HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, September 6, 2011

Kenapa Kejam Sangat Dengan Yuyu Ni?

Assalamualaikum ^^

mempersembahkannnn! jadual peperiksaan yuyu !

kelik demi penglihatan super jelas


tak paham ape salah yuyu dengan kampus yuyu sehingga menghukum yuyu susun tarik peperiksaan dengan begitu kejam. 12, 13, 14, 15 & 15hb sekali lagi. 

berikut adalah subjeck sakit kepala semester ini :

  • Statistics 12September. dah la subject kurang di gemari kepala otak yuyu
  • Malaysian Studies 13September. bab Sejarah? sejarah hidup pun tak terurus lagi
  • Financial Management 15September, lebih 50 formula yang yuyu kena hafal. terbaik. -..-' 
semua dah ready. cuma, macam tak kena pulak tarikh nya. rapat rapat sungguh. minggu depan la exam nya. takut nya sampai dah tak stabil pundi kencing yuyu. tadi dah kencing, enam saat kemudia pun nak terkencing lagi. bulu roma dah tak reti nak longlai lagi. tegak sentiasa.

semester 3 baru. entah macam mana dengan semester depan. 

Alhamdulillah, walaupun CGPA senarai Dekan, tapi tak nak semester ni buat hal. boleh bawa gadoh tarik rambut kot dengan diri sendiri. kemalangan jiwa jadi nya. bukan senang la nak maintain CGPA. teruk dah  berperang pagi pagi pergi kelas.

apa pun, doa kan yuyu ya semua. nak mula study malam ni. tak try lawan nafsu serakah yang tak leh tak tengok belog setaip saat. tengah malam, tak mau tidur! nak mogok study lama lama biar cekgu nampak mata lebam teruk dari panda. protes nak exam. sobsob. (tipu)

kepada yang ada tips atau doa doa yang bagus untuk dasar pelajar macam yuyu ni, dengan tadah tangan luas luas, sila la bagi! wuu T_T

p/s : protes! nak telan cekodok pat bijik sekaligus!

terima kasih sudi baca :)

88 comments:

  1. wah..padat gila jadual..well,kuis mmng cam tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. awalnya abis final ...
    kami abis 06.10.11 =,='


    *kak yuyu...
    http://putrakakashi.blogspot.com/2011/09/maaf-yuyu-zulaikha.html

    sori... ^^.

    ReplyDelete
  3. eh..sm kos la dgn sy..hihi..
    tp lain U la..
    apapun All the best yuyu ~ :)

    ReplyDelete
  4. wahhh.senarai dekan! terer leeee yuyu^^

    ReplyDelete
  5. al0loo..cianyer die..goodluck dear prettay ! ;)

    ReplyDelete
  6. sabar yuyu banyak2 doa.. mala pon cuak biler exam tapi pape pon buat yg terbaek.. bnyk buat latihan and ulangkaji k dear.. :)

    ReplyDelete
  7. biasa lah tu kak . masa sem lepas , final saya punya jadual lebih kurang je . memang gila ahh , sakit jiwa >.< berderet-deret paper nak kena hadap .

    ReplyDelete
  8. wahhh pack nyee jadual exam yuyu..
    pepun goodluck.
    maintain dekan ye.
    study taw..blog n follower jgn dilupa :)

    ReplyDelete
  9. huahauhauahua cayokkkkk yuyu !! yuyu bolehh ! camat hali laya ! kui3 ;p

    ReplyDelete
  10. alolololo
    ciannye la aihh..
    gile ah..
    x pe2... Tuhan taw yuyu boleh
    tu yuyu dpt jadual cam ni =]
    chayok3!
    bykkan solat hajat pas solat okeh..
    spy x mudah gemuruh..
    wish u oll d best syg! =]

    ReplyDelete
  11. gud lck kak yuyu
    jgn tension2 ok
    stdy smart taw
    hehe

    ReplyDelete
  12. wahhh..mmg kena bertungkus lumus stdy ni.. minggu depan je lg.. gud luck yuyu for ur exam... hihihi...

