HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, July 28, 2011

Spontaneous Thursday #4 | Cara Menghadapi Haters.

Assalamualaikum ^^

"salam kak yuyu, blog saya baru berapa ratus follower je, tapi selalu je cik anon/haters serang blog saya. saya macam nak berenti blogging. padahal saya tak penah kacau blog orang. kak yuyu, tolong la bg semangat kat saya." - email (princessjeju)



dear princessjeju sayang ,




relax...90% of haters are begging for . 10% just want a little attention_ by Paolo Coelho



setuju?

90 comments:

  1. uishhh! baru post tak berapa saat dah komen! lajuuuuuu!

    ReplyDelete
  2. akak lg suka kalau haters ni duk kejar2.sbb ape tau?sbb at least kite taw la kite ni femes.org stalk. ;)))) oh yes.they're lack of love.hoho

    ReplyDelete
  3. betul yuyu. haters are our biggest fans. trust me.

    ReplyDelete
  4. k.najila : hahahah.. ape la..saye tak femes pun ada juga haters la akak :)

    ReplyDelete
  5. nadia : heheheh... princess jeju kena baca ni ^^

    ReplyDelete
  6. setuju .... sgt!! naseb takde haters
    :)

    ReplyDelete
  7. jemput singgah blog yg super cool, dan pemilik yg super annoying. www.notaon9saya.blogspot.com. komen tadi lupa promote, maaf ye yuyu. ^_^

    ReplyDelete
  8. cik eka : hehehhe... terima kasih paolo ku sayang :p

    ReplyDelete
  9. asyikin : pehhh.. rasa nak popping collar je :p

    ReplyDelete
  10. nurhasliza : hehehe.. lepas ni jangan tension dah <3

    ReplyDelete
  11. salim : alaaa! yuyu hater salim la! lalala :p

    ReplyDelete
  12. KOMEN SELEBIH NYA YUYU REPLY & APPROVE JAP LAGI.. NAK MAKAN JAP~

    ReplyDelete
  13. setuju sebulat suara, hoyehhhhhh

    gile meaningful itu quote :)

    ReplyDelete
  14. setuju!pedulikan haters...hehe

    ReