HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, September 8, 2011

Mood Tak Stabil.

Assalamualaikum ^^


selamat pagi ! selamat tak berapa pagi sangat la sebenarnya. matahari pun dah bersenam nak terpacak tengah tengah kepala.

hari ni saja yuyu blogwalking secara pukal. lepak kat belog orang lama lama. tapi sekadar lepak tanpa tinggal kesan tapak kaki. malu diri dahku ni. bukan nak cari jodoh. tapi cari ilham buat entry dan saja tengok tumbesaran dunia belog.

banyak sungguh entry nak buat hari ni. tapi tapi. bila di tapis demi keharmonian jiwa pembaca sejagat juga menghindar dari anasir jahat komen berbaur minta yuyu doa bukan bukan, ada la dalam 3 entry saja yang patut di taip. 

hari ni juga, dah list dah macam macam benda kena yuyu selesaikan untuk kepentingan diri yang selalu tangguh kerja :

  • study Risk Management
  • basuh sebaldi baju.
  • delete belog *tipu je*
  • beli stock makan untuk seminggu.
  • clear cheque kat Maybank.
  • pilih tempat best untuk berbuka puasa.
  • kemas bilik.
dah siap tulis kat organiser dah. 

tapi, sebenarnya, ada yang lebih penting yuyu nak buat hari ni. untuk seseorang yang telah 12 tahun pergi dari dunia ni. seseorang yang sangat penting dalam mendidik yuyu menjadi seorang yang berdikari. seseorang yang penting untuk amik yuyu setiap petang di sekolah. sepatutnya. 

nanti la yuyu cerita. mood pun tengah tak stabil sekarang. rindu.

terima kasih sudi baca :)

32 comments:

  1. yuyu,,takmo sedih2 dear~~hepi slalo..;))

    ReplyDelete
  2. ish..ish...cik yuyu ni...
    tarik nafas pjg...then, lepas...hehee...
    slamat mencuba...

    jom singgah blog dila klu nak taw identiti signature anda...=)

    ReplyDelete
  3. delete belog tu tak tahan,pelangkung sat g kan,hahaha! seseorang?who's that? i'm very curious u know! hew hew hew ..

    ReplyDelete
  4. cant wait nak baca entry tu :) ..al-fatihah ~

    ReplyDelete
  5. ouh teringat yang tieha pon kena basuh sebaldi baju jugak....phewwwwww!

    ReplyDelete
  6. mood x stabil ni lebh baik dekatkan dr dgn tuhan..ambil la wuduk n bersoalt n bc al-quran.insyaAllah akan tenang..=)

    ReplyDelete
  7. wahh banyak benda nak buat tuh..have nice day yaa yuyu

    ReplyDelete
  8. yuyu bw bnyk2 bersabar...tenangkn dirimu,dik. Jgn diikutkn hati dan jiwa yg gundah, Perbnykn al-fatihah. smg yuyu tabah..

    ReplyDelete
  9. tak mo cdey2 ye. nnt kite bg cekelat nak tak? :D

    ReplyDelete
  10. sabo yea kak yuyu...cheqwa paham :')

    ReplyDelete
  11. yg clear cheque tu,hulur2 ckit,hehehehex

    ReplyDelete
  12. byk2 sedekahkan al-fatihah k..b strong girl :)

    ReplyDelete
  13. Yuyu chill ye? (: Jangan sress2 sangat, okay? (:

    ReplyDelete
  14. kak yuyu jangan slalu mud tak stabil , nanti muke berkerot tak comel plak nnti . hehe :D

    ReplyDelete
  15. salam yuyu...rehatkn diri yg x stabil tu dulu pastu baru cite yer...semoga yuyu ceria selalu...:)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum sis,,,,wah,,dah tapis tapis pun boleh letak 3 entry lagi tu,,,hahahah hebak hebak :)

    ReplyDelete
  17. hayooooooo
    cm sedih je bunyi ayat last tu
    hayiiii
    moge hidup dek yuyu ceria2 taw ~

    ReplyDelete
  18. waa,,org pertama komen hehe,,
    sya tggu entry yuyu,,jgn sedih2
    tak baik utk kesihatan hee

    ReplyDelete
  19. Pagitanggg yuyu shomellll ! Kombinasi pagi dan petang... Hehe :D

    Siap buat list lagi,nanti tak la terlupa yer tak? :)

    ReplyDelete
  20. biasa la perempuan..
    mood selalu tak stabil

    ReplyDelete
  21. owh silap nih bkn pertama komen haha

    ReplyDelete
  22. xmaw seday laa.. juz be aways appy ya Yuyu .. (:

    ReplyDelete
  23. ngade je yuyu nie.. namaw delete belog eh.. saya peminat setia awak taw... :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)