HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday #18 | Pasangan Ideal




hikhikhik

84 comments:

  1. erkkk...menda ni?
    nampak cam sedap..

    awalnya????aiyarkkk..

    ReplyDelete
  2. omakk aaaaiii...!! besauuu nye gamboooooo... hehehe.. sedap nye kak Yuyu.. :DD

    ReplyDelete
  3. awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww <3
    sunngh menggiurkan..hehe :)
    sodaappp kalo dpt mkn sekrg :D
    hehe

    p/s:msti pert kak yuyu tgh kriuk2 lapa eh
    hehe

    ReplyDelete
  4. ayoooo...cik yuyu...tengah hari ni..lama lagi bebuka..(T_T)

    ReplyDelete
  5. Puding karamel naaaaaaaaaaaaak :'(

    ReplyDelete
  6. iz : hahahahaaha! saja nak bagi perut memberontak :p

    ReplyDelete
  7. uih..apekah? cubaan menggoda iman eh cik yuyu..

    ReplyDelete
  8. sedapnye....puding caramel dngn air bandung.....kuatkan iman....huhuhu.....yuyu.....kite minat awk laa....sebb awk comell...:)

    ReplyDelete
  9. hehehhe..nakalnye makcik yuyu ni...
    ooowhhh caramel..lame tak mkn :)

    ReplyDelete
  10. puding karamel!!!!!!!!!!!!!!

    #telan ayaq liur banyak kali. gulp!!!

    ReplyDelete
  11. puding caramel n bandung tuh mmg peberet. cisss. perot mula berperang.

    ReplyDelete
  12. yuyu suke minum bandung cincau ker..??? :))

    ReplyDelete
  13. besarnye puding!!! ;)

    yuyu nie kannn~

    ReplyDelete
  14. yuyu !! saje buat orang terliur, takpe. nnty nak letak air lagi sedap dr ni kat blog MSB ^^

    ReplyDelete
  15. @farah hanim tak tak tak! tak lapar langsung ! ada alasan ^^

    ReplyDelete
  16. alahai yuyu , sedapnye caramel tu .. ni menggugat iman dh ni yuyu ..

    jom merayau ke bazar ramadhan petang ni dan dapatkan caramel anda .. ececeh .. :)

    ReplyDelete
  17. semalam onie buat puding roti,sedap woooooo!

    ReplyDelete
  18. AMBOI AMBOI AMBOI.PENGSAN TERUS NI SEBAB KEBULUR T_T

    ReplyDelete
  19. oshin baru buat semalam puding caramel hahahha

    ReplyDelete
  20. NAK PENGSAN LAH KAK YUYU TENGOK CREAM KARAMEL TU.GRRR

    ReplyDelete
  21. Baru 3jam selepas sahur, but entri ni tetibe buat ain lapar balik! huhu.

    But *high five yuyu*, gambar makanan & minuman macho kat atas tu pon favourite Ain! :D

    ReplyDelete
  22. Kasut : heheheh.. jemput telan air liur tau ^^

    ReplyDelete
  23. peh! memang berdessing perut!!

    Kawan Dalam Musibah. Kita Buat Apa?
    (jangan baca kalau korang tak nak tahu kenapa aku cakap kita sendiri punca kawan kita menderita lebih)

    ReplyDelete
  24. kak yuyuuuuuuuuuuuuuu~
    lambat lagi nie..kriOk2 da nie..hahha
    air tu mak aiii..tgOk pejam2 sebelah mata..hehe

    ReplyDelete
  25. choii~rasa cam nk b'buka skrg jugak..t'liuqq...yuyu!!!!