    ReplyDelete
  13. hehe sbar ye yuyu . ta pe . byk2 kn doa tau :)

    ReplyDelete
  14. hehe. whoaa. confirm pening. gudluck yuyu comel :D

    ReplyDelete
  15. good luck yuyu..dlm byk2 tu rasanya risk management yang paling susah kot...

    ReplyDelete
  16. i punye cara,award diri snirik. mksudnye, sekali abes study marathon, kasi la ape2 kat diri snirik. hee. cube2 :)

    ReplyDelete
  17. huhukk.. gudluck ye yuyu^^

    saye exam lame 19hb<-- lme ke ni-.-" lagi. ni tgh cuti lagi ni^^

    gudluck yuyu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sekali lagi<---

    ReplyDelete
  18. gud luck kak yuyu .
    kami pun tengah berperang dengan TRIAL SPM =.=`

    ReplyDelete
  19. gud luck yuyu.. all da best, even jadual pack tp klo yuyu btul2 da ready rsnye xde mslah :) go yuyu!!!

    ReplyDelete
  20. Semoga Berjaya Yuyuu..
    Selamat Hari Raya..

    ReplyDelete
  21. Semoga Berjaya Yuyuu..
    Selamat Hari Raya..

    ReplyDelete
  22. Jadual jenis apa to yuyu , aww sabar saja lah jyeah yuyu semua to untuk masa depan yuyu juga :D

    ReplyDelete
  23. statistic plg xbest dlm kos banking nie...adoiii

    ReplyDelete
  24. Semoga Berjaya Yuyuu..
    Selamat Hari Raya..

    ReplyDelete
  25. bela ikan kak.. atq alhamdulillah.. setiap kali bela ikan atau kaktus.. kputusan atq tip top

    ReplyDelete
  26. pehhhhh . . . kak yuyu da boley bukak portal . . . kite smpai arini xley bkk portal . . . cmne nk print slip ??huhuhuhu . . . btw, gudluck kak yuyu for final exam next week . . .

    ReplyDelete
  27. biasala tu yuyu.. putri pun masa belajar dulu exam rapat macam yuyu jugak.. ade satu hari dua paper.. ade satu hari 3 paper.. boleh pengsan diwatnye..ape2 pun good luck okay.. kekalkan cgpa dekan.. chaiyok2..

    ReplyDelete
  28. Wah, statistics pun ada ek? Subjek paling bez...

    ReplyDelete
  29. gud lux syg..doakan sy jugak..mls dh nk blk unibersiti :"(

    ReplyDelete
  30. xpe..yuyu boleh hndle sume dgn baik.. blaja rajin2 demi ms dpan yg cerah,...^^ .. ici lg suka belaja daripada keje.. keje xda life lsngung..uwaa..takecare yuyu..^^

    ReplyDelete
  31. xpe..yuyu boleh hndle sume dgn baik.. blaja rajin2 demi ms dpan yg cerah,...^^ .. ici lg suka belaja daripada keje.. keje xda life lsngung..uwaa..takecare yuyu..^^

    ReplyDelete
  32. good luck yuyu, yang penting malam before exam tido awal sebab keesokan harinye kite nak pegi berperang!
    eh, yuyu sorang je...hek2
    all the best k, insyaAllah dapat masuk dean list sekali lagi..amin

    ReplyDelete
  33. dh exam yer???
    asl kita bru nk masuk sem baru...
    =)

    ReplyDelete
  34. ahahahha..last paper yuyu tu besday nuru tau :D
    pape pon gud luck ye? ehhehee..

    wawhhh CGPA dean tu hebad2 :)
    ermmm..nuru tade tips nk share tp satu je nk gtau. study laa last2 minute sebab bru msk otak ahahahahah.. kalo ade effect jgn mrh nuru sbb nuru oke jep study cenggitu ahahahha.. larikkkkkkkkkkkkkkkkk :P

    ReplyDelete
  35. bise la yuyu, mase nie je kita nak pulun pun, lepas nie keje dah senang sikit dah.. by the way, gud luck honey.. :)

    ReplyDelete
  36. malaysian studies tu sng je kak yuyu. yg tu konfem skor. :D

    ReplyDelete
  37. ade beberapa subjek yang yuyu belajar sama dengan subjek yang saya belajar..ape2 pun gudluck ya untuk semua exam tu yuyu..:)

    ReplyDelete
  38. yuyu amek course islamic banking ehs ? sama lah kita, tapi fie di uitm dungun. Memang jadual final amat lah kejam dengan students degree. Semua nak susun rapat-rapat je. Tanak langsung bagi gap kat kita. Sobs sobs.

