HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, September 12, 2011

Spontaneous Thursday | Fotocopy Copycat




nak juga tegakkan benang yang tengah basah -.-'

168 comments:

  1. adoiyaiii..plessslaaa.. yuyu original sendirik p tgur pn takmo ngaku.. konon dia yuyu letewww.. :P

    ReplyDelete
  2. tetibe terasa nak sepak2 dah fasha tuh -..-

    ReplyDelete
  3. saba aje la.. da org femes.. cun plak.. cm j. LO kan.. rmai jek amek gambo die.. heheh..

    ReplyDelete
  4. aduh parah2 yuyu....dah terang2 nk berdalih lagi...

    ReplyDelete
  5. haiyaaaak
    hehehhe
    adohai..cian yuyu ye...
    sungguh2 die nak jadi "yuyu" ni
    nasib la yuyu dpt handle ye...

    ReplyDelete
  6. sayang..
    sayang lapaq maki tak?
    try habaq kat dia . heeehee :)

    ReplyDelete
  7. aiyooo..sabau jelaaa..
    baik sungguh hati yuyu kn..
    da pinjam gambar lagik mau request sibling..
    *oppsss maaf..

    ReplyDelete
  8. ishk bongek la budak nie.. sabar yuyu.. bak la link dye biar kitowang report jia.. :)

    ReplyDelete
  9. baiknye cakap ngn faker camtu....ape tujuanlah orang nih...aish

    ReplyDelete
  10. dah terang2 muke same kan. heheh
    nak jugak mengaku gambar dye pnye. huhu

    ReplyDelete
  11. Twins? hahaha
    preferably NO IDENTITY

    #LIKE!

    ReplyDelete
  12. OMG yuyu!!!
    nk gelak guling2 je mase bace nih.wawawa..

    ReplyDelete
  13. hahaha..kesian pulak ngan org spesis camni

    ReplyDelete
  14. Hahaha. Rasa nak penampar je dia tu. Sis Yuyu ni kelakarlah

    ReplyDelete
  15. hahaa.. kenapa nak larang? biar ja lah dia nak guna.. yuyu berhias cantik2, pastu tepek gambar di belog/fb.. bila ada org buat camni barulah terbukti yuyu cantik/cun/ayu/apa semua tu kan?

    so biarlah org nak buat apa pun dengan gambar yuyu..

    kalau rasa xsecure, sila stop buat macam ni.. bersederhanalah dalam semua benda..

    pakai tudung labuh..pastu org ikut... lagi banyak pahala dapat =p

    ReplyDelete
  16. teguran yang sangat lembut :D

    ReplyDelete
  17. hahaha. sabar je lah yuyu. dak tecit ni nak kena lenyek dengan trailer agaknya. sabau je la.

    ReplyDelete
  18. style la ada kembar yg sama nama n rupa..blog sama tak?blog boleh kemba ke?hehe

    Artikel Top10 Yang Pernah Gegarkan Dunia Blog :
    Makcik Hajjah Sitt Alwuzara Hina Islam!!
    Maya Karin **lacur*** Bapa Saudara!!

    ReplyDelete
  19. adeh!
    ade gak mnusia spesis cam nie?
    kah3..
    lawak ade,, geram pon ade.

    ReplyDelete
  20. hahaha. macam-macam budak sekarang ni.siap suruh jangan bagitahu siapa2 tu.......

    ReplyDelete
  21. biasa la tu... huhuhu.. sekarang ramai org x guna gambar sendiri... kdg2 ade yg menyamar jdi artis huhuhu

    ReplyDelete
  22. aiyoyoyo.ini orang pon ade ke??yuyu dah femes tahap retiss dah ni.tu pasal ramai sgt amek gmbar yuyu kot...

    ReplyDelete
  23. kakak... nk jd adek angkat kakak bule??

    muahahah~

    ReplyDelete
  24. emm..mcm2 budak2 la ni yuyu...larat ka nk angkat? heee

    ReplyDelete
  25. hahaha,,,
    terasa geli aty pon ade jgk,,
    ish2...
    org tu pelik btol...hahha

    ReplyDelete
  26. ishhh2..macam2. tak malu betul diaorg uh..

    ReplyDelete
  27. nanti gua nak guna DP gambar kak yuyu jugak boleh?? kak yuyu jadila kak angkat gua..kehkehkeh..jkjk..susah woo jadi comey n pemes ni kan??

    ReplyDelete
  28. tabik spring dengan yuyu.. cakap penuh sopan santun... i like you yuyu.. muahhh :)



    ^^

    ReplyDelete
  29. awwe . sopan santun nya . . lau kina dah kena maki hamun dahh. tapi , ..budak tu memang macam keling seyhh . dah terang2 kantoi . . nak cover line lagi . yenaade . .

