HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, September 5, 2011

Jangan Sampai Tergigit Jari.

Assalamualaikum ^^

kalau cakap pasal shopping handbag, mesti tak lekang Yuyu Zulaikha dengan Sometime. dah kira selari dengan jiwa raga jasmani dan rohani dah online shop seketul tu. nak cari tempat lain, dah tak mnepati citarasa. Sometime juga menjadi piihan kalbu.

yuyu pun dah tahu, ramai yang dah jatuh hati dengan handbag yang di sediakan oleh Sometime. siyes, memang berkualiti, mampu beli, dan sangat style wa cakap lu der.

sebelum kehabisan stock, sebab terlalu sangat panas jualannya, apa kata, korang cepat cepat beli dua beg yang sungguh ohsem ni. baru berapa hari keluar, dah berderet deret orang order. tak kan nak tunggu geget jari kot :

 
              OLD SCHOOL MESSENGER                                                       3 IN 1 DAY TO DAY

yuyu dah tengok sendiri semua handbag yang tersusun hebat di Boutique dorang. material yang sangat berkualiti, yuyu jamin, korang akan berpuas hati. harga? jauh lebih murah dari apa yang korang sangka.

kena selalu check website SOMETIME, sebab kadang kadang dorang buat SALE tanpa pengetahuan. haaaa.habis bab kualiti dan harga. design? sungguh style la yuyu boleh cakap. rasa seronok nak kumpul sifat keji, tayang kat kawan keliling kampus. biar kecur air liur dorang. jadi apa lagi? 

sebelum jadi macam kawan kawan yuyu yang selalu geget jari tengok stock dah habis, lebih baik korang cepat cepat buat tindakan! check SOMETIME sekarang, tarik seloww seloww duit raya emak kasi, dannn, jom shopping!

Banyak lagi antara pilihan bag idaman kalbu yuyu, atau korang boleh terus terus macam macam jenis lagi di SINI :
  

  

sebab saja nak bagi korang jeles, sampai nak online pun, tak nak lekang mata nak tengok handbag baru yuyu. ececehhhh :
i  you sayang.

selamat membeli belah dengan berhemah!

51 comments:

  1. yuyu ni suke tau goda kitorang habiskan duit...hehehe
    thanks yuyu sebab promoto this online shop nak try beli lah hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh! sungguh cantik! kena tarik duit raya ni..haha;P

    ReplyDelete
  3. wahh cantik2..memang rambang matala kalau tgk. na pon gila handbag :-)

    ReplyDelete
  4. ini bukan gigitjari lagi nie siap jari kaki lagi kena gihit hhehehe
    cantik2 la sume handbag nie :)

    ReplyDelete
  5. nak jugak .. belikan untuk mak i . haha

    ReplyDelete
  6. nk duet raya yuyu skit boleh?hehe :)

    ReplyDelete
  7. haiiiyaaakkkk!! duit habis untuk raya..huhuhuuu

    ReplyDelete
  8. Aduhhh...Yuyu, I bukan tergigit jari, tapi tergigit lidah sebab tergoda nak beli..hehehe

    ReplyDelete
  9. kene kerja dan banyak duit mcm kak yuyu barulah boleh dapat bli agknya,,sekarang ni gigit je la jari ini

    ReplyDelete
  10. sangat cantik....patutlah yuyu teruja betul kalau dengan Sometime ni.ni bukan sometime dah,tapi Always.hehe

    ReplyDelete
  11. twinny! bila nak jumpa ni...nanti pakai handbag ni ye... ^_^*

    ReplyDelete
  12. Menarik juga handbang² kat situ (",)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  13. hehe. setakat ni, belom minat lagi nak beli beg on9. ;)

    ReplyDelete
  14. beg raya la tu.nk kutip duit raya banyak2 la tu kan.hehe

    ReplyDelete
  15. hahaha..betul,kak yuyu xhabis2 dgn sometimes.tapi memang tak sia2,beg dia suma cantik^_^

    ReplyDelete
  16. salam yuyu...mengoda sampai mama pun tergoda dek kerana n3 yuyu ni...:)

    ReplyDelete
  17. http://kisahdongengfatinadawiah.blogspot.com/

    jom reramai join bloglist kisah dongeng!!

    ReplyDelete
  18. Wahhhhhhhhhhhhhhhh yuyuuuuu ! Dah la rabak poket dah berhabes time raya,tengok handbag ni tambah nak terabak poket MTT nie... Chantekkkk ! :)

    Selamat hari raya yuyu..Salah silap 0-0 yer... :)

    ReplyDelete
  19. ahaha yuyu sempat lagi nak kutip duit raya ni...raya kan sebulan...bak cni duit raya yuyu=.=!!

    ReplyDelete
  20. Salam..yuyu..beg animal pringt tu gOjesss la....

    ReplyDelete
  21. kenapakah handbag yuyu sangat comel? grrrr.mau jugakkkk.cair iman kita tengok :O

    ReplyDelete
  22. boleh rambang mata jadinya..eish,xboleh nak beli lag handbag nie..nak kena save duit byr yuran U..hehe!

    ReplyDelete
  23. alaaa pinky nyee hndbag yuyu..chomel chomel

    ReplyDelete
  24. best kan kalau shopping2 ni.. kekadang suka belek2 barang padahal tak nk beli pun..

    cuci mata.. huhuu..

    ReplyDelete
  25. ada bundle punya tak?? nak beli.. ahaha

    ReplyDelete
  26. cantik...tapi xpenah beli handbag...bag pegi kuliah aje beli...hahaha

    ReplyDelete
  27. dh tgk dh..cantik2 hbag..ishhh geramm... yuyue..jom cekedaw belog ni
    http://dismybelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. ecewaaah
    cantiknye beg die
    cam tuan die aihhh
    huuu
    saya juge gile beg
    aiyaaak
    hehhee

    ReplyDelete
  29. nasib baik tak minat beg sangat~aih, penggoda beg betol yuyu ni.hak2

    ReplyDelete
  30. comel2 and girlie jugak kan handbag tu sukee

    ReplyDelete
  31. yea memang sgt ohsem beg kat cni
    terkeluor bijik mata pelsu hijo akk nengok beg kat sini.kalo buleh nak beli semua yang adoo...

    ReplyDelete
  32. yea memang sgt ohsem beg kat cni
    terkeluor bijik mata pelsu hijo akk nengok beg kat sini.kalo buleh nak beli semua yang adoo...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)