    ReplyDelete
  39. harus stress dengan jadual exam maha hebat begini. takpe, yuyu bole manage time bagai, if dah ready. jgn stdy last minute jer, tu mmg tahap leleh air mata cam ni nnt T_T

    btw, good luck, all da best

    ReplyDelete
  40. ohh my aii...padat amat jadual yuyu..jgn stress sgt ok..gudluck exam next week ! :)

    ReplyDelete
  41. yuyu... sofea pernah kena macam ni sem lepas. sumpah azab sampai gugur rambuttttttttttttttttt penuh bakul sampah. hahaha. yuyu kene prepare awal2 tau jgn study last minutee..

    ReplyDelete
  42. name pun student kan..kan. hihi. gd luck dear.

    ReplyDelete
  43. sangat padat!! pape pun all the best yuyu! ;D

    ReplyDelete
  44. pehh. gila weh dpt jadual camtu. ntuk final kott! kalau kte dapat, mau jadi zombie minggu tu. hehe. tapi awal2 exam padat, ley abes awalkan. ;) think on the bright side nya lah. ;p

    ReplyDelete
  45. gilorrrsss aaah...memang dean list nih nanti ^_^ amin :D

    ReplyDelete
  46. alolo,kak yuyu jadual final exam sye kt foundation UIA ni pun tarikh dye dekat2 gak.saboo je lah.hik

    ReplyDelete
  47. sblm menjawab bc bismillah, mudah je semoga semudah bacaan ok...

    ReplyDelete
  48. dekatnye tarikhh......good luck yuyu!!

    ReplyDelete
  49. gud luck n all de best yuyu.. jgn stress2 sgt ye dear..

    ReplyDelete
  50. tahniah. hebat la senarai dekan. bgi la tips sikit yuyu...

    ReplyDelete
  51. mak aiii berturut2 lak tarikh nya..aku doakan yuyu moga2 berjaya untuk menghadapi exam nie yer..chayok2...

    ReplyDelete
  52. gud luck yuyu...stats 2 kena ingt formula je pasti boleh..chaiyok3!! =)

    ReplyDelete
  53. ok dh 2 yuyu...akak dlu final 6 subject kira+4 hafal...1 hari 2 papers tau...pas2 no gap langsung...anyway, yuyu kne pandai devide mase stdy...bab2 hafal stdy mlm/awl pg...kira2 lak wat le ptg...gd luck dear!!!

    ReplyDelete
  54. YAN START FINAL NEXT 2 WEEK!GOOD LUCK KAK YUYU ;D

    ReplyDelete
  55. nafsu serakah ..xtahannnn..ahaha..ayat power seyh..:D

    ReplyDelete
  56. waaahhhhhh...gerunnye tgk jadual yuyu..huhu

    gud luck YUYU.. try ur best to be the best among the best..!! all the best ^^

    ReplyDelete
  57. Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

    Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

    http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

    ReplyDelete
  58. eh.kuis memang kejam pon,sem ni kejam sgt!sy nye jdual exm pon kuis aturkn kejam2!!!aish!

    ReplyDelete
  59. salam..

    biasalah tu..siapa yg study kat situ semua penah rasa =)

    ~act, sis lama nak cakap. sis penah nampak yuyu waktu sis wt mba kat kuis..dah lama tak gaul dgn adk2 junior..so saje datang ceramah pasal ayamaz.cam tulah namanya.

    ReplyDelete
  60. statistik??? subjek yg paling akak pening huhuhu

    ReplyDelete
  61. yuyu darling... mcm mane nak buat income from nuffnang??? i ade blog tp x tahu... please bitaw.. tq :) mimi

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)