HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, September 18, 2011

Video Yang Membuatkan Yuyu Menangis.

Assalamualaikum ^^

taknak bebel memalut panjang kat entry kali ni, cuma nak paksa kalian semua *cehh kalian la sangat*, tengok video terbaik abad ini. ada sorang kawan post video ni di PAGE yuyu.



terima kasih kepada Hidayat Ahmad kerana sudi kongsi video ini.

p/s : di persilakan share ya semua.. 

p/s lagi : kalau ada video best lagi, silakan bagi link ya semua.

terima kasih sudi layan video terbaik abad ini :)

32 comments:

  1. jomm layann.tisuu kena sedia laa kn

    ReplyDelete
  2. Ya Allah...sedihnya...hmmm...thnk yuyu...thnk share...

    ReplyDelete
  3. tak dpt bygkan macam mana sedihnya rasulullah kalau tgk perangai kite T_T

    ReplyDelete
  4. Cik Yuyu, namo0 sedih2 ye...
    Memang video yg sgt menyentuh hati dan paru2 Mira..

    ReplyDelete
  5. huhu,, terharunyer..T_T..pandai die menyampaikan..

    ReplyDelete
  6. semoga masih ramai lagi wanita yang ingin mengenali Nabi seperti kamu ini yuyu. tampaknya kamu begitu berminat tentang Nabi kita. dan boleh nanti kita bearkongsi tentang sunnah2 baginda. pastinya itu lebih menarik nanti.kisah tentg khadijah berkhawin dgn Nabi pun sngt best. *senyum*

    ReplyDelete
  7. pernah tengok video nie..
    sedih sgt....sampai nangiss T_T

    insaf

    ReplyDelete
  8. sedihnya :(

    ketika kita merinduinya...dia sentiasa merindui kita ....ya Allah kau berikn tempat terpuji buat nabi ku ....

    ReplyDelete
  9. sangat2 bagus video nie..sesekali muhasabah diri buat kita lebih tenang kan yuyu

    ReplyDelete
  10. Akk Yuyu.. Thanks 4 share this video..


    Maaf sb dh lama tak singgah sini, busy trial-spm ◕‿◕

    ReplyDelete
  11. mengalir air mata ni,bile dengar lagu raihan tu full punya...

    hati ni dah jauh melupakan..

    Perlu cari balik,bagaimana hendak mencintai Rasulullah saw.. =')

    ReplyDelete
  12. Kalau dengar sorang tempat yang agak sunyi mmg menusuk kalbu
    Comel

    ReplyDelete
  13. Salam Yuyu, benar kata anda ianya sangat memberi kesan n kesedaran siapa kite...... ia juge membuat kite berfikir........ apakah kite termasuk dlm kategori orang yg dimaksudkan. sungguh berfaedah n terima kasih kerna berkongsi sedikit ilmu semoge kite semua di berkati.

    ReplyDelete
  14. yuyu syg....sedih sgttt


    tersentuh...

    :(

    ReplyDelete
  15. ramai dah cakap pasal halaqah-sentuhan kalbu nii.memang terkesan kat hati laa sis yuyu ;)

    ReplyDelete
  16. internet lembab tak leh nak tgk T.T

    ReplyDelete
  17. Setiap kali tengok perogram ni memang confirm tersentuh dan menangis..

    ReplyDelete
  18. pak firdaus djamaris ni memang best :)

    kalau dia buat lawak, kompem gelak. tak kering gusi dengan beliau ni.. rindu waktu training ESQ~ :(

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)