HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, July 11, 2011

Wordless Wednesday #11 | Teringin Bagi Anak Yuyu

  

30 comments:

  1. Comelnye! Kadang2 tengok bende baby comel gile nak beli...tapi tatau nak bagi sape! huhu.

    ReplyDelete
  2. comel gila seyhh....
    gumbiranya yuyu dah rajin update satu hari banyak entri :))))

    ReplyDelete
  3. yuyu comel mcm anak yuyu. anak yuyu pun comel macam yuyu. :) namee selalu wonder kenapa namee dilahirkan panjang n tak cute. bile tengok org kecik mcm yuyu ni..rasa suka..aa best nya jd diaaa :D

    ReplyDelete
  4. yuyu try la pakai TT___TT


    hihihih gurau je =)

    ReplyDelete
  5. anak yuyu mesti comel cam yuyu... nanti anak dah besar orang cakap kakak dan adik sebab yuyu comel ngat.. :P

    ReplyDelete
  6. comel tahap shiooot...hahaha.kalo kak yuyu pakai lg comel kot...kekeke

    ReplyDelete
  7. kiut nyer..yuyu nak size bape??

    ReplyDelete
  8. wahh!!omeinyer mcm kak yuyu jugak!!

    ReplyDelete
  9. alahai chomelnyer lah ... rase nak beranak cepat2 ... baru tingat, kawen pon blom *tsk tsk*

    ReplyDelete
  10. cntekk nyer cm brangan nk anak ppuan jer :_)

    ReplyDelete
  11. cutenyer shoes tu.....kalau anak perempuan mmg baaaaaanyyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk barang comell....gerammm

    ReplyDelete
  12. alo comel nya .cepat2 la kawin macam to :)

    ReplyDelete
  13. comel! kalau ada anak perempuan ni... grrrr

    ReplyDelete
  14. chomel chomel..
    Pe kata yuyu beli dulu simpan sampai ada anak baby cute mcm yuyu tu :)

    ReplyDelete
  15. cpt ajak laki masa dpn kawen..t bley dpt anak..hehe =p

    ReplyDelete
  16. cpt ajak laki masa dpn kawen..t bley dpt anak..hehe =p

    ReplyDelete
  17. sangatla comel...wink2 wink...

    ReplyDelete
  18. wahh! cute! faten pon..kt fb tuh..bley kang add org yg jual brg bby..lpastu tgk..makn ati sorang2..hahah..:D

    ReplyDelete
  19. kalau anak laki pon nak bg pakai mcm ni jugak? hehhee

    ReplyDelete
  20. bagi anak kak nasha jelah hihi

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)