HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, August 18, 2011

Apa Yang Best Bila Dah Nak Raya?

Assalamualaikum ^^

ni la kerja yuyu kan. tak hapdet namplohjuta hari, lepas tu dah hapdet keje memperabih duit orang saja. well well well, benda best haruslah di kongsi bersama kan? takkan la yuyu nak senyap kepit ketat celah ketiak sorang sorang. keji.

jom tengok! apa yang bua yuyu terkinja kinja nak share dengan korang :

yang ni terbaik. bab makan memang paling number satu. tapi kalau dah sedap kiut miut tapi murah macam ni,terus jadi number satu kepada satu.  My Sugar & Spice yang best nya, ada menyediakan tempahan pelbagai Muffin, Cookies, Cheese Tart, Almond Rocher, dan pelbagai lagi. 

siyes memang sedap kemain. dah kat kat nak raya, lebih elok, tempah lah, Rempeyek dan Popia Bunjut comel buat hidang untuk tetamu. memang sedap dan murah! jomm!




sempena Raya, belungguk tanya yuyu. mana nak dapat shawl cantik kemain, ada promotion lepas tu lain dari lain. supaya boleh tayang kat jiran sampai kembang hedong sebelah. apa kata, korang try singgah ke Shawlistaa Beauty Scarf. siyes terbaik! siap ada shawl RM8. sapa tak nak? yuyu kalau boleh nak beli semua. jommm singgah juga!


ELHIRO-Fashion


paling best! terbaik! ELHIRO Boutique! tengah buat promotion! dress dress comel di atas sekalian di tawarkan dengan harga yang sangat murah sempena nak Raya ni! bayangkan, semua di atas bawah dari haraga RM21. murah tak? murah tak?? 

banyak lagi korang patut tengok di SANA. memang tak rugi! jomm! jom!


ni yang best bila nak Raya ni. macam macam yang murah tapi best. habis la duit korang lepas ni. banyak lagi nak tayang kat korang. hehehe.

selamat membeli dengan berhemah :)

52 comments:

  1. bestnyee
    ta sabar nak raye..
    huhuhu
    btw sedap plak kuih muih tuh
    bile nak azan maghrib ni ...

    ReplyDelete
  2. wahh..mekaseh kasi info ni.. mmg sedang mencari shawl..

    ReplyDelete
  3. hehe~kena p serang skrg..nak2 shawl tuh..nk serang sekrangggg...vroomm!!!

    ReplyDelete
  4. shopping, shopping.... dika kak blom shopping raya lagik

    ReplyDelete
  5. sedapnyerr.........

    cantiknyerrrrrrrr.........

    sukanyerrrrrrrr................

    ReplyDelete
  6. mak aii menggoda jiwa betol la makanan tu ish huhuhu

    ReplyDelete
  7. yuyu. pagi [agi da terliur ni T.T


    heee. nice sharing. nk g tgok :D

    ReplyDelete
  8. ah. yg pertama itu. kepingin saya. :)

    ReplyDelete
  9. kak yuyu pom
    jgn shppg sakan ye ^^

    ReplyDelete
  10. gambar kat atas yg ade stobery tu ape..camsodap je..heheheh

    ReplyDelete
  11. yeah..bab kueh ngan baju raya itu paling best!!!

    ReplyDelete
  12. Akak baru je beli cheese tart semalam. Sedap ! (",)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  13. yuyu saje nak suruh org poket rabak kan? hik3~~

    ReplyDelete
  14. ini entri soping sakan sempena nak raya ni yuyu

    ReplyDelete
  15. wahh lama sudah tidak ke sini.
    Akak suke penampilan baru blog yuyu...:)

    ReplyDelete
  16. yg bes bile nak raya adalah dapat cuti panjang..tak pyh keje..hurei..

