HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, September 4, 2011

Tak Sabar.

Assalamualaikum ^^

dari tadi tak habis habis tatap wajah kesayangan hamba yang jauh nun di sanun. tak sabar pulak rasanya hamba ingin ketemu sama kesayangan hamba. hamba hanya terus mengira jam. haish. angau dah. sah. ni memang angau.

ya. wajah kesayangan yuyu yang selalu tengok kat MTV saja. tak pun tengok kat kertas bungkus nasi lemak Mak Jah. sampai hati.

sempena Konsert Suara Kami malam ni yang akan di berlangsung di Stadium Merdeka, memang takkan yuyu lepaskan peluang berfoya foya kat sana. malam ni, malam bersejarah dalam hidup pabila dapat tengok wajah kesanyangan yuyu yang yuyu adore dari tingkatan 3.

nah tiket nya! saja nak bagi korang jeles kadar sungguh tinggi.


GRAND STAND derr~

cukup jeles? bhahah.. memang niat di hati untuk bagi korang jeles. ya. sifat mazmumah.

kihkih. short update. nak siap siap keluar lepas Asar nanti. ada lagi 2 freeseating tiket yang yuyu nak kat sapa sapa saja. cepat cepat sape nak? 2 orang yang bertuah akan yuyu bagitau di PAGE yuyu.

terima kasih sudi baca :)

58 comments:

  1. nak jugak nak jugak, kak yuyu bagi kat saye eah ..muahahahae :)

    ReplyDelete
  2. nakkkk,tapi tak sempat,meaw keje,huhu

    ReplyDelete
  3. enjoy the show...


    i wan my money back, i want my money back~~~LENKA

    ReplyDelete
  4. jeles nye , grand stand lagi tu . CHP nak ikot !

    ReplyDelete
  5. boleh la dengar suara yuyu mnjerit2..put ur hand up(2x) lak pas ni...hoho

    ReplyDelete
  6. meletop dpt tiket tuh.ingt nk g gak tp lupa beli tiket

    ReplyDelete
  7. Untung la Yuyu dapat pegi konsert SuaraKami. Nak pegi jugak! =,=

    ReplyDelete
  8. nak follow...
    nelly beb...
    suke lagu2 lame dia

    ReplyDelete
  9. Untungnya akak T___T Dapat jumpa NELLY pulak tu.kirim salam eh,nyanyikan lagu Just A Dream dekat dia untuk saya.Hahah :p

    ReplyDelete
  10. berfoya2 la sangat yuyu ek..kehkehkeh ;D

    ReplyDelete
  11. dapat gak tiket tapi xdapat pegi..huhu...ada event..

    ReplyDelete
  12. yuyu, kiter nak tiket free.. *ayat kesian sambil buat muka 15 sen..

    ReplyDelete
  13. nafsu nak ikot. ati rasa bersalah ngan kedatangan exam. kepala atas pagar berduri

    ReplyDelete
  14. hek9!~ kalo dkt nuru pon nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :P

    ReplyDelete
  15. untunglah sapa dapat..inna hnya gigit jari jer la..btw,hav a fun kak yuyu!

    ReplyDelete
  16. just enjoy the show! bak kata lenka...huhuhu

    ReplyDelete
  17. bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak hikutttttttttttttttt

    ReplyDelete
  18. huhu~ x minat la pulak retis ni.. kalo x, memang dh mintak tiket ngan yuyu....

    ReplyDelete
  19. ceeeeiiit,tak jeles pon...#padahal jeles tahap gile babeng nih...kekekekeke T_T

    ReplyDelete
  20. wah bestnya,,sangat best kalau jadi yuyu haha

    ReplyDelete
  21. hye dear,
    do visit my collection...
    thnx you...
    :)

    ReplyDelete
  22. waaaaaaaaaaaaaaaaaa
    untungnye la yuyu ku cyggg
    hehee

    ReplyDelete
  23. kita dapat tiket gak. tapi tak dapat pi, grrr

    ReplyDelete
  24. hoho. macam mana boleh dapat? kitorang dekat free standing je. pastu jumpa cik epal. haha

    ReplyDelete
  25. amboi...excitednyer cik yuyu...:p

    ReplyDelete
  26. Jauh. kalau dpt pun mesti takleh pegi jugak. T.T

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/09/yuyu-syida.html

    ReplyDelete
  27. Hehe maaf kalau terasa..

    Saja nak ingatkan diri sendiri jugak, moleklah kalau macam tu, kipidap girl.


    Wassalam.

    ReplyDelete
  28. Lega Yuyu balas balas semula komen ni hehe..

    Sebenarnya jeles pun ada jugak sebab dapat dengar je orang cerita pasal konsert ni..


    *Tak sangka pulak sudi jenguk blog wangi Usop. Terima kasih.

    ReplyDelete
  29. jeles ke?

    jelas lar! huhuhuuu ....

    ReplyDelete
  30. mengenai entry ini Yuyu Zulaikha Ada kembar..korang tahu?? ツ..hehe...muka yuyu dgn johanna mmg seiras kn??suka tengok..:)

    ReplyDelete
  31. dapat mana ticket ni ? Haha. Suka baca belog anda ! =)

    http://lovelynemo.blogspot.com

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)