    ReplyDelete
  30. itew pun nak berangkat-angkat juge la.. hahaha....

    ReplyDelete
  31. hahhaha ... amboyy itu budakk , nak mkn tapak wedges sis yuyu la tuu , hehe , yang tengah baca ni pun geram tgk , sbar2 , hehe

    ReplyDelete
  32. akak jadi akak angkat saya pliss..

    hahahaaa~~

    ReplyDelete
  33. adooii...klau nini dah nyorak lam almari..x nk kuar dah..heee..

    ReplyDelete
  34. fasha here's ! hihi
    eh yuyu link blog you kat fb page you tu salah la ,

    ReplyDelete
  35. hahahaha kelaka gila! tak malu betul. budak2 kot..

    ReplyDelete
  36. alahai, kesian nye die...sabo je le yuyu

    ReplyDelete
  37. aduyy . macam-macam manusia zaman sekarang . . adess.~

    ReplyDelete
  38. nampak macam budak x berpa nak matang je??
    layankan jela..slow2 betulkan apa yang kusut tuh..hehe

    btw,new hupdate>>

    pernah tak??

    ReplyDelete
  39. nak tarik2 rambut dia.. dia jaat ngn yuyu. tak suke.. lebiu yuyu. hihi..

    ReplyDelete
  40. misti budak sekolah tu..itu tandanya yuyu ramai peminat mcm artis lah..

    ReplyDelete
  41. susah jugak org femes emos ni .

    ReplyDelete
  42. heee, kie pong nak sis jadi kakak angkat kitaa lewww :P


    he , comelnya cursoooo ni haa :D

    ReplyDelete
  43. adesssss -,- yuyu! jgn la jadi baek sgt. huhuhu.

    ReplyDelete
  44. klaka ayat die second last tu..mcm2 perangai..adoi

    ReplyDelete
  45. eheheh , jenis mcm ni pun ada eh? ehehhe

    ReplyDelete
  46. fulamak..mmg tbaik lah pmintaan dia !

    ReplyDelete
  47. payahlah wehh jadi cantik sgt. ce cam aku ni, buruk tak ada siapa nak copycat. HAHAHH!

    ReplyDelete
  48. tak matang sungguh si fasha tu. tsk tsk tsk. suke bace blog yuyu ni sbb salu ade kontroversi. hehe.. bertabah ye dik yuyu... :)

    ReplyDelete
  49. tak matang sungguh si fasha tu. tsk tsk tsk. suke bace blog yuyu ni sbb salu ade kontroversi. hehe.. bertabah ye dik yuyu... :)

    ReplyDelete
  50. muahahahahhahhaa. ntah pape. budak2 lgi toh.

    ReplyDelete
  51. FUYOOO budak tu begitu obses dengan yuyu. you are lucky yuyu!


    thanks datang blog and komen di post i. eh sekali tu bukan yuyu. sekali ada org menyamar. erk?

    ReplyDelete
  52. nama manja cye yuyu jugak....hihi...
    malu plak =)

    http://tirahmaganda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  53. sian kak yuyu. pas satu satu... haha..

    tu lah kak yuyu comel sangat huhu

    ReplyDelete
  54. Laaa budak ni, jadi diri sendiri kan senang, nak jadi mcm yuyu jgk nape? Aishhh.

    ReplyDelete
  55. stop the cuteness. kalau tak pasnie tulus pun guna pic yuyu.hehe

    just kidding...

    ReplyDelete
  56. ada jugk org mcm ni, dah tegur elok2 tu.hehe.btw sbrlah. ni just ujian.harap dia tak wat ape2 kat gbr tu dahlah..chill;p

    datangla melawat sini ye untuk sample foundation free;p

    http://thecoklatcelup.blogspot.com/2011/09/contest-sample-foundation-percuma-untuk.html

    ReplyDelete
  57. Hahaha. Memang tak boleh blah si Fasha nie. Dia ingat YZ nie budak hingusan ke, siap main pakat-pakat jadi sibling. :D

    ReplyDelete
  58. kuat betul dugaan kt yuyu..
    budak tuh ketegak sungguh..
    hish2..

    ReplyDelete
  59. Ada jugak yang abnormal macam tu.

    ReplyDelete
  60. fanatik gila org tu dgn kak yuyu...hehe!

    ReplyDelete
  61. yuyu... die dh tukar kew picture tue?? nanti tak pasal2 die buat onar, yuyu pulak di persalahkan.. kita bukan taw hati budi seseorang...

