HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, August 4, 2011

Untuk Kelihatan Anggun Di Pagi Raya.

Assalamualaikum ^^

buat checklist cepat! dah nak raya ni. kasut dah beli? dah? baju raya dah tempah? pun dah? selendang satu almari penuh? dah juga? handbag lawa kemain habuan tayang biar tersembol bijik mata rakan taulan dah cari? belom

parah la macam ni! dah nak raya kot. kang tinggal saki baki yang dah pudar di mamah usia kang. menyesal. tapi, riler der. yuyu ada jumpa satu butik handbag yang siyes wajibalqunnah untuk singgah belek lalu beli dengan riang ria di pagi puasa.


welcome to the club. siyes siap buat muka ketat. yuyu memang dah jatuh hati dengan Butik ni. beg beg yang di tawarkan, buat korang fikir patratustujuhpuluhlapan point enamsembilansatu kali! ini cantik. itu cantik. ini nampak style. itu nampak awesome. lepas tu macam mana?

       
perlukah ada kos lepas untuk kedua dua beg yang sungguh oh-sem ini?

    
wallet pun lawo kemain? memang yuyu punya hati terus tertepek hebakk kat sini. kopak hingga rabak la poket kita.

   
nak itu, nak ini. kalau boleh nak semua yang ada kat sana. kenapa perlu adanya kehadiran handbeg yang super lawa macam ni?


akhirnya, dengan nekad lalu teru berjuang meruntun hati kena juga amik satu. kalau tak, kat mana lagi nak dapat handbag cun cun untuk tayang kat kawan kawan tepat pada hari raya nanti? nak pakai handbag isi sirih pinang opah? simpang tiga jalan semarak la.
   
cak! akhir nya ini juga menjadi pilihan yuyu selepas hampir 7386821saat rambang mata botak kepala fikir nak yang mana satu. cantik kan cantik kan? tahu tak kenapa yuyu pilih ini? sebab :

sebab, tempat nak main tutup buka (tak tahu orang panggil ape) beliau sungguh unik. tak pernah tengok macam ni. dengan kadar sungguh segera, jakun. dah tak sempat nak bawa raya. terus guna pergi jalan jalan. haish. patut la sekeliling asik jeling handbag yuyu. jeles la tu. hikhik.

selalu tengok magnet je, tak pun butang. tak pun lekat letak. tak best arr. nak yang unik macam ni!

yuyu memang cadangkan korang terus lah kelik CLUBMOD (Blogspot) ni. kalau korang terasa bagai tak sabar lagi nak tunggu posmen, apa kata terus lah ke :

GC 10, Ground Floor (in front of MPH bookstore), Subang Parade, Subang Jaya Selangor 

p/s : wajib singgah tengok tau! siyes korang takkan menyesal!  dah nak raya!

selamat membeli dengan berhemah :)

58 comments:

  1. ooohhh, hebak hebak. beli je terus. duit dalam poket ada dua ringgit kan. cukup kot nak beli semua. haha. :D

    ReplyDelete
  2. Bestnya kalau kat Malaysia sekarang! :(

    ReplyDelete
  3. waaa. serius cantik la. suke jgak. unik gile.

    ReplyDelete
  4. dah satu satu yg berkenan..thanz yuyu :D

    ReplyDelete
  5. tadi dah habis duit beli makanan dekat bazar. now habiskan duit beli baju raya, kasut raya, handbag raya, handphone raya? ehh bukan

    ReplyDelete
  6. oh damn ia sungguh lawa! teringin nak beli :(

    ReplyDelete
  7. Nak red belikan ke.? HAHA.


    Macamana Nak Buat Orang Berhenti Addict Main game.
    (Baca Kalau Boyfiend Korang Suka Main game Atau Korang Sendiri Suka Main game)

    ReplyDelete
  8. korang beli tauuuu! siyes tak rugi.. kualiti best!

    ReplyDelete
  9. wow.. Cantiknye beg2 nie..

    Lg2 yg leopard print n beg putih bunge2 biru tu.. Ha...

    Kene terjah nie. :D

    ReplyDelete
  10. yuyu punya cantik..ok sekian terima kasih..

    rabak poket rabak.......hahaha

    ReplyDelete
  11. @Nadia GhazaLi beli jangan tak beli! tak rugi tau.. sebab lawa :)

    ReplyDelete
  12. Beli beli... Ida banyak koleksi dari CLubMod.. (myfriend ekceli..)
    Memang superb beg begnya !

    ReplyDelete
  13. Mmg cantiks cun melecun.. tapi Dalin ni kehdah shopping lain sket.. kena feeel dgn tangan.. ambil bau.. godek2 dalam tu.. kalau feeling tu mendalam pegang handbag, baru boleh beli.. hahahaha..

    ReplyDelete
  14. siyes lawa2 beg dye. Tq yuyu! ;)

    ReplyDelete
  15. wahhhh. cantiknye.. mahal tak yuyu ? yuyu blanje bule? hihihi

    ReplyDelete
  16. wahh xtahan tengok wallet tu. rambang mata der.....

    ReplyDelete
  17. kalau untuk perempuan memang terbaeklah tapi kalau untuk lelaki takde ke kak yuyu:)

    ReplyDelete
  18. cantikk woooo~ berkenan!! hehe ;)

    ReplyDelete
  19. yuyu...oshin amik komen yuyu kat belog MTT...jangan marah eh :)

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/yuyu-zulaikha-vs-mtt.html

    ReplyDelete
  20. bestnya..TQ bagi website ni.. cecantik semuanya.. :)

    Jom baca ni :Golden Churn Creamy Butter.. ISU TIDAK HALAL?

    ReplyDelete
  21. yuyu!
    weeee..apakh ini..jangan bg tunjuk kat sayee..waaaa..ase nak nanes goleng2 nih..heheh..adakah perlu saya terbg ke sane utk beli?
    heeee

    tanx dea yuyu!

    ReplyDelete
  22. hadoiii~yuyu yuyu..awat duk tayang on9 shop kat cni..hadoii..rabak poket tahap x ley jahit dh nih syg..huhu

    ReplyDelete
  23. taste sis yuyu , lawa ! chill hehe

    ReplyDelete
  24. amboi puasa belum masuk suku lagi yuyu dah promot barangan raya amboi2..
    sabaq ya sabaq

    ReplyDelete
  25. ei.yuyu nak kena cepuk ni. sape suruh tunjuk benda2 cmni..grr.haha

    ReplyDelete
  26. alamakkk yuyu da curang dgn sometimes butik ka..
    pepun maceh yuyu share ni..
    apa yg yuyu suka n promote ieqah pasti terjah..
    leh cr bag cantik cantik disini..

    ReplyDelete
  27. jeless..beg pilihan yuyu cntik..bunga bungaa agy..nk jugakkk :)

    ReplyDelete
  28. hahahaha...hebaaaaak aah kak yuyu! pilihan terbaik! ^_^

    ReplyDelete
  29. THX YUYU for suggest! yuyu macam tahu2 je saya tgh cari beg cantik2 skrng ini hehehe :DD

    ReplyDelete
  30. amboi3.. memang peminat clubmod btul budak kecik ni hihi.. nanti try roger situ la.. aritu da roger, member2 pn da tengok. memang lawa2 pn ;)

    KHAS BUAT IBU

    ReplyDelete
  31. yuyu. rye lagi 3 minggu! :0 hahahaha.

    ReplyDelete
  32. hayo...rabak poket nih...heheh...
    slamat pg yuyu :D

    ReplyDelete
  33. ala..besnya. affordable. tp dh beratus dh bli henbeg br b4 this.. uwaaaa...

    ReplyDelete
  34. terjojol dah bijik mata cheq tgk hbag tuh..lawa..boleh lah balik kg kat kedah beraya ngan yuyu n tayang hbag super hebakk..hikhik;P

    ReplyDelete
  35. aduyaii ,..tp sib baik ler ahkak x suke jenis beg yg keras2 gitu

    ReplyDelete
  36. oh dik..silalah jangan buat entri mengancam poket macam ni lagi....kang silap2 kurang kain baju raya ahkak!!!wuwuwu

    ReplyDelete
  37. menangis tengok cantik kemain.
    yuyu pinjam duit. nak beli beg!
    hahahaha

    ReplyDelete
  38. wahhhh.kemain cecantik semua handbag nieh...aduhaii. bila dpt beli salah satu drpada semua ni kan?huhu

    ReplyDelete
  39. wah...baru tau..thanx 4 d information..akan diterjah soon.. =)

    ReplyDelete
  40. yuyu yuyu yuyu yuyu,wallet tu dah lama onie carik tau dak! measehhhhhh yuyu

    ReplyDelete
  41. gojes gojes gojes mcm yg promote jugakk

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)