HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, July 13, 2011

Teaser: Kejadian Hari Sabtu.

Assalamualaikum ^^

tak boleh ke gigi tu tersimpul malu masuk dalam tak keluar sangat? -.-'

pagi pagi sebelum sempat korang sental mata hingga parah, saja la niat di hati nak tayang muka senyum sopan mana pun, gigi rebit tetap terjojol keluar. haish. lepas ni dah akur dengan nasib "tok sah la ko nak sengih sangat depan kamera". akur 

ni teaser untuk kejadian hari Sabtu je. korang boleh la teka dulu, kenapa yuyu make up tebal macam ni? baiklah, jawapan objektif disediakan demi membantu korang lulus dalam soalan ini :
a) yuyu make up untuk majlis pertunangan.
b) di make up oleh seorang blogger dan juga juru make up.
c) make up untuk ke satu majlis perebutan harta pusaka nenek moyang.
d) saja buang tebiat.

sila pilih ya murid murid sekalian. cikgu nak ke kelas kejap. nanti cikgu buat entry ya. *pehal tetiba jadi cekgu ni?*. 

p/s : Tolong lah kelik kalau nak tahu berita best hari ni!

terima kasih sudi baca :)

58 comments:

  1. comel kak yuyu comel...tapi chubby di muka..

    ReplyDelete
  2. Yuyu,

    pilih D,
    sebab sekarang kan dah pakai light mekap..
    sesekali lepas gian kan.. :D

    ReplyDelete
  3. bulu mata ti, terselah kecantikan mu..huhuhu :)

    hah! yuyu nak tunnang..hehee

    ReplyDelete
  4. kak yuyu bertunang jawapannya..hehe

    ReplyDelete
  5. jawapan nyer adelah....

    B for ball!!!

    jom tengok2 sini kaizen & Urban-or-Disaster

    ReplyDelete
  6. cumel sgt²!!! :) jwpn sy :B!! hehe!

    ReplyDelete
  7. saya nak jawab B!!!!!!!!!!!!!

    cikgu,nak tanya,shawl ckgu wat sndiri yer..cantik!

    ReplyDelete
  8. jwpan dy B...!!!
    nak shawl mcm yuyu..cantik!!;p

    ReplyDelete
  9. jawapannye : e kot...semua di atas...hehe..gurau je

    ReplyDelete
  10. nak jawab,jawapan nya B,betol tak chegu kiutmiut??? ^_^

    ReplyDelete
  11. nanti yuyu reply & approve komen ya.. nak ke kelas jap :)

    ReplyDelete
  12. Salam;
    "kemana lagi hari sabtu kalau tak ke majlis pertunangaan!!"

    ReplyDelete
  13. Kamik pilih D!*padahal tak rasa camtu, sengaja nak cakap jugak*

    DUNIA BLOGGING, TEKNOLOGI, TIPS2 COMPUTER DAN MACAM2 LAGI:
    nashfahrenheit.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. er..g kenduri slalu x glamer gitu..yang b la...meh la ajar akak pakai tudung macam yuyu tu...

    ReplyDelete
  15. baru tau cik ade 2 gigi kedepan..arnab2 manusia!

    ReplyDelete
  16. Jay nak jawap yang D tu boleh??hahahah...nanti kesian kat yuyu..hehehehe..Jay jawap B...muktamad tak mo guna talian hayat..hehehe...mungkin yuyu nak p beli cikedis,cekodok dengan cekelat kot??hehehehe

    ReplyDelete
  17. saje buang tebiat kot yuyu. hehehe :p

    ReplyDelete
  18. jwpn akak..

    NONE

    sebab pempuan memang lar suka mekap kan! :P

    ReplyDelete
  19. chumel la kak yuyu..
    jawapannya adalah A !!
    btol x btol x ???

    ReplyDelete
  20. Sis Yuyu bertunang! Muehehe betul tak?

    ReplyDelete
  21. jawapannya : semua diatas..

    oleh kerana kejadian ni berlaku hari sabtu, msti yuyu rase buang tebiat,
    pastuu ade sorang blogger offer utk makeup yuyu dan kebetulan yuyu nak attend majlis pertunangan yang dilangsungkan sekali dengan majlis perebutan harta pusaka...

    kan yuyu kan...?? :P

    ReplyDelete
  22. jwpn D.....sesekali buang tebiat tiada salahnya...

    ReplyDelete
  23. Jawapannya B. sebab ada dekat blog Ashraf Jalil : A bowl of soup. :))

    ReplyDelete
  24. yuyu...akak rasa jawapan number 2....phewittt best lah kalo dpt free makeup kan..cayalah yuyu..u gorgeos dikk :D

    ReplyDelete
  25. haih..
    kenapa la cantik sangat..
    sangat cemburu.
    :)

    ReplyDelete
  26. Hmm kak yuyu gigi rabbit comel laaaa :)
    Hmm mesti A takpun B...
    Kankankan. Tapi lebih menguatkan kepada A. Kak yuyu bertunang eh? hihi <3

    ReplyDelete
  27. haha . gg rebit . comelnye yuyu zulaika nie :)

    ReplyDelete
  28. hambooi cntik makeup..
    i like!! ;)

    jawapanya "D"

    ReplyDelete
  29. picca tak nmpaq mcm yuyu pulak dah, huhu~~

    ReplyDelete
  30. @GreenAppleKu.com hehehe.... sebab korang selalu tengok yuyu dengan eyeliner je kannn :P

    ReplyDelete
  31. @Shazrizal Shahmy pipi tu memang.. asal degil sangat pun tak tahu la :'(

    ReplyDelete
  32. @Cikya hahahah.. dah ada bau bau failed ni! repeat sem depan :p

    ReplyDelete
  33. @ir yien 9897 hehehehe.. takde makne nye laaa^^ tunggu next entry ye sayanggg <3

    ReplyDelete
  34. mst ade photoshoot ni kn3..ehhehe..btw, comey yuyu tetap ade disebalik make up tebal itu woh..

    ReplyDelete
  35. nadia tahu...jawapannya b!
    make up by kak fareha ahmad
    photog by asyraf jalil!
    betul x???
    hehehe

    ReplyDelete
  36. my answer will be D. kan? biasa la girls suka berangan angan. nk cantik kan. nasib baik yuyu cantik. haha. ;)

    ReplyDelete
  37. mesti yuyu kena make up nie.. hehe. :)

    ReplyDelete
  38. Lambat pun nk jawab jugak..dimakeup oleh blogger yg juga seorang juru makeup..
    Kalau da makeup org cantik bertambah gojeslaa JLO i ni

    ReplyDelete
  39. gigi tu yg buat yuyu mahal :)
    ceq mas pilih C

    ReplyDelete
  40. KEJADIAN YANG SANGAT BEST SEBAB DIMAKE OVER.AWWW :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)