik yuyu ni?
MIMI MESSENGER BAG - PINK
macam mana pulak dengan OLIVIA HALDALL yang buatkan pecinta kasual menetes hingus cecah lantai. okay, mark satu lagi handbag pilihan kalbu bulan ni. uniq. tak pernah ada. wajib penuhkan OLIVIA dalam almari.
OLIVIA HOLDALL - BROWN

EDNA VINTAGE CROSSBODY BAG yang super vintage menambat hati sekalian manusia ni macam mana? takkan tak beli. mana boleh tak beli! ni pun nak mark juga la sebagai handbag patut buat rakan taulan jeles kemain!
EDNA VINTAGE CROSSBODY BAG - BLACK

MAJORIE VINTAGE BAG. dah cukup sexy vintage dah? belum belum! selagi tak bawa Majorie merata rata. sexy tak sexy Majorie ni, tinggal 2 items saja lagi. jangan sampai gigit jari!
MAJORIE VINTAGE BAG - RED



hmm. habis lah duit bulan ni. tu baru empat. belungguk lagi handbag baru yang akan buat kita semua nangis sebab tak boleh nak beli semua. tak beli takut rasa nak tumbuk muka kawan yang beli, kalau beli semua, kopak la. haish.

 tengok SINI untuk banyak lagi pilihan!

inilah SOMETIME, setiap bulan pasti akan ada handbag menjadi senarai handbag kecintaan perlu tanda dalm diary. kaler yang perbagai, cantik, up-to-date, style dan sungguh murah. wow! sekarang jom serbu SOMETIME!


selamat membeli belah semua :)

41 comments:

  1. betul2 shopping yuyu...
    ada sale deepavali ek?
    :D

    ReplyDelete
  2. onie grab dah satu! rasa nak grab banyak-banyak je,geram gila kot!

    ReplyDelete
  3. ada typoooosss kt bawah skali... #handband. berdekah gelak!!!

    ReplyDelete
  4. amboiii beg..
    banyak sungguh..
    mai beli satu kat ceq..

    ReplyDelete
  5. nak beli hand bag jugak..hahahahahaha....baru ingat diri ni laki :D

    nizam-shukor.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. err..beg skola ada?
    kalau ada roda mesti best..
    kui3..

    ReplyDelete
  7. fuhh, banyak gile beg lawa-lawa..sampai rambang mata dah tak tau nak pilih mane? huhu

    JOM BACA & KOMEN! : PANDUAN PEMILIHAN ALIRAN UNTUK PELAJAR LEPASAN PMR

    ReplyDelete
  8. waaaa cumil la. yuyu, belikan satu. ngehngehh XD

    ReplyDelete
  9. @oniecantik kannnn onie! yuyu paling suka sometime!

    ReplyDelete
  10. tau takpe! murah pon murah...eh bukan murah,standard la.. :)

    ReplyDelete
  11. oke. takmo klik link tu nanti takut terpengaruh nak beli handbag choomell. sabarrr..fuhh

    ReplyDelete
  12. cantiknyeeeeeee...ohsemmm..hehee..
    rambang mata la cmni :)

    ReplyDelete
  13. sume cantik2 p still xde yg berkenan lagi..hihi

    ReplyDelete
  14. yuyu review lak blogshop baju yg kawai korea stail :))ngehngehngeh

    ReplyDelete
  15. haa sudah..shopping tok raye depavali vanakem ke cik yuyu? hahahaha~

    ReplyDelete
  16. peh!!!juling tengok..picture yang paling atas tu paling cantik taw..cantek tangat-tangat..grawww!!geram2..

    ReplyDelete
  17. hooomaaaiiiggooddd!
    nape mimi messenger beg tu comel beno
    dah la name mimi sme cm mimi plak
    errrr
    dr x suke pink jadi suke pink
    hahahaha
    comel laaaah yuyu!

    ReplyDelete
  18. gojes semuanya lah... skang ni dah intai-intai website sometime.. hehehe :)

    ReplyDelete
  19. nanti g cari buluh wat tabung ye yuyu wat ganti blek duit yang hangus dirabak dari poket tu =P

    ReplyDelete
  20. agak2 dalam satu tahun berapa yuyu spend duit beli bag ye? beg butik ni gorgeous la yuyu!thx for sharing;)

    ReplyDelete
  21. phewit..apalah sangat..handbag tue..alah..pergi lah jauh..jauh..


    adui tak tahan tgk EDNA VINTAGE CROSSBODY BAG alar2 leather..suka ah..style macam sapa tuh dlm cerita korea..eii geramm~~

    ReplyDelete
  22. Are you handbag's lover? Get your stylo handbag's collections at affordable prices! Feel free to visit us @ http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. semua bags ala2 vintage kan. suka suka :)

    ReplyDelete
  24. yuyu..hidup kena berjimat ..huhuhu..
    nasihat atas kepala diri sendiri..huhu..


    p/s: yuyu jom tukar feed. :)
    tiada paksaan, kalau sudi terima kasih.

    ReplyDelete
  25. Learn to trade Forex. I'm trading currency forex with a metatrder demo http://2pipfixed.com using autotrader EA and scalping. I do this from my home as a part time job. They are a very honest broker and the best forex brokers.

    ReplyDelete
  26. hahahaha :D yuyu gila handbag eh. sofia gila baju

    ReplyDelete
  27. mmg rabak laaa mcmni..HUHU..tumpang rabak laa sebab yuyu tayang kat tite..so kita minat nk beli laa

    ReplyDelete
  28. canteknye total pos no yuyu...
    777

    ReplyDelete
  29. Yuyu...sy baru beli beg sebiji mcm beg yg pic no 1 tu.. RM 25 je kt times square..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)