HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, September 5, 2011

Di Fitnah Gedik Dengan Suami Orang :(

Assalamualaikum ^^

eh eh kawan kawan yuyu semua. entry ni tak memerlukan langsung taip panjang cecah lantai. cuma nak bagitau. dah ramai yang konpius, mana satu real account yuyu. bukan account Maybank supaya mudah korang transfer duit raya, tapi account Facebook. 

untuk memudahkan korang tertipu oleh pensalahguna siber, yuyu akan mempersembahkan (aku tak tau natang ayat ape yang patut aku tarok kat sini) untuk perhatian korang semua :

semua ni, account yuyu yang benar lagi tulus ikhlas maaf zahir batin, selamat hari raya :

PERSONAL FACEBOOK


selain dari nama YUYU ZULAIKHA atau nampak muka yuyu tapi nama Paris Hilton ke, cepat cepat bagitau kat kepala otak, tu bukan yuyu. tapi di sebabkan fb yuyu dah full, maka lebih molek lah kiranya tuan puan sidang hadirin sekalian, menge-LIKE page yuyu yang tak seberapa tu.

yuyu aktif di sini sangat. apa apa nak tanya pun boleh tanya di sini.

FACEBOOK PAGE
                                  

TWITTER


Follow yuyuzulaikha89 on Twitter

EMAIL
yuyuximici@yahoo.com


bukan apa, kadang kadang, ada yang email yuyu, cakap yuyu gedik dengan suami beliau kat facebook, mula la kepala otak tak dapat terima kenyataan. bila buat sesi soal jawab, siap dah rugi hingus berbaldi baldi, baru tahu, tu bukan facebook yuyu

cis. kejadah. -.-'

tu la bila salah guna hak orang, habis rumah tangga orang kelam kabut. sape yang susah? ni ni! yuyu yang tengah makan cekodok tanpa rasa bersalah yang jadi mangsa. sobbsobb. sedih betul.

p/s : sambung makan almond london. ngap ngap.

terima kasih sudi baca :)

93 comments:

  1. haha..biarkan ..u dpt pahala banyak tu...:D
    sape percy tanpa usul periksa pun ley jd ngeng gak..:)

    ReplyDelete
  2. ade aku kesahhhhh ?

    ReplyDelete
  3. kesian erk?
    x psl2 Yuyu menjadi mangsa fitnah org...Untung la Yuyu dapat yakinkan si isteri itu bukan la Yuyu...Klu dpt org yg berhati jahat menganiayai Yuyu itu lagi parah kan...Semoga yuyu tabah!

    ReplyDelete
  4. haha. kesian yuyu. org lain yang buat, yuyu yang kena. sebar jela.
    http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. jaat btol yg menyamar tu . yuyu peramah kt fanpage, rajin balas komen . suka yuyu !

    ReplyDelete
  6. saba je lah..
    tak pasal-pasal yuyu yg kene..

    ReplyDelete
  7. hahahhaha..adoii, buat repot poliss cpt!! kata ada org salahgunakan gambar yuyu..haha

    ReplyDelete
  8. Chill Yuyu, biasalah tu, ada orang suka tumpang populariti, guna nama Yuyu untuk buat hal, sabar je la ye (:

    http://syazanazura.blogspot.com/2011/09/spontaneous-thursday-3.html

    ReplyDelete
  9. hehehhe..2 y sangat geram kalo jd macm ni..

    ReplyDelete
  10. yuyu..makan cekodok ke almond london? hehe.. :p

    ReplyDelete
  11. memang ramai yang ada sifat phd nieee... payah =)

    ReplyDelete
  12. heheh sian yuyu orang laen yg kacau rumah tgga orang yuyu yg kena.. yuyu marah la orang yg guna pic yuyu 2..

    ReplyDelete
  13. semua kes nak jatuhkan nama yuyu jer.. sabar jerlah. nanti kite masukkan mereka2 tu kemuka pengadilan.. biar tuan yang arif menjatuhakn hukuman.. huk3.. :)

    ReplyDelete
  14. haha...mcm2...ssh btoi jd org pemes ni...xpe le...Tuhan je yg tau semua kbenaran 2 yuyu...