    ReplyDelete
  62. abah nak wat yuyu jadi adik angkat abahlah klu macam tu..hehehe

    ReplyDelete
  63. wah!!..bahaya nie... memula amek pic..pasni pa agaknya dia nak ambik?? beware yuyu :)

    ReplyDelete
  64. erm pernah ada dalam situasi yang sama tapi faker tu tak berani cakap lebih . kelakar . dia agak berani . syabas .

    ReplyDelete
  65. hadoii~x habes2 lar dorg nih yuyu..sy plak yg rasa nk mrh..yuyu saba k :)

    ReplyDelete
  66. salam yuyu...suka sgt guna gambar org lain...jadilah diri awk sendiri bukan jadi org lain...hipokrit tu...:)

    ReplyDelete
  67. tu la comel sangat..kan da banyak orang nak pkai pic yuyu..

    ReplyDelete
  68. dunia...dunia...sudah2la tu copycat tak penat ke

    ReplyDelete
  69. haish! mcm2 lah dorang tuh ... Allah dah kasi muke baik2, nak jugaq amek pic org lain, menyamar sbg org lain ... kang Allah tarik balik nikmat, abeh sume

    ReplyDelete
  70. Macam nie pon boleh ekk.. Macam macam manusia..Dia nak berkasih sayang ngn yuyu tu..Hehe .. Adehh =..="

    ReplyDelete
  71. yuyu...die ni psyco kot......
    hati2 ya

    ReplyDelete
  72. suruh mengaku adeq beradik?memang takla..
    ini mcm org pon ada ka?ayoyo..

    ReplyDelete
  73. hurm budak yang copycat nie mmmg tak matang la aku rasa hehehe

    ReplyDelete
  74. ape seyh.. ada jugak org macm ni..

    ReplyDelete
  75. sis yuyu !! sy knal die ni . FASHA HERE'S kann3?? haha . cegampang . xmalu ke die tu ?

    ReplyDelete
  76. ish nape la si fasha ni tak reti malu? kiter yg tade kene mengena ni pon rs malu.. -_-

    ReplyDelete
  77. aiyoo...susah nye jadi comel ni hehe ^^

    ReplyDelete
  78. aduh...macam tu pon boleh ker??erk...

    new entry :: 2 Story In 1 ツ

    ReplyDelete
  79. kesiannyeww....mcm2 hal.. huhu =_=

    sayanggg,nk jd kaka angkat yuyu bole??kekeke ^^

    ReplyDelete
  80. adoi.. klu sy da lari2 tutup muka ngan bantal sembunyi bwah katil.. malu la.. ada gk cm ni..

    ReplyDelete
  81. ade jugak org mcm ni kt dunia ni ye .mcm2 .tak tahu malu lgsg kn .hmm

    ReplyDelete
  82. ade jugak org mcm ni kt dunia ni ye .mcm2 .tak tahu malu lgsg kn .hmm

    ReplyDelete
  83. laaaaaa sangat berani dia ni! hahaha

    ReplyDelete
  84. kesian.....hahahahaha
    agak2 la adik oii..

    ReplyDelete
  85. awat x boh gambaq fasha sandha habaq kt dia..

    ReplyDelete
  86. macam2..hehehe..
    kak yuyu cntik sgt sbb tu nak gune pic akak..^^

    ReplyDelete
  87. Geng Benci Sama Lo!September 9, 2011 at 5:36 PM

    elo emang patut disakiti! biar tau rasa lo!... asal lo tau ya... kita semua di INDONESIA ini benci banget sama lo! sok asik sama foto2 elo,sok asik sama blog elo yg gak cantik! eh,langsi! lo ingat tue! badan elo tu kecik aja,bisa kita2 patahin! sok asik sama diri lo itu jennifer lopez! lo pikir lo itu shipa,heh?! BENCI mati sama lo!... kali trakhirnya,ingat! misal2nya lu sok gedik,sok ngapain,gua bomohin lo! gue tahu lo pakai susuk kan? susuk sundel bolong! muka kaya batu bata!

    ReplyDelete
  88. peehh..ade gak pesen org cenggini. adeih..

    ReplyDelete
  89. ya Allah, ape lah masalah org yg comment kat atas nie. kak yuyu ade wat salah ke kat kau sampai ko panas bontot sgt nie.

    semoge kak yuyu dijauhkan dari bende2 yang tak elok. aminn

    ReplyDelete
  90. bahaya yuyu komen tu, gambar yuyu kena privatekan dulu buat masa sekarang ni,takut dia guna gambar, benda ni kena ambil serius,sabar ye yuyu,semoga dipermudahkan oleh-Nya

    ReplyDelete
  91. owh budak tu.. ari tu ade blogger bagitau yuyu ada org guna gmbar yuyu kt fb kan.. dia kata dia mirip yuyu.. hemh, nak tumpang glamor pun jgn la smpai hilang identiti sendiri...

