HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, September 19, 2011

Selamat Kembali Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum ^^

header pertama. masa tu dah rasa hebakk kemain dapat buat header sendiri.

welkambek yuyu! welkambek!

exam dah habis. buku tok sah nak ngade sentuh. kelas? tok sah nak susah payah bangun pagi gosok gigi lalu berambus ke kelas. tak payah. maka, welkambek yuyu! welkambek ke dunia belog. dunia yang dahulunya kau selalu semakkan dashboard orang.

sampai bila blogger dengar nama yuyu zulaikha *siap ada love lagi tuh*, dah hampir muntah capati dah di buatnya. muak berserta loya sangat baca entry yuyu sehari sampai berjuta lemon nak hapdet. 

sekarang, dengan rasminya, nak merasmikan perasmian gigih berbelog balik. ya. percaya lah. ayat ni hanya mengandungi 40% auta. 60% lagi, memang tulus ikhlas, yuyu akan kembali menyemak dashboard. tapi, sebenarnya, masih tak pasti.



**********drum roll please **********


sila simpan segala tohmahan ye semua. *sambil cungkil sisa kek lapis celah gigi* tapi entah la, tengah banyak idea ni, memang la, menabur tebu di pinggir bibir. entah bila tengah takde idea, mula la cakap lupa password blog la, blog kena hacked la, Aaron Aziz tuka password la. mustahil betul. 

dah dah. perlu cari ilham balik untuk meneruskan kerjaya sebagai blogger sepenuh masa ni. tak boleh lewa lagi dah. siyes.

p/s : harap ni bukan sekadar tanam tebu di pinggir bibir.

terima kasih sudi baca :)

72 comments:

  1. yeayyy..kak yuyu ! welkem back..hehe, dah free laa ni yee. dah bebas dr buku2.hehe :)

    ReplyDelete
  2. welcome back yuyu syg..mcm kenai header tu kn

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ..
    ehekz . zira nye header lg huduh . HOHO . okep la buat header sndr kn2 ?

    ReplyDelete
  4. hehe..update la selalu..suke bca entry yuyu =)

    ReplyDelete
  5. yeayyy!! welkembek kaka yuyu! *pompom* hikhik.

    ReplyDelete
  6. suke mendengarnya kembali.. dan sedia menanti entry seterusnya..yawww :p

    ReplyDelete
  7. baca post kak yuyu pon dah rasa aura habis exam...hahaha.welkembek kak YUYU ^_^

    ReplyDelete
  8. wahhh.. yuyu dah balik dahhhh.. nangis ni rindu yuyu.. hihihi

    ReplyDelete
  9. @IEQAHheheheh... header lame lame dulu ^^ lalala~

    ReplyDelete
  10. yuyu welkembek!!smngt blogging sure mbuak2 tuh

    ReplyDelete
  11. welkem back!!!!

    genk tggu entri terbaru dari cik yuyu..

    ReplyDelete
  12. yuyu dah mengganas smula...abeslah :p

    ReplyDelete
  13. yuyuuu aimisyuu yuyuuuu..!!
    hehe over betul ;p

    ReplyDelete
  14. tak sabar rasanya nak tunggu entry daripada sis lagi :)

    ReplyDelete
  15. letak la balik header 2 yuyu...so0o0 chomelness, hik3~~

    ReplyDelete
  16. kita baru nak final exmmmmmm huuuuuuu

    ReplyDelete
  17. yeayyyy!!!dia datang..kepak kebum kepak kebum...

    ReplyDelete
  18. @yuyu Zulaikha itu laa menandakn welkem back..da bebas dr exam ye..yuyu, ieqah de permintaan ni #blushing :)

    ReplyDelete
  19. welkem back....;) . boleh ngeja tak ? law x bleh . nak ajarkan... heee

    ReplyDelete
  20. welkem back....;) . boleh ngeja tak ? law x bleh . nak ajarkan... heee

    ReplyDelete
  21. selamt pulang kak yuyu comel
    hehee :D
    pasnie dpt bace entry2 dr akq :D

    ReplyDelete
  22. ouhh cik yuyu yang da vogie de vas :) thums up :)
    hahahahah ketageh tgk entry si yuyu

    ReplyDelete
  23. wah, kemain happy lagi kak yuyu nie..lepas nie mesti 3 4 entri update setiap ari dah...

    ReplyDelete
  24. yeahhhh kak yuyu coming back yahoooooo !! :D

    ReplyDelete
  25. welkambek sis yuyu. welkambekkkkkk!!!
    bekkkk! bekkk!!!! syyg sis yuyu. :)

    ReplyDelete
  26. selamat kembali memeriahkan industri blog tanah air...hehehe

    ReplyDelete
  27. tanam durian tepi bibir pun okay haha..

    ReplyDelete
  28. welkem back author of kupukupukecik.blogspot.com ! :D


    enciksyazwanpunyablok.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. finally ! kak yuyu dah kembali . tuu diaaa :D

    ReplyDelete
  30. welkam yuyu welkam.hahahahaha

    ingat lagu cindai dulu

    'bertanam tebu dipinggir bibir,rebung berduriiiiii di hati...

    ReplyDelete
  31. bagus!
    kay tetap jadi reader yg salu baca ur entry k.

    ReplyDelete
  32. hi kak yuyu! wlcome bck dr exam. jemput singgah blog saya pulak. really appreciate it if u do so

    ReplyDelete
  33. hahaha.... lalalala... ye ke lari ada jer :D exam tetap exam.. bloging jalan jer... :D

    ReplyDelete
  34. welkambek yuyu!! ku merindui diri mu...kekekeke ;D

    ReplyDelete
  35. welcome back kak yuyu....
    fames blogger yg paling taksombong...!!klo ade award ni akak pemenangnya...:D

    ReplyDelete
  36. semart gak header tuh ....guna yang tu blk la...baru nostalgia...:)

    peace !

    ReplyDelete
  37. beraya sini...bawa german cookies utk yuyu...

    ReplyDelete
  38. huhuhu ....lps ni buat entry byk2 beserta gambar tau

    ReplyDelete
  39. hehhe pendek jer entry yuyu kali ni :) still sweet as usual :)

    ReplyDelete
  40. selamat kembali my yuyu..eh..yuyu zulaikha..hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  41. wlcme back yuyu..
    eh, yuyu stdy kt ne ek??:))

    ReplyDelete
  42. an Aaron Aziz : Jikalau tebu sekalipun, harap² tebu tu jenis yang paling manis..


    welkambek².. ;)

    ReplyDelete
  43. masa yuyu pakai header nie,kita blom blogging lagi wooo.kenal blog yuyu masa header yg gambar shawl leapord pastu tukar header flash ayeem.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)