    ReplyDelete
  15. sbr je la.. semakin hari semakin ramai yg suka mempalsukan acct

    ReplyDelete
  16. hohohoh..
    banyaknye orang makan almond london..

    ReplyDelete
  17. haha , apa kejadahnye suke klon2 nieyh ;p

    ReplyDelete
  18. sabor je lah yuyu . ada yang dengki . busuk hati btol !

    ReplyDelete
  19. apala masalah mereka2 yg mngunakan gambar org utk hak sndr tu isk3~

    ReplyDelete
  20. kesiannye...tak faham faker2 yg wujud kat fb ni...apelah tujuan mereka

    ReplyDelete
  21. Laaaaaaaaaaaaaaaa, tu la kan semakin dunia di telan arus kemodenan akan ada nya permasalahan yang sebegini rupa..Sian yuyu tak pasal pasal kena boom.. Sabar yer yunkkk :)

    ReplyDelete
  22. @Sheeszshira Shiraz.... teruk gak la.. siap bg number phone terus.. huhuhu~ suruh dia call~

    ReplyDelete
  23. hayoooo
    ciannye dek yuy
    hayoo
    tulah Fb ni byk yg fake jek

    ish2

    hati2 ye dea

    ReplyDelete
  24. @salwaismail boleh sabar lagi.. tak pe.. semua dah okay dah... suami dia pun dah okay dah~

    ReplyDelete
  25. sabar yer dik yuyu..tak habis lagi ke kuih raya tu

    ReplyDelete
  26. sabar ye cik yuyu.banyak dugaan ni. tapi teruk sgt smpai fitnah gedik ngn laki org. padehal tak buat pun.

    ReplyDelete
  27. sbar byk2 kak yuyu
    org yg kena fitnah nie dpt pahala :)

    ReplyDelete
  28. @fae jamal semua nya dah okay.. nak peringat korang pulak.. wuuu T_T

    ReplyDelete
  29. sabar je la ye yuyu.. doakan org yg aniaya yuyu tu dpt balasan..

    psst, apsal dgn cik anon tu?? hurmmm

    ReplyDelete
  30. yuyu comel cgt, sbb tu semua org nk copycat.
    saba ye adik manisss.
    kehkeh ;D

    ReplyDelete
  31. @syaza nazura. tumpang popularity hape.. yuyu bukan retis ponnnn :'(

    ReplyDelete
  32. @MiSs NoRmaLa NorFiqZ haishh.. nasib semua dah okay.. kalau takkk~ perang pulak yuyu dengan bf yuyu~

    ReplyDelete
  33. sian akak. nasib baik org tu pham.

    ReplyDelete
  34. teruk zaman skunk..bnyak fake org nye fb..
    bala bala bala

    ReplyDelete
  35. ye eh? cian kot kat kak yuyu...
    mmg takde keje wat acc lain.. rajin bebenor...

    ReplyDelete
  36. susah gak jd org pemos amos mcm yuyu nie kan...sume bende nk dicopy :)meh nk blaja pemos amos.ngap ngap

    ReplyDelete
  37. Inilah yg bahayanya bila org curi pakai pic kita kan yuyu. dasar perempuan yg pakai pic yuyu n mengedik dgn suami org tu.

    ReplyDelete
  38. kenape ade si anon nih?? hahaha...klaka la..busuk ht lettew..huu

    ReplyDelete
  39. nasib jadi blogger comel yuyu.. semua org nak tiru..timbul macam2 masalah..macam2 fitnah..sabo je la ..

    ReplyDelete
  40. http://billomanggo.blogspot.com/2011/09/cer-tolong-ajar-buat-tutorial-ni.html

    kak yuyu,,tolong boleh !

