HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, August 11, 2011

Yuyu Zulaikha Menagih Simpati

Assalamualaikum ^^

boleh tak nak buat manifesto dalam belog? dah cukup dah umur yuyu. 21tahun ke atas, dan yuyu juga berwarganegara Malaysia. tapi ni bukan manifesto macam nak dapat kerusi Parlimen macam selalu buat lima tahun sekali tu.

tapi tapi, ni manifesto untuk dapatkan hadiah utama juga pengalaman kali ke-dua men-joinkan diri dalam lembah kontes kontes ni. yuyu tanpa segan silu dah join kontes LIKE LIKE dari Tudung People. yang memerlukan jumlah LIKE terbanyak untuk merangkul sebagai pemenang Utama.

orang lain dah beriban dapat LIKE, yuyu pulak baru nak terkinja kinja promote diri sendiri. Almaklumlah, asik sibuk kepit assignment ketat ketat celah ketiak. belog tinggal usang di mamah usia. ni baru nak mulakan promote habis habisan. sobbsobb.

jadi kepada kali semua, nak menagih simpati dan sedikit masa korang, marilah menolong Yuyu Zulaikha yang dhaif jumlah LIKE. tak susah mana pun korang. cuma :

Step 1 : LIKE  sini


Step 2 : LIKE gambar yuyu . tekan SINI. atau kelik gambar ini :

Omamutotokobugurobbroo! *jampi bagi korang LIKE patloh kali* hikhik. ^^


pastikan LIKE gambar yuyu tau tau.

malu nya suruh suruh orang ni. tapi nak buat macam mana. nak cuba la konon nya. nak juga tahu macam mana kalau join kontes LIKE ni. ada rezeki ke tak. kalau tak ada rezeki dah tahu macam mana sepatutnya. yang penting ada usaha dan kalau kalah itu bukan rezeki, kalau menang Alhamdulillah.

itu saja yuyu boleh cakap. tapi, bila tengok jadual ketat lagi mampat sampai nak kedarah cekodok pun tak sempat, macam tak ada harapan saja. hanya mampu buat manifesto di belog. nak tarik pengundi jiran sebelah rumah, penghulu kampung juga tok mudim, siyes, tak ada masa.

apa apa pun, mintak sedikit masa korang semua untuk tolong LIKE ya. mintak tolong saja. yang sudi LIKE terima kasih, yang tak nak, tak apa. tak paksa pun tau.

p/s : sambung balik buat esaimen Statistics. teringin nak maki.

terima kasih sudi baca :)

67 comments:

  1. done
    da dari ary tu like kak yuyu
    kalo bole tekan byk kali
    fara tekan 1000 like tuk akq :D

    ReplyDelete
  2. dah like dah pon kak yuyu cumel oooi! hehe. goodluck ^_^

    ReplyDelete
  3. dah like dah makcik yuyu :P



    p/s: meaw ada cara cane nak dapat vote banyak..okay,ni bukan undian hantu...jangan fikir macam tu...kalau nak meaw ley ajarkan

    ReplyDelete
  4. lawa ah tudung ni, beli mana yuyu?

    ReplyDelete
  5. eheee . Lyssa sudahh LIKE awal dahh yunk :)

    ReplyDelete
  6. dah vote yuyu

    nk mintak tolong kawan2 utk vote adik kite ni..

    meh la vote adik ni. comey what. hehehehe. apa perlu anda buat ?
    1st like https://www.facebook.com/pages​/raflessia-collection/13478172​3216059

    2nd like picture https://www.facebook.com/photo​.php?fbid=257923964235167&set=​a.257561487604748.77033.134781​723216059&type=1

    terima kasih pada yang sudi LIKE :)
    jasa baik anda saya dahulukan dengan ucapan TERIMA KASIH :) semoga diberkati ALLAH. amin :)

    ReplyDelete
  7. udah lmeeeeeeeeeee like...kalo boleh like byk22222222222222222 mmg nuru dh like tau yunk :)

    ReplyDelete
  8. kite da lame dah likkeee! haha. btw, gudluck ok! mng tapau2 skit laaa.haha

    ReplyDelete
  9. dh like lelaju dh yunk..gud lux yuyu ^^

    ReplyDelete
  10. weee
    dah buat!
    doneee!
    kiki
    gud luck dea =)
    wat statistik molek..
    tekan kalkukator tu ayu2 ye..hihihi

    ReplyDelete
  11. hurm sme laa yuyu. puas mngih smpati. tsskkkkk :'(


    yuyu selitkan skali yang ni jgk :D bg rmi sket org like. tehehe :P


    http://zaimzakiah.blogspot.com/2011/08/last-chance-dah-weh-tulunnnnnnn.html

    ReplyDelete
  12. dah like (^_^)... jemput la ke blog zaa klu sudi =)))

    http://mezafirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. segan kan mintak org like..btw,will like..:)

    study rajin2 tau:)

    ReplyDelete
  14. Good luck yuyu ! Mesti menang punya lah :')

    ReplyDelete
  15. akak dah like budak kiut miut ni....

    ReplyDelete
  16. dah like dah.. good luck ya... rajin2 singgah la blog akak lak...tu pun kalau sudi..weee

    ReplyDelete
  17. dah like.. tak boleh nak like lagi...hehe ^^

    ReplyDelete
  18. hi sis. done LIKE it!
    wishing u all the best ya ;)

    ReplyDelete
  19. d0ne^-^
    gud luck ea yuyu
    and gud luck gak utk statistic tuu,.mesti p0ning gler kn bt,.hihi

    ReplyDelete
  20. kalau yuyu free buat lah exchange vote sebab tu la cara org nk menang . kalau sruh je semua camni mmg ssh skit .. huhu *brdasarkn pglmn..hu

    ReplyDelete
  21. yeaa.. npt kisses hehe.. kak yuyu jgn la sedih2 dh.. rmai yg like kak yuyu...^_^

    ReplyDelete
  22. dah tolong dah ..dah click like ..hehe

    ReplyDelete
  23. wish you luck sygs... ain dah vote dah taw.. hehe. ;')

    ReplyDelete
  24. saye dh LIKE lameee lah sis yuyu :D

    ReplyDelete
  25. miss yuyu. i owez support u..
    kita pon ada masuk contest juga.
    nak minta tolong LIKE bole?

    ReplyDelete
  26. Lyana dah like gambar kak Yuyu♥ comel sangat ^__^v

    ReplyDelete
  27. kak yuyu comel,sye amek banner akak ye.jgn babap2 kte yek :)

    ReplyDelete
  28. ok yuyu.. moga berjaya ye.. heh.. @~@

    ReplyDelete
  29. MTT dah like dah hari tu sayangg ! :)

    ReplyDelete
  30. Good luck with LIKE and assignment yuyu!

    ReplyDelete
  31. done!!! ngehh dah like da..moga yuyu berjaya amin

    ReplyDelete
  32. baiklah cik yuy yg comei...Qaseh dtg menolong...

    ReplyDelete
  33. jom join contest delightful ramadhan...
    http://mieyasays.blogspot.com/2011/08/delightful-ramadhan-contest.html

    ReplyDelete
  34. cmne le nk pki tudung ni =='mcm2 la skrg ni.sbb yuyu comel,abg like. :) gud luck dik.

    ReplyDelete
  35. yuyu celah mata je boleh menang. confirm!

    ReplyDelete
  36. yuyu celah mata je boleh menang. confirm!

    ReplyDelete
  37. dah like demi yuyu yang comey :)

    ReplyDelete
  38. Kalau leh 100 like da lama ieqah buat tw..
    good luck yuuyu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)