HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, September 18, 2011

Yuyu Zulaikha Lah Manusia Paling Cool Abad Ini.

Assalamualaikum ^^

mempersembahkan!


yeah. eksaited tak ketahuan hala.  

mempersembahkan jadual peperiksaan yuyu semester ini. dah ada enam garisan garisan cinta yang menghubungkan subjek lepas dan hati berbunga. bhahaha. okay. cuma nak bagitau, yuyu adalah manusia paling cool abad ni apabila berjaya kembali makan hingga terlentang tanpa perlu fikir exam mendatang.

demm. cool bai.

cuma tinggal satu paper saja lagi. rilek der. microeconomics kot. jawab sambil makan tempe goreng pun orait. pejam mata, tengok dah siap. ya. ini riak lagi takkabur lagi membangga bangga diri. sifat mazmumah jelas ternyata di perenggan ini.

sape tak eksaited, bila seminggu berturut turut berhempas pulas, bersengkang mata demi menjawab exam lima paper dalam empat hari berturut turut. tiba tiba, hari ini, YA HARI INI, yuyu dah hilang azab dunia semua ni sudah.

lega tok sah nak cakap la kan. siyes rasa yuyu patut lompat terkinja kinja dengan kiraan 7193612318 kali, dan jerit dengan kadar suara paling lantang seboleh mungkin. best tak best, rasa malam ni patut cover balik waktu tidur yang dah di sia siakan demi exam.

tapi, dalam garis garis merah tu, ada la nampak bunga bunga kekecewaan. sobbsobb. ni yang tak best nak bagitau ni. Financial Management *ngeri bila nampak warna merah kat subjek ni*. tunggu dah lihat sajalah keputusan. tu lah satu satunya subjek yang membuahkan kekecewaan lebih awal sebelum dapat result 

tapi, ape wa kisah. dah lepas.

maka di sini, kepada yang baru masuk semester baru, atau yang masih terkontang kanting membaca buku, bahahaha. opps tergelak pulak. selamat membaca buku ya semua. yuyu rasa macam nak tidur awal. hikhik. gelak paling sopan abad ini.

p/s : patut reward diri sendiri ni. perut choomel mula tampak gembira.



wordless wednesday tetiba.

terima kasih sudi baca :)

88 comments:

  1. yuyu, dah nampak macam Buffered earnings dah ni! haha. good luck yuyu :) buat elok2. nnti kita pi makan steak ! kita belanja !

    ReplyDelete
  2. haha .. yuyu , yakin ke perut comel ? tak buncit? ;p

    ReplyDelete
  3. gudluck yuyu! tggl 1 paper je lagi...jgn malas pulak lepas semua selesai..hehe

    ReplyDelete
  4. Namee Roslan : yeahhh! steakk!! tak sabar nak tunggu dahhhh!!

    lynda : hhahaha.. perut ni susah buncit.. anti buncit :p


    cik azizah : heheheh... terus jadi malas ^^

    ReplyDelete
  5. hish..yuyukecik ni gelakkan orang pulak..nasib baik akak takde exam...lalala~

    ReplyDelete
  6. yeaaaaaaaaaa dah abis.... eh2..lom abis lagi lah..A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ gud luck yuyu..

    ReplyDelete
  7. wahhh..untungnya kak yuyu ada satu je lagi paper tinggal!! kita lagi 4 kot!! huhu..

    ReplyDelete
  8. yeahh yuyu ok sekarang bole lah lompat terkinja-kinja...hehe;))

    ReplyDelete
  9. wahh jeles tahap paling tinggi ni.. kiter baru nak mula semester kot..huwaaa :(

    ReplyDelete
  10. bestnye kak , da hbis exam , sye x exam lg :(

    ReplyDelete
  11. elehhh kite dah habes exam semalam dah.... ^^ perut ni pun dah penuh sampai nmpk sgt buncitnye ni...^^

    ReplyDelete
  12. okay tahniah kak yuyu sekarang dah boleh kibarkan bendera krn dah merdeka haha :D

    ReplyDelete
  13. @Sunah Sakura hikhik ^^ lepas ni akak ada pulak.. saya nak tidur la :p

    ReplyDelete
  14. wahhhh. yuyu dah semester 3. ain baru masuk sem 1. sedih..
    gudluck yuyu comel.. muahhh2. hihi

    ReplyDelete
  15. @A.I.N.S.Y.A.H hahahaha.. mmg tak la dapat A+ hahahah.. buat pun cincau T_T

    ReplyDelete
  16. @FizaFizz heheh.. jangan jeles.. sila baca buku.. g sane :P

    ReplyDelete
  17. @coklatberapi yeahhh! nak lompattt! nak lompatttt! yeahhhh! heheh.. jommm join!

    ReplyDelete
  18. dah lama tak ngadap paper-paper exam,muahahhahaha :D

    ReplyDelete
  19. Ahaha, nampak cm senang microeconomics tuh. :)

    ReplyDelete
  20. @Syairani Tarmizi kihkihkih ^^ jangan jeles ye.. okay.. tengah makan jajan sambil meniarap :p

    ReplyDelete
  21. gile terbaikkkkk la awak punya exam........btw gud luck....=p

    ReplyDelete
  22. wow,beshnya kak yuyu dah nak habis exam ^_^
    bagus lah.kakyuyu,jom pegi mcD.lapar GCB...hihihi

    ReplyDelete
  23. gud luck yuyu..wlupun tggl 1 paper lg..jgn mls2..chaiyok2...

