Thursday, September 29, 2011

Rabu Bersama Kembar Yuyu Zulaikha | Entry 11 Gambar

Assalamualaikum ^^

dahku dan kembar dahku...


Yuyu Zulaikha dan Yuyu Johanna. eh terbalik. yang kenit yuyu Yuyu Zulaikha

ni la kembar yang di canang canang oleh dahku sejak pagi tadi. kembar yang di tanya tanya oleh segenap blogger di twitter, page juga fesbuk yuyu tu. sebetulnya, kembar pada iras muka, bukan pada sumber tali pusat yang sama. tak tak. 

bukan yuyu yang sorang cakap hokeh. dah hampir lapanjutapatribuenampuluhratus orang cakap. tipu. mungkin kurang dari 20 orang cakap muka kitorang sama. dan kak Yuyu Johanna sendiri mengakui berita tersebut dan beliau sendiri ada membuat entry tentang ke'kembar'an kami.

mulanya yuyu menyangkal habis habisan, siap tepuk meja sekuat hati. mana ada! mustahil kak Yuyu Johanna muka sama dengan Yuyu Zulaikha. tapi bila semalam, PhotoG Fad Ali telah buat jejak kasih, sanggup amik kak Yuyu di Pahang bawa penat lelah habis minyak jumpa Yuyu di Kolompo....

...akhirnya, yuyu akur, ya, kami berdua memang agak 'kembar'. cuma muka kak Yuyu lebar, yuyu bujur sedikit,bibir beliau nipis, dan beliau memiliki harta cute wanita yakni dagu lekuk.

maka sekarang, apa kata biar gambar saja membebel, yuyu pulak kunyah gula gula getah...

Yuyu Zulaikha, Yuyu Johanna dan Fad Ali. terhutang budi sangat pada Fad Ali yang telah menjejak kasihkan dua ketol yuyu ni. sanggup beliau tau. bawa kami ke KLCC. KLCC je? tak tak.

gambar ini telah ditaja oleh Colgate White. sila dapatkan di pasaran.

jelas disini kegembiraan terjalin antara dua ketol Yuyu. 


kiranya Rabu semalam, seharian yuyu berpeleseran dengan Fad Ali dan Yuyu Johanna. walaupun penat melecet kaki di KLCC, tapi rasa tetap nak teruskan aktiviti hingga ke petang. gumbira nya kami hingga jasmani dan rohani buat buat tak kenal apa itu erti letih.

habis rasa nikmat best di KLCC, laju laju Fad Ali drive menuju ke Times Square. pulak. pun tak reti penat lagi. minum minum, dan membazir masa tanpa sedar. tengok tengok dah hampir 4 petang.

berfoya foya di Times Square. nampaknya kami sungguh berkongsi banyak benda yang sama.

yo! supp ya! 

paling teringat, kitorang beli baju yang sama di Times Square. punyalah beriya nak bajet kembar sejati lain tali pusat. baju apa? next gambar. baju habuan pakai di next tempat.

dah habis berjimba di Times Square, lepas asar, giliran Taman Botani pulak. dengan kadar sungguh laju kami tukar baju yang beli sama sama di Times Square, walaupun sedikit besar baju tu untuk yuyu, hape haku kesah.

Yuyu Zulaikha la yang ajar buat muka macam ni. sape lagi -.-'

               
jelas ke-ayu-an kak Yuyu Johanna. best sangat kalau dapat kakak seperti beliau.



loading...

eh. dah takde la gambar. sebenarnya banyak lagi gambar gambar cantik yang di shoot oleh PhotoG Fad Ali. menggunakan kamera superohsem beliau tu. tapi takkan la nak tepek semua di sini kan. maka, boleh terus ke PAGE yuyu untuk tatap gambar selebihnya. 

yang terlibat :
PhotoG : FAD ALI

p/s : apa korang rasa? ada rasa kembar tak??

terima kasih sudi baca :)

139 comments:

  1. comelnyer yang buat muka tu......

