HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday #14 | Facebook Sendiri Pun Dah Tak Kenal Yuyu. Sedih.

62 comments:

  1. mekap yuyu tebal sangat time tu..tu tak kenal tu..hak3

    ReplyDelete
  2. Asal nie Yuyu?What prob?haha..selalu sedih2 ja kebelakangan nie?

    ReplyDelete
  3. alololo... cian thumberlina ni.. meh kita babap fesbuk tu nt..

    ReplyDelete
  4. facebook memang macam tue.. hihi. :)

    ReplyDelete
  5. erk...bagaima boleh terjadi sedemikian..??? hahahaah

    ReplyDelete
  6. sabar ye yuyu. fb sekarang ni kan macam bengong sikit. tu yg dia terlupa tuan fb dia sendiri tu. jangan sedih2 ye. :)

    ReplyDelete
  7. org tuh iras-iras yuyu kot..hehe

    ReplyDelete
  8. yuyu.. org selalu ckp org gigi berlapis ni selalu cantik! they are right!

    ReplyDelete
  9. AF : bila masa yuyu selalu sedih ha?? -..-'

    ReplyDelete
  10. FB demam tu, sbb tu dia tak kenal yuyu..

    ReplyDelete
  11. fcebook da tua...ingtn mudh lpa hee that y dy da xknal sis XD

    ReplyDelete
  12. wekekekekkeke,lawok je,hehe... :P

    ReplyDelete
  13. ahaks..sampai hati pesbuk ;D

    ReplyDelete
  14. jangan caya dengan atok facebook tak pakai cemin mata tu yuyu hehe

    ReplyDelete
  15. haish.. nasib baiklah tak naik nama ai kat tag tu. ehem ehemm :D

    ReplyDelete
  16. facebook dah nyanyuk kot..

    hkikhik

    ReplyDelete
  17. MACAM2 FACEBOOK WAT SKAG NI. ADEHHH=.="

    ReplyDelete
  18. hehe, tetiba rasa fb ni kelakar la pulak.

    ReplyDelete
  19. Heeee~ facebook2..suke men nakal2 kannn ::

    ReplyDelete
  20. lor? nak identify lagik? tuan punya FB tuh...FB kena 'genyeh' mata ni dik (^_<)v *hugs*

    ReplyDelete
  21. fb is the social field...so, enjoy it =)

    ReplyDelete
  22. cik yuyu comey setiap maser... =)

    ReplyDelete
  23. sbb tu jgn bersolek tebal2.. hehe..

    http://www.umarfaruq.com/2011/07/wordless-wednesday-puasa-perlu-event.html

    ReplyDelete
  24. org tuh muka serupa ngan yuyu kot.. hehehe

    ReplyDelete
  25. yuyu..i pun penah mengalami benda yang sama...=) kekonon macam hebat sangat la boleh cam muka kita..last2 tagging org lain plak!

    ReplyDelete
  26. fesbuk kan mmg da sengal skang ... smlm ttibe mmbe rapat owg marah2 sbb remove die, pdehal tatau langsung die da kene unfren, hahaha~

    ReplyDelete
  27. maapkan la fesbuk tu yuyu..sempena ramadhan al mubarak ni..hehe

    ReplyDelete
  28. ayooo
    fb ni byk menipu jek
    hehehe
    ke ramai nak tiru yuyu ni..hehhee..cian die ye..

    ReplyDelete
  29. sama2 tp bukan saya laaaa.. kawan saya..haha xpun nama yg sama..hehehe

    ReplyDelete
  30. muka yuyu nampak lain..sbb tue FB pun dah tak kenal tuan die..:)

    ReplyDelete
  31. hahaha....agak r,tetiba je ada kak ezma disitu.muahahaha..kak ezma dgn kak yuyu muka nak dekat sama kot ..eh,tak jugak ^_^

    ReplyDelete
  32. HAHA.PELIKNYA.KENAPA NAMA ORG TU ?

    ReplyDelete
  33. huhuu..fb dah mkin gile tau yuyu..sbar2 keyh..

    ReplyDelete
  34. NI MESTI KES DAH LAMA TAK BUKAK FB EYH ? :D

    ReplyDelete
  35. facebook tak kenali kamu tapi kami blogger mengenali kamu...hehe

    ReplyDelete
  36. hai yuyu zulaikha

    singgah sini...

    benda tu selalunya random jerk....


    visit here
    http://www.alepridz.com/

    ReplyDelete
  37. sabar laa kak yuyu. fb mengong cket skrg :P

    ReplyDelete
  38. biase la yuyu. pesbok da ngok ngek da skarg. mcm2 brubah. lpas ni ape lg la nk ubah. da x mcm dlu kan?. :)

    ReplyDelete
  39. comey!

    http://mayandhanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. halamak syg..how come??tp nama ezrik tuh unik..hehe ^^

    ReplyDelete
  41. heheheh.. kesimpulan nya kat sini, fesbuk salah.... ^^ lalalala :P

    ReplyDelete
  42. hah?? mcm mane name Ezmaliza Ezrik ada kat sini??

    yuyu, ampunkan saya penunggu gua...ampunkan saya penunggu gua..hahaha =D

    saye berbangga kerana tak sangka ada muka comel mcm yuyu..hahahaha =D

    ReplyDelete
  43. cantiknya la yuyu ni....xpuas tgk...

    ReplyDelete
  44. haha.akak pn slalu kena camni bila post gamba menari. ;))

    ReplyDelete
  45. anyway, tak tahu nak komen apa,sbb tak pernah upload pun gambar sendiri kat fb tu..ahaha,ttp daus tertarik dgn ini..hehehe
    "sape komen, dapat kisses ^^" ahahaha

    \(^.^)/

    ReplyDelete
  46. Tuelaaa..dia terkejut tuan dia da bertukar jadi Retisss :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)