    ReplyDelete
  26. perh...memmg ..sedap tgk di bulan pose ni kak yuyu

    ReplyDelete
  27. hahaaaaa..yuyu saja jer nak bagi meleleh air liur :D

    ReplyDelete
  28. pergh,yuyu menduga tahap kesabaran n tahap nafsu makan..hehe

    jemput singgah blog ye...

    http://ai3zarisha.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-8.html

    ReplyDelete
  29. yuyu ni mmg saje jek...tau la kena bnyk bersabar...huhu

    ReplyDelete
  30. oh yuyu ku sayang... dah la ayah bawak balek biskut raya 3 balang tadi. meleleh air liur kite tgk adik mkn sebab dia x pose. yuy tambahkan lagi dengan air sirap bandung cincau. waaaa..... haha

    ReplyDelete
  31. saya suke sangat caramel..yuyu pandai buat x?

    ReplyDelete
  32. duhhhh...caramel ...tahan...tahan... :P

    ReplyDelete
  33. yuyu..ooo..yuyu.....glupp....
    http://najahmadi.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-2-sedapnya.html

    ReplyDelete
  34. atoyai..cik yuyu buat ninie tak sabar nak berbuka lah..
    dah lah semalam kempunan nak mam puding karamel..dah sold out kat bazar =(

    ReplyDelete
  35. tgh minum bandung cincau!
    *opssssssss
    hahahaha

    ReplyDelete
  36. terima kasih bt sy terliur..erk....

    http://myzelaries.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. auwwwww!

    kejam kejam! haha..dah telan air liuq nie =D

    ReplyDelete
  38. okayy dyh dah x tahan..dayah dah bukak posa..yuyu bersalah!!!

    padahal bukan posa pon aini..wakakaka

    ReplyDelete
  39. nak.......
    jom singgah sini http://najahmadi.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-2-sedapnya.html

    ReplyDelete
  40. sedappnye . tapi tape . Iyka baru makan caramel tu semalam . hehe :)

    ReplyDelete
  41. Tergugat iman berpuasa tengok air tuh-_-"

    ReplyDelete
  42. bancau dan puding karamel? sumpah sedapp

    ReplyDelete
  43. pergh! yuyu saje nak buat owg terliur tau :p

    ReplyDelete
  44. erk...mengiurkan... sabar2 lagi 4 jam lebey lagi

    ReplyDelete
  45. terliyoq tgok ni yuyu oii!:P hehe...

    ReplyDelete
  46. sedap!pasangan mantop!muehehehehe.kak yuyu,belanja :)

    ReplyDelete
  47. kak ayu !!!!!!!!!!!!!

    sangat ideal lah sayangs!

    perot dah menendang2 ni (bajet ad baby lah plak) -.-''

    *geram i smpai trpangil kak ayu..hikhikhik

    ReplyDelete
  48. nak sikit. tapi pas buka puasa la..hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  49. tak tergoda pon. hihi


    Selamat Berbuka Yuyu!

    ReplyDelete
  50. yucks! nak muntah tgk puding caramel. yek yek yek!!!!!

    ReplyDelete
  51. .sedapnyeee!! sedapnyee!
    aduhhh. yuyu nie..
    ^^

    ReplyDelete
  52. air tue sangat menggoda...! huhuhu...

    ReplyDelete
  53. huhu...sedapnya...terliuq akak...hehe

    ReplyDelete
  54. Gambar ni sama dengan WW saya last week, hee^^

    ReplyDelete
  55. yuyu nak tau x puding karamel ni one of the must have to eat during fasting for me.klu x mmg x lengkap hidup saya.

    ReplyDelete
  56. dah lame carik kat bazaar. apehal xde org nak jual? ciss

    ReplyDelete
  57. nyum nyum..bila tgok pas berbuka ok je..klau time ngah pose mau berguling nk berbuka

    ReplyDelete
  58. caramel! nyum nyummmmmmmmmmm :D

    ReplyDelete
  59. salam...akak,sy nak tye sal cover calculator casio fx 570 yg belang2 cam harimau 2....akak,leh x tlg blikan utk sy jugak..?sy byr pos brg 2..berkenan sgt2....plz,plz,plz...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)