    ReplyDelete
  2. kembaq nama rupanya..hahaha! mati-mati ingat kembaq betoi....ampa mang comei tau dak :)

    ReplyDelete
  3. dulu pernah g blog dia. ade iras la yuyuuuuuuu! haha. takyah tepuk2 meja dah :)

    ReplyDelete
  4. nmpak mcm adik beradik ler yuyu..)

    ReplyDelete
  5. comeyyy nya kaka yuyu! hihi. syok nya jalan-jalan sana sini. hiks.

    ReplyDelete
  6. heee.. btol2 ad iras la.. heee :) suke tngok muka ka yuyu.. comellss..sweet lg..

    ReplyDelete
  7. nice sis yuyu. haah la. lebih kurang je. hihi. dua2 comel dan kiut. :)

    ReplyDelete
  8. yeyeyeyyey!! heheh colgate tuu tak tahan hahahah..tengs dak kecik..

    jejak kasih kan kan?wuuwuuu

    ReplyDelete
  9. Ada iras iras .. Dua dua chomel ! :)

    ReplyDelete
  10. beznye dpt jmpe kembar,hehhehe.tp kak yuyu tecik tenetnye mcm teletubies...hehhehe.

    p/s=suke sbb dress up kak yuyu dh smakin ke arah muslimah sejati..congrats sbb dh pakai stokin.keep it up.=)

    ReplyDelete
  11. lebih kurang la +-..

    Tapi ketinggian jauh beno bezanya..
    sabooo ye.

    ReplyDelete
  12. comel la yuyu2 sekalian!! :D nak cubit!! :D

    ReplyDelete
  13. dah lama perasan..dah lama jugak follow dua dua yuyu ni ^_^ hihihi..memang pon,muka korang sama hokeeey :D dua dua pon cuhmel!

    ReplyDelete
  14. yuyu ada kembar yang sangat comel.. heee.
    untung lahhh dia dapat dating dengan yuyu. ain je tak dapat jumpa yuyu ag.. sedih...

    ReplyDelete
  15. dua dua yuyu comei..mcm katun aper ehh...

    ReplyDelete
  16. yuyu yoannnaaahhhh.heee suke g blog dye.dye mmg tak sombong.

    ReplyDelete
  17. teringin nk jumpa yuyu..nk tengok ketot mana..hehehe..jgn mare yer yuyu kak bui panggil yuyu ketot..

    http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. @meawhahahah.. mana ada, yuyu cakap, kembar muka la ^^

    ReplyDelete
  19. @aein pandy hehehe.. ramai dah yang cakap macam tu ^^

    ReplyDelete
  20. @♛ Azie Azra ♛ heheheh.. kan kan kan.. memang ada iras kann ^^

    ReplyDelete
  21. Hahaha.. Sofia da agak dh ni mesti Yuyu Johana punye.. Mmg ar muka korang ade iras2.. Akhirnye dpt gak dia jmpe yuyu yerk?.

    ReplyDelete
  22. @aein pandy heheh.. dia kakak, yuyu adik. ye tak?? :p

    ReplyDelete
  23. @Ijah EmoTemo heheheh.. besttt.. jalan jalan KLCC paling best :p

    ReplyDelete
  24. same2..dua2 kiut..memang nama dua2 yuyu ke ni?

    ReplyDelete
  25. memang seronok kalau ada kembar betul2. dapat kongsi mcm2 dengan dia. tapi apakan daya, hanya Allah yang tentukan. syukur kalau dapat kawan muka sama, mesti lebih erat, dapat kongsi pengalaman hidup bersama. :)

    ReplyDelete
  26. Waaah! Comel sangaat! Dua-dua orang comel. Tu lakan, Kak Yuyu kena cari lagi 6 muka yang seiras dengan Kak lagi. Hahaha

    ReplyDelete
  27. oh itulah yang dimAKSUDKAN OLEH BELIAU.... INI KEMBARNYA RUPANYA... HUHU. PUAS I TEKA TAU..

    ReplyDelete
  28. waaaaaaaaaaaaaaa
    nape comei sgt due2 ni
    ase nak picit2 pp tu
    hahahaha
    geraamm
    alolololo
    suke2!

    ReplyDelete
  29. wahhh...kuar ngn kak yuyu johana lahh....

    ReplyDelete
  30. fun jek bertiga kan...yup de iras lah...hehe...

    ReplyDelete
  31. gua ada kembar gak...kembar gua brat pitt..sama kan

    ReplyDelete
  32. Gambar no 3. Comelnya adk Yuyu jalan seiring dengan akak Yuyu.

    Sharifdez nak ambik buat koleksi boleh tak?

    ReplyDelete
  33. Gambar no 3. Comelnya adk Yuyu jalan seiring dengan akak Yuyu.

    Sharifdez nak ambik buat koleksi boleh tak?

    ReplyDelete
  34. Gambar no 3. Comelnya adk Yuyu jalan seiring dengan akak Yuyu.

    Sharifdez nak ambik buat koleksi boleh tak?

    ReplyDelete
  35. Gambar no 3. Comelnya adk Yuyu jalan seiring dengan akak Yuyu.

    Sharifdez nak ambik buat koleksi boleh tak?

    ReplyDelete
  36. Gambar no 3. Comelnya adk Yuyu jalan seiring dengan akak Yuyu.

    Sharifdez nak ambik buat koleksi boleh tak?

    ReplyDelete
  37. Gambar no 3. Comelnya adk Yuyu jalan seiring dengan akak Yuyu.

    Sharifdez nak ambik buat koleksi boleh tak?

    ReplyDelete
  38. Gambar no 3. Comelnya adk Yuyu jalan seiring dengan akak Yuyu.

    Sharifdez nak ambik buat koleksi boleh tak?

    ReplyDelete
  39. eh ni comel sgt ni adik yuyu..:)

    come visit akak nye blog yee..:)
    http://miszatie.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. waaa..bestnya..bila la ahkak nak dapat jumpa blogger kat luar...semalam akak lunch kat klcc x nampak pun..

    ReplyDelete
  41. yuyu nak tau tak...fad tu kan..dia kan... ****soseh sesoh soseh...***

    ReplyDelete
  42. waaaahhhhh....bestnye yuyu!! ^^

    nak joinnn jgk!! walaupun xde ghupe kembo =_=

    ReplyDelete
  43. yuyu still lawa lagi.kecik2.tapi laki tgk berapi weh..

    ReplyDelete
  44. hikhik! pandai pulak fad tu jalan kl! haha.. comel yuyu ^^

    ReplyDelete
  45. Comeiinye dua2! And betuii la, muka mcm kembaq sungguh! :)

    ReplyDelete
  46. comeyl nye kak yuyu pkai spek tu..

    erm ade la iras gak ckit2.. hee

    ReplyDelete
  47. hehehe . si kembar yang comel cgt ! dua ketul yuyu omey22 buat mimik muka cenggitu ! hehe~

    ReplyDelete
  48. ada iras2..dh lar nama pon sama..hehe :)

    ReplyDelete
  49. same ler..seketol2 samenye..wa..untong r dapat jumpa spesis muka same

    ReplyDelete
  50. ayo jd 2 ketul yuyu. jgn la camtu, ....rantai owl yuyu pakai kite tringin nk beli ari tu tp xjadi wuuu

    ReplyDelete
  51. wah !! kemain eh.. siap kembar bagai.. dua2 pun kiut.. n nampak kak yuyu J tu sporting maa ~

    ReplyDelete
  52. i nver know ur really small. and cute :)

    ReplyDelete
  53. just so u know, i think this ur pic..being used by other..check this out>>
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002553378565

    ReplyDelete
  54. time korg bulat kan pipi tu sgt2 ler sama tau ..

    ReplyDelete
  55. semalam kita nmpak akk yuyu bdua ngah solat rugi xtgur! =(

    ReplyDelete
  56. hehe...dua yuyu bergabung..nice pic..:)

    ReplyDelete
  57. memang ada iras lah!!!! comel both of u! bestnya ada muka iras-iras ni kan. walaupun bukan kawan, tapi tiba-tiba boleh jadi kawan. dapat tambah kawan baru. best. best.