    ReplyDelete
  24. tidur puas-puas !
    esok saya lak nak daftar kat UTP.
    wish me luck kak yuyu !

    ReplyDelete
  25. haha.. kitorang baru masuk sem 2. and ada yang dah tahu result. heh. i got 3.709.. ( komen penuh riak & takabbur, haha )

    gud luck to u sis :D

    ReplyDelete
  26. best gile kak yuyu dah hbis exam.kte next week koddd >.<

    ReplyDelete
  27. wahh , untunglah kak yuyu . kita baru terkial kial nak mengulangkaji lagi . sobss .

    ReplyDelete
  28. yuyu memang cool yuyu...

    hahaha

    last satu paper je an..an..gudluck

    ReplyDelete
  29. amboi kak yuyu, gembira sakan nmpk...mesti tidor nyenyak dah mlm nie...

    ReplyDelete
  30. chaiyokk yuyu..

    Fullhouse mmg tempat fav ku..jom ieqah blanja yuyu disitu nak?? seyes ni :)

    ReplyDelete
  31. woott woott tinggal lagi 1 paper ! hihi. good luck utk last paper tu ye :D

    ReplyDelete
  32. gud luck kak yuyu . sy pun tgh exam jgak , tp bru trial SPM . bdk2 lgy :D

    ReplyDelete
  33. hikhik...exam memang simple..mcm makan kcanag je kan yuyu...=))

    ReplyDelete
  34. wah.. jauh nye gap.. bestnye,,oo.. kak yuyu pun banking ye?
    same la dgn ieyza.. tapi baru diploma.. hee..

    gudluck eyh kak yuyu ;)
    ieyza pun tgh exam gak skrg ni..
    3 hb baru hbis :(

    ReplyDelete
  35. perot yuyu sgt comel..tetiba..haha ^^

    dah nampak kebahagiaan hati yuyu :)

    <3

    ReplyDelete
  36. wah nak habis dah exam,,good luck

    ReplyDelete
  37. mesti guling2 ats katil sensorg
    sbb dh hbs exam nie

    ReplyDelete
  38. @meawyelaaaa.. orang tu dah habis study! lagi jeles T_T

    ReplyDelete
  39. @ninihahahah.. tau pun derita nya macam mana.. UPSR pun tak macam ni ^^

    ReplyDelete
  40. @SoLy SoLicious hahahah.. ye ... biar je la.. dah lepas... malas amik tau :P

    ReplyDelete
  41. @Amoychanteks wahhhhhhhhhhhhhhh!!! UTP tuuuu!! siyes mesti pandai gile ni!!

    ReplyDelete
  42. @vampire and his lady demmm.. ni lagi riak!!! -..-' arghh! tak leh jadi betul!

    ReplyDelete
  43. @Miss A bhahahah.. baca lah buku ye :p jangan berbelog ^^

    ReplyDelete
  44. @ADEEYA hehhehe.. tapi sebenarnye takut gak ni ^^

    ReplyDelete
  45. @CikAnne hikhikhik ^^ study betul btul! jangan malas. nak tidur ni:P

    ReplyDelete
  46. @Cik Eka heheheh.. the coldest :P 1 paper kacang je tinggal :p

    ReplyDelete
  47. @miss inna nak tidur nyenyak nyenyak la lepas ni ^^

    ReplyDelete
  48. @IEQAH wahhhhhhhhh!! ieqah belanja!! nakkkkk! rezeki tu :P

    ReplyDelete
  49. @Ijah EmoTemo hehehhe.. mekasih sayangg! happy dah ni.. macam malas pulak nak g exam nanti ^^

    ReplyDelete
  50. @Cha sahaja heheheh.. ade laaa ^^ tak leh gitau orang ^^

    ReplyDelete
  51. @miszfazierra Good Luck sayanggg!! buat exam, ingat akak.. :P

    ReplyDelete
  52. @ieyza afieyna hehehe.. same la.. nnti keje bank same same :p

    ReplyDelete
  53. @efa nur hahaha.. dia tengah gumbira.. dia tahu, lepas ni yuyu makan best :p

    ReplyDelete
  54. ALHAMDULILLAHHH! AKHIRNYA SEMPAT JUGA REPLY SEMUA!!! <3 terima kasih yang sudi baca & komen ya

    ReplyDelete
  55. baru tau yuyu amek course ape, hehe~~

    gudlak dear utk paper yg akan dtg

    ReplyDelete
  56. lagi satu paper nak abis. gud luck yang..free2 singgah la ye.review blog dak comel ni

    ReplyDelete
  57. oh yuyu selamat menempuh pembelajaran sesi budak sekolah. HAHAHAHAHA opssst tergelak pulak. ;P

    kite dah habes study yay!

    yuyu comel meh nak kiss pp sikit.....

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)