    ReplyDelete
  41. kesian yuyu :) banyak2 saba ye

    ReplyDelete
  42. Sabo jela cik yuyu comell.
    bila pemes, sume jd tumpuan org,hehehe

    ReplyDelete
  43. heeeee suke beno yuyu makan cekodok eh

    ReplyDelete
  44. dah feymes pun susah ek? hehe..

    korang betul2 anak malaysia ke? ada berani jawab kuiz kat blog saya? hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  45. ayoyoyoyoyoy.susah jugak bile da femes ni.huh

    ReplyDelete
  46. ces...

    ni tak puas hati ni...
    apsal la dorang xfitnah u ngan i...

    rs sng la sket klu x..

    hahaha

    ReplyDelete
  47. alalaa ciannye kak yuyu . sabar ehh . dorang saje nak tarik perhatian orang jea tuh . lgypun kak yuyu kan pemes mesti ade orang nak jd cm akak . hehe .

    ReplyDelete
  48. bende ni jadi kat org2 femes mcm YUYU ...Nurulbaldiah pun br2 ni post entry lebih kurang mcm ni ...sabar je la yuyu ye...phat x kan kene kot sebab x de org kenal pun ;-)

    ReplyDelete
  49. sbb skrg ni org semua trgila2 nak tahu pasal YUYU ZULAIKHA. so jalan penyelesaiannya, bg la link blog no2 dan no3 tu. :p

    ReplyDelete
  50. huhu,kesiannya kak yuyu...banyak kot fake account kak yuyu...jahat tol orang2 nih :/

    ReplyDelete
  51. adeh..smpi gitu skali...sbr je la..yg pntg yuyu xda buat bnda mcm tu..

    ReplyDelete
  52. adess , gile kot org tu tduh kak yuyu mcm tuu , x pe kak yuyu , biarkn jee

    ReplyDelete
  53. kesiannyew..!!
    xpe yuyu..ramai back up yuyu..
    kn aritu dh kata nk serangg!!
    yuyu baris depan sekali k ^^

    <3

    ReplyDelete
  54. gile cun profile pic fb yuyu.. -..-'

    ReplyDelete
  55. ehehhe mcm2 ragam ek.. sabar je la eheh

    first time singgah sini.. slmt berkenalan huhuhuu

    ReplyDelete
  56. Dah full, patut la tak ley nak add dah fb yuyu..^^

    ReplyDelete
  57. rase nak ludah2 je fakers fesbuk skang ni, huhuhu~~

    ReplyDelete
  58. wuuuuuu T_T rilekk.. dah habis dah semua ni ;p

    ReplyDelete
  59. sabar yuyu..dugaan pas raya tuh be strong girl!!

    ReplyDelete
  60. Sangat pelik dengan orang yang curi gambar orang lain dan buat satu akaun FB pelik-pelik untuk kacau orang. Get a life dude!

    ReplyDelete
  61. alarr.. yunkk . dugaan tuh . terima dengan tabah . hope boleh lagii bersabar ^^

    ReplyDelete
  62. Salam yuyu (^^,)
    mulut jht sape la tu..semua org tau yuyu baik...jgn sdih k!

    ReplyDelete
  63. @normala_ali profie pun nama yuyu zulaikha. heheh. padan muka saya

    ReplyDelete
  64. @Umie Artoqiemie sebab nama london. cuma almond kampung dusun? huhuhu

    ReplyDelete
  65. Orang dengki ni lame2 hidup die tak sng kalau nak aniaya org je. Sian yuyu, mangsa keadaan.

    ReplyDelete
  66. bahaye ni..yuyu belom jadi artis lagi dah kena sambotaj..hehe~

    ReplyDelete
  67. yuyu ntah2 anymous tuh yg cari pasal ngan yuyu ouh..

    nmpk sgt dier pengecut xnk guna nama dier..

    ReplyDelete
  68. kesian yuyu kena tuduh macam tue kannn. sabar eh yuyu.. takpelahh. yang penting yuyu tak buat pe yang merekameraka semua fitnah tue.. hmmm.

    ReplyDelete
  69. kak yuyu gne lha karspersky.. hak2.. **men bantai je ejaan dye..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)