    ReplyDelete
  58. makin hari tengok makin kecik pulak. tinggi berapa? berat berapa? teringin sangat nak tau..sama cam adik saya je. 19tahun tapi orang asyik tanya darjah berapa =_='' aduh..

    ReplyDelete
  59. jeles jeles..nk date dgn yuyu boleh...

    :birthday wishlist ni :)

    ReplyDelete
  60. kdg nmpak x kembar..kdg nmpk ada sikit kembar..yg penting dua-dua comellll

    ReplyDelete
  61. kamu berDUA mmg sme2 chomel.. sumtime mmg mcm TWINS lah !

    ReplyDelete
  62. wOw...tang mata tu yg jelas same....hihi...

    ReplyDelete
  63. even bukan kembar betul , tp jelas2 sme .hehe ,
    new follower kak yuyu :)
    b my follower back k :)

    ReplyDelete
  64. dua2 comey. tapi yuyue johanna comey. hehehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  65. wahhh mmg same! part wat muke t0o sbijik same..

    ReplyDelete
  66. korang sama nama yuyu..
    jannah ngan yuyu johanna, nama sama jugak.. nuruljannah... =)

    ReplyDelete
  67. ada iras la yuyu. yuyu zulaikha iras jelo, yuyu johanna iras ct nurhalija. setuju tak? ^__^

    ReplyDelete
  68. Ok. Fine! Kamu awal2 lagi dah update. Balik hari tu akak sgt busy dgn keje. Tak sempat lagi nak update entry kita. Fad pun dah update. Tunggu akak lak update ye syg... Miss you dear! ^_^*

    ReplyDelete
  69. Aku rs si yuyu Johanna ni dh kecik dh.. tp engko lg kecik.. ish3.. xpe senang nk selit dlm tren kn hahaha

    ReplyDelete
  70. comel jek korg dua ni...haha...lps ni nk jumpa yuyu gak la...blh??

    #mcm dpt...lalala

    ReplyDelete
  71. memang sama la muka ^ ^

    nurul buat entry video baru..jemput la singgah =)

    VIDEO: PASHMINA AND EARRINGS

    ReplyDelete
  72. Bertuahlah dapat berjumpa pelanduk dua serupa sendiri... ;)

    ReplyDelete
  73. yuyu pendek dan yuyu tinggi , hihi ;D

    ReplyDelete
  74. Alaaa tak nampak pun mana kekembarannya. Ker sebab saya baru bangun tidur

    ReplyDelete
  75. alolo,soo cute.akak yuyu,hari tu nmpk akak kt ktm nilai.hehe pkai bju kurung hijau kan! mse nk buat kad muamalat kot.haha :p

    ReplyDelete
  76. [perbezaan saiz badan yang ketara . hihihi


    *yuyu, makan calcium bebanyak yeee :D

    ReplyDelete
  77. sekali pandang... tak sama pun rasanya.. tapi bila dah dua kali sampai doblas ratus kali.. oh.. sama sama sama..trutama tang mata shantek tu... hehe...suka tgk...

    ReplyDelete
  78. ehe baju yuyu besar lah.
    tapi still comel. :)

    ReplyDelete
  79. WHOAAH.YUYU JOHANNA DENGAN FAD :D

    ReplyDelete
  80. Yuyu Johanna lebih tinggi dari Yuyu Zulaikha

    ReplyDelete
  81. Mmg ada iras.best kan kalau dpt tahu org lain muka serupa..

    ReplyDelete
  82. aiyoookkk,, suka tengok yuyu wat muka camtu.. comel laa...

    ReplyDelete
  83. salam,tak elok pakai rantai burung hantu tu.haram.

    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fhaiyumhaffiz.blogspot.com%2F2011%2F12%2Frantai-burung-hantu-haram.html%3Fm%3D1&h=JAQHGM25IAQEl9MFZ2KDqoxqfpMYHpAq55W4Z8xJMjCPVhA

    ReplyDelete
  84. yupp muka kakak berdua memang nampak iras-iras :)

    ReplyDelete
  85. .comel la kak yuyu dua owg ni...hehehew sye pun kecik mcm kak yuyu zulaikha...kitew gang hehehew

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)