    ReplyDelete
  92. peminat yuyu nie.. hihi :)
    ngek je ckp pix tue pic kakak dia kannn. bongok.

    ReplyDelete
  93. tak leh belh lngsug ! haha tahh pape lh minah tu

    ReplyDelete
  94. gune gamba you sebab nak you jdi kakak angkat die ? -_______-

    ReplyDelete
  95. nak sangat sis jadi sis angkat dier..hush..payah nyer..hehe..sabo jela budak tu..=))..

    ReplyDelete
  96. hehe.. kelako lak bce dx tuh nye.. bpe la umo dy kn... sys yuyu sabar yee.. mcm ni la hdop kne hack pic smpai org gne fake pic kite.. sy da tekene pon sabo jelaa .. btw , sys ttp maintain.. cool !!^_^

    ReplyDelete
  97. dorg ni mmg xde own character ke ape men suke2 je amik gmba org. haish~ msti dorg malu ngan dri sndri. adehh.. mcm2 mslh la dorg ni.

    ReplyDelete
  98. aduhai...kot ye pon nk sgt jd CLONE yuyu......

    ReplyDelete
  99. sabar je la yuyu..skunk ni makin ramai nak jd mcm diri org len..tak fhm npe..

    ReplyDelete
  100. That is such an ass. Y don't she just asked u first then pakai je IF u give the permission. Manusia semakin lama semakin pelik, and she should link back the source of your pictures! Tarak sekolah ka beruk sekor ni..? Dah amik gambar nyatakanler source. ini tak copy pasta aje. Kalau buat research paper konfem fail! Aiyoo ammaa!

    ReplyDelete
  101. erkkk...orang camni pun ada yerk???hoho

    ReplyDelete
  102. hishhh,kesian kak yuyu.asal org indon tu kak yuyu??tak puas hati ke??hisshhh

    ReplyDelete
  103. mati hidup balik tak mengaku tue..aduh macam nie punya org pun ada ker...

    ReplyDelete
  104. sabar itu lebih baik dari tak sabar.. hu2 dr kutooo yg sangat cute

    ReplyDelete
  105. ahhahaha...cpe la bdk ni kn...wakakakak

    ReplyDelete
  106. agak agak sape la budak tu ea . .. ni mesti peminat yuyu nih . . hehe . . smpai amek pic yuyu buat DP <3

    ReplyDelete
  107. hihih budak tuh xde otak kewww wat slumberr jew hik3x

    ReplyDelete
  108. haha , gila ah .. cube soh budak tu tgok entry ni , kompom malu .. haha!!

    ReplyDelete
  109. mcm nak bgi pelempang jer kat budak 2. kak yuyu sabo je la yer. hikhikhik.. ;)

    ReplyDelete
  110. HAHA.. ngokngek punya budaxx.. ! sabaq ye.. chill

    ReplyDelete
  111. ntah hape2 jeh budak tu, mengade jehh..sedap2 gne pic orang kan kan..

    ReplyDelete
  112. mesti dia xknal yuyu zulaikha kowt.. beria nak nafikan..
    dia ingt akk pun guna pic org lain. haha.. ^^

    best la die jadi adek angkat kakak.. huhu

    ReplyDelete
  113. Siap request jadi adik angkat? Pfftt Yuyu memang hebat! Sabar je la dengan segala fakers tak sedar diri tu ye.

    ReplyDelete
  114. ksian kak yuyu ni,...btw, sabar je la..tu smue dugaan nme nye,..sbb akak ni cantik sgt kn..heheh,..sampai hati dieorang buat akak mcm tu,..

    ReplyDelete
  115. ishhhh ngengade btol bdk tu . penah jumpe bdk nih at fb , mmg dah tao dea fake . ntah pape ntah . hee :D

    ReplyDelete
  116. haha. lawak la die ni..
    ade jugak orang cmtu
    -.-

    ReplyDelete
  117. hahaha budak yang sama saya tegur. hihi. kak yuyu omeii :D

    ReplyDelete
  118. kak yuyu, comel. budak tu aneh. haha.

    ReplyDelete
  119. Alahai kesiannya budak macam tu...................


    *Banyak dot tu menandakan betul² rasa kesian dan pelik.

    ReplyDelete
  120. byk upenye yg gune pic yuyu..semlm jumpa satu tapi dh pm yuyu...

    biaselah...yuyu dh macam artis tu ramai gune pic yuyu..^_^

    ReplyDelete
  121. Teruknya org mcm 2!
    Kak yuyu mcm cumell sgt nak panggil kakak..^__^

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)