    ReplyDelete
  17. wa.yuyu...long time not visit ur blog ma...heheh
    happy fasting n aid fitri
    minal aidin wa faizin

    of kos la time raya yg paling best adalah makanan....food!!!!
    hehehe

    Lagi KADRAYA utk anda di Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  18. sis yuyu, terliur tengok makanan kat atas tuu.

    sis, jom samasama sebarkan tentang ni..

    http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/beramal-di-bulan-ramadhan-islamic.html

    ReplyDelete
  19. comel bajunie.yuyu pon comel,tema tahun nie baju rayer kaler apa?

    ReplyDelete
  20. yang paling best adalah makan free kat rumah orang dan DUIT RAYA! XD

    ReplyDelete
  21. Abah tak suka makan kuih/ biskut raya..nak balik umah mak mertua makan roti jala dia wat..umah mak sendiri makan rendang daging..fuhh best..Cik Yuyu raya mana?
    Bila Wanita Shopping....

    ReplyDelete
  22. wah2 .. dik non ni rajin tui soping moping

    tq tuk infooo

    ReplyDelete
  23. duit kena pegang dengan parents,sadisssss,huhu..tak ley nak shopping sangat

    ReplyDelete
  24. MAYA NAK YANG HIJAU KUNING KUNING TUHHH !! NAK NAK NAK !

    ReplyDelete
  25. tergugat iman berpuasa tgk makanan kat atas tue tdiii. hihi.

    yuyu , misssyouuu lahhh. yuyu dah beli baju raya belum nie ? ke ada orang sponser.. ;)

    ReplyDelete
  26. HERM....da agak da pompuan...hahaha...
    mey dtg sni baca tip2 anta kad raya

    http://syakirrahman.blogspot.com/2011/08/tips2-mengantar-kad-raya.html

    ReplyDelete
  27. memang senang beli online je. klik klik klikk tgu je barang sampai. tak payah berhujan berpanas bagai.

    ReplyDelete
  28. yang makanan tu.. haruskah letak? hahahahha... adoi... senyap2 sikit perut comel ku.. sabarr... sabar..

    ReplyDelete
  29. cantek2 la shawl tuh..nk terjahh jap..:)

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah, iman masih kuat bla tgk gmbar kt atas tu hehehe

    ReplyDelete
  31. wooahh mcm sedap je yg first tu. yg ada strawberry tu. :)

    ReplyDelete
  32. nice entry

    follow me pleaseee
    http://hanimansor01.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. hehehe best nyer shopping klik2 jer kan :)

    ReplyDelete
  34. rindu nak raya !!

    haaaa yuyu kalau xcukup puasa xboleh raya :p hahaha

    (cehh cakap orang je..saya pun sama) hahaha

    ReplyDelete
  35. waahh, sedapnye kuehh!! nak jugakk!!

    jop join segmen ni! semangat merdeka!

    http://patehadnan.blogspot.com/2011/08/ini-sticky-post-segmen-kibarkan-jalur.html

    ReplyDelete
  36. wahhh... cantik2 semua, tp jarang bershoping ler :-(

    ReplyDelete
  37. yuyu,jom date raya ni dgn abg. :)besday abg on coming.bole bwk hadiah skli.ahaha

    ReplyDelete
  38. Jgn tgk aje cookies tu sumer. Sapa tgk, kena order :) sapa suka mkn cookies ala2 famous amos, ni lebih kurang je rasanya cuma dia murah sikit dr FA. Jgn lupa tekan butang 'Like' kt FB iols ya....

    ReplyDelete
  39. Jgn tgk aje cookies tu sumer. Sapa tgk, kena order :) sapa suka mkn cookies ala2 famous amos, ni lebih kurang je rasanya cuma dia murah sikit dr FA. Jgn lupa tekan butang 'Like' kt FB iols ya....

    ReplyDelete
  40. hehe macam tak sabar nak raya jeh :)

    ReplyDelete
  41. menarik menarik..memang time raya la nk menghabiskn duit dan mlayan nafsu perut

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)