HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, August 14, 2011

Saat Paling Bahagia!

Assalamualaikum ^^

ni yang eksaited kemain bila Raya nak mai ni. ini discount 977%, ini sale 109% , itu pulak ada promotion beli 1 percuma namblas. masa ni la nak tabur tabur duit dengan budiman nya kat Online Shop sekalian alam. bahagia betul kat kat nak Raya.

demi meng-kongsi rasa terkinja kinja habis seluruh ginjal juga trakea yuyu, marilah yuyu mempersembahkan Online Shop yang terbaik untuk jenguk:

dah nak raya kan. takkan la nak beraya dengan muka kusam tak bermaya kan. mesti la nak nampak paling anggun di hari raya. apa kata cuba product Catalyst ni yang bagus bukan hanya untuk muka, tapi kesihatan badan. product ni dah sangat femes. 

tok sah ragu ragu ya semua. lagi best bila De Idelyst buat promotion. free postage tu! jimat RM7 tau. jom beli! jom jom beli. yuyu juga pengguna product Catalyst ni. sangat berkesan.



banyak yang tanya kat yuyu pasal Contact Lens. dah banyak dah orang jual Lens ni. tapi, yang lagi best bila Pretty Lens buat promotion setiap lens yang ada woo. siyes siap muka ketat, murah kemain! patut singgah tau. bayang kan ni la, untuk RAYA Promotion :
  • Dolly Eye RM28 sahaja
  • Bubble Lens RM28
  • Barbie Doll RM20
  • Barbie Series RM18!
ape lagi? jomm serbu Pretty Lens! yuyu dah beli Bubble Lens ( Blue ). tunggu raya nanti yuyu pakai!




untuk yang ada anak kecil kuit miut macam yuyu *ehhh*, atau yang nak beli kat adik atau anak penghulu juga bayi Guru Besar, apa kata singgah PreLoved Clothing! baju baju yang ada di sini sunggu comel dan murah. yuyu macam nak beli semua pulak. lagi lagi baju bayi perempuan. wuuu. koyak kang! 

tapi tapi, lagi sangat best bila PreLoved Clothing buat promotion! Buy 1 Free 1! jimat gila sekarang ni! jomm singgah! cepat habis tau!



wah. habis la duit tabung korang kan. rilek rilek. tak rugi kalau korang beli sekarang. sekarang je ada promotion bagai ni. esok lusa dah Raya, jangan harap la nak murah murah macam ni. jomm singgah Online Shop pilihan yuyu tu !

Selamat Membeli Dengan Berhemah :)

35 comments:

  1. ehh k.yuyu guna produk catalyst juga ke? hehe :)

    ReplyDelete
  2. shopping la sakan.
    wan tak shopping pon lagi.
    tahun lepas tak ada baju raya.
    tak sempat nak beli.
    huhuhuh

    ReplyDelete
  3. eka pon pngguna catalyst juge..hehe

    ReplyDelete
  4. kak yuyu! habehlah dwet cheqwa!!!!grrr..kekekeke.murah lah ^_^

    ReplyDelete
  5. yuyu pakai ape pon comel *hahaha :p

    ReplyDelete
  6. kak yuyu la yg beli baju2 tue..hihi ^o^

    ReplyDelete
  7. baju rimau tu lawa la..

    entri baru
    http://pendambamawar.blogspot.com/2011/08/lelaki-atau-perempuan.html
    nk mintak pendapat yuyu plak..heehe

    ReplyDelete
  8. -->bwh umur x tau nk bli mcm mnee :(

    ReplyDelete
  9. hamboi-hamboi...sakan bershopping la nnt

    ReplyDelete
  10. cik dh beli baju raye dah..hihi

    ReplyDelete
  11. macam best jew catalyst tu^^

    ReplyDelete
  12. waaaa
    bole sopin sakan nihh!
    tanx yuyu =)

    ReplyDelete
  13. contact lens kaler kelabu tu nmpak lawa la pulak.. tehehee.. :P

    ReplyDelete
  14. Wawawa! Sakan abih duet nih. Huhuhu.

    ReplyDelete
  15. yuyu pakai catalyst jugak yea . wahh .
    patotlaa , beauiful yuyu ;)

    ReplyDelete
  16. nak beli baju raya anak la,hehehhe :D

    ReplyDelete
  17. haruslah cari lens..yuyu amik blue? wow! mmg blue hbs lah raya nih haha

    ReplyDelete
  18. patutlah melambak org like page De iDealist...yuyu dah buat promosi rupanya..Thanks darlingggg!!!!

    ReplyDelete
  19. baru lepas bekli..hihih ;p

    ehh yuyu , kite egt XUXU ZABEDAH tu yuyu . yuyu saje tukar sebab majok .. grrrrrrrrr grmnye ....

    ReplyDelete
  20. Cik yuyu guna VCO ka? sha pun guna vco juga. apa pun cik yuyu cantik :D

    ReplyDelete
  21. yeah!!yuyu krngkan lapor msa pose.tp kita selalu beli mmg free postage.beli kat kak nurul.huhuhu

    ReplyDelete
  22. Yuyu,org ckp jgn pakai jenama barbie contact lense tuu, sbb die tiruan... Org la ckp, titew taktau, hikhik.

    ReplyDelete
  23. BAJU BUDAK2 KECIK TU COMEL BETUL ;D

    ReplyDelete
  24. mmg sgt tringin nk pkai contact lens..tp smp skrg tak reti lg..aiyaaa..
    yuyu,nk jugak try vco

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)