HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, August 25, 2011

Untuk Yang Ingin Kelihatan Super-Cantik & DIVA.

Assalamualaikum ^^

malas nak perkenalkan sapa ANNAS EASKEY kat rakyat Malaysia. dah tahu. wajiblah seluruh pelusuk manusia kenal sangat sangat sapa beliau. photographer paling mashur abad ini. dah macam macam jenis artis dah beliau shoot. 



Memey & Norman Hakim? Dania Danielle? Heliza Helmimacam macam lagi la. Blogger cantik kemain macam Maqhia Elena, Fatin Liyana, Cik Epal . kang berjela pulak list kat sini. semua dah pernah dapat sentuhan make up dan shoot dari beliau. terbaik. leleh air mata tengok. 

pendek kata, kalau nak tengok hasil beliau, terus je ke ALBUM beliau.

tapi tapi, bukan nak cerita pasal Annas Easkey entry ni. tak tak. sebab dah tahu, korang lebih tahu dari yuyu. cuma nak bagitau berita super-gembira saja. Ya! BERITA SUPER GEMBIRA!

okay, tarik nafas. bajet Amerika demi dapat mood eksaited kejap lagi.


tak jelas lagi??

promotion yang dibuat kali ni, korang hanya perlu bayar RM450 termasuk termasuk make up! mana nak dapat lagi shoot dengan photographer femes emes dengan harga sangat sangat murah termasuk make up yang siyes cun kemain kan.

bila lagi korang nak ada koleksi gambar gambar yang buat korang nampak lebih cun dari artis. masa ni la korang! untuk promo ni korang akan dapat 5 fully retouched photos+free makeup by Annas Easkey+1 session photoshoot (indoor)+CD (termasuk yang edited and yang tak edit)

antara soalan yang Annas Easkey dah jawab di SINI :

1.bila annas nak shoot untuk promo ni?
 nama pun december dik, mestilah annas buat on december, tarikh? akan dinyatakan selepas confirm booking!
2. annas ada sediakan baju tak untuk shoot ni?
ishhhh! peliklah soalan awak, saya ni photographer, bukan kedai pengantin! hahahahaha! tak dik, saya tak sediakan baju, cuma makeup and shoot je
3. boleh tak saya bawak bf, gf, nenek, atuk and keluarga masa photoshoot?
NO, tak boleh, why? memang tak boleh...xde nak why why lagi.fullstop

korang jangan nak lengah lengah masa tau. sebab hanya terhad untuk 25 orang yang terawal saja. pasti la banyak yang berpusu pusu nak grab promotion ni. jangan korang geget jari sudah. ingat! Photoghaper yang shoot artis femes emes buat promotion RM450 sekali dengan make up tau!


korang hanya perlu bayar RM150 untuk booking, dan baki bayar lepas photoshoot. wah! sempat kumpul duit raya ni! jangan lepas peluang ni tau! last promotion dari Annas Easkey! lepas ni beliau dah tak buat dah. kalau tak promotion, lebih dari RM1k tau. 


kalau korang berminat:
  • sila rujuk SINI atau
  • tanya di FANPAGE beliau atau
  • twitter belia @AnnasEaskey
  • email ke  : farick_annas@yahoo.com (untuk booking sahaja)
selamat merasa seperti Diva semua! :)

59 comments:

  1. kak yuyu nak pegi ke?pheewittt,retis lah kak yuyu lepas nih...hihihih ^_^

    ReplyDelete
  2. pergh... xmacam gempak lak beliau ne kn... sume hasil2 die memang superb la.. :)

    ReplyDelete
  3. yuyu g lahhh , nak tgk shoot yuyu , hehe

    ReplyDelete
  4. siapa lah kita utk di photoshoot . ngui3 ~ ;p

    yuyu join la ;p

    ReplyDelete
  5. wahhhhh...bestnyer. nnti photoshoot kawen kat sini bley tak. muahahah

    ReplyDelete
  6. kak yuyu layak la.
    kite xlayak ^_^

    ReplyDelete
  7. waaa...hebat ni yuyu.. join lah... cik semut tak cukup keyakinan diri lagi nak join... cik semut boleh support yuyu je... yuyu join lah ye...!!!

    ReplyDelete
  8. huhu ..semua nk cantik cam retis ye ...

    join2 ...gudluck all

    ReplyDelete
  9. OH ADIK! THANK YOU SO MUCH, GUYS..KALO NAK JOIN..PLS EMAIL ME YA! BTW SEMUA ORANG BOLEH JOIN, DON WORRY...POSE SEMUA ANNAS AKAN AJAR!

    THANKS YUYU DARLING! AND CANT WAIT TO SEE YOU PEOPLE! XOXO

    ReplyDelete
  10. wah yuyu mesti comel je muka yuyu lau yuyu masuk..huhu

    ReplyDelete
  11. apa tggu lagi kak yuyu...
    awesome ape...! huhu

    ReplyDelete
  12. teringinnye..
    tp akak dh tua dik..30 dh..
    yuyu msti lg cun kalo join ni..
    all d best

    ReplyDelete
  13. macam best jee.. di make up sekali tu..

    ReplyDelete
  14. kalau yuyu pergi konfom lagi gempak ! . hehehe

    ReplyDelete
  15. fuhhhhhhhh!meaw kena buh gigi lu ah ni baru ley join.....yuyu apalagi,try lah!hehe

    ReplyDelete
  16. yuyu x yah gi pun xper
    da cam retis n malatop..hehe

    ReplyDelete
  17. amboi..yang tukang promote ni p tak..lau yuyu p nk itot jugak..haha

    ReplyDelete
  18. wow..santiknya...aduh slimnya...

    ReplyDelete
  19. @cheqwa mesti laaa nak pergiii! pergi tengok je ^^ tunggu korang belanja ^^

    ReplyDelete
  20. @tomatokering :) yuyu ni lagi laa tak layak.. tapi jom la timunn!

    ReplyDelete
  21. @Lissa heheh.. jangan lupa tauu! mesti gambar semua superb!

    ReplyDelete
  22. @n.i.k sape sape pun bolehh! kalau dengan Annas, kayu pun lembut tau <:)

    ReplyDelete
  23. kak yuyu pegi x?? kalo kak yuyu join mesti kiut nty kan?? haha

    ReplyDelete
  24. cntiknya gmbr2 dia..sygnya jaouh sgt,,,

    ReplyDelete
  25. wiiieee~ best nye ada promo cenggini.. tapi jauh lak nak pg..yuyu buat la photoshoot..mesti mletop cantik~ :D

    ReplyDelete
  26. best!!!!! tapi sis neh tak layak dik oiiii....

    ReplyDelete
  27. annas eskey ni photographer unik.. sangat suka tengok hasil dia :)

    ReplyDelete
  28. wow!!,.ni mmg gempak ni,..cepat2,sebelum trlambat,.ehe,.

    ReplyDelete
  29. Lebuh Raya PLUS bakal sesak bermula hari ini...
    Senarai Jadual Perjalanan PLUS sempena Hari Raya Aidilfitri...


    Rujuk entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/08/top-searching-senarai-jadual-perjalanan.html

    ReplyDelete
  30. wow! kak yuyu pegi la..huhu
    nk bce cerpen cik x?hihi

    ReplyDelete
  31. jom sesame shoot nak? kelas kau jahhhh

    ReplyDelete
  32. waa...bestnye...tp lulu x de baju cntik2 la..huhu

    ReplyDelete
  33. CANTIK BETUL ARTWORK SI ANNAS NI ;D

    ReplyDelete
  34. DARI MUKA HODOH MCM YAN NI PON MESTI GMBAR BOLEH JADI SUPER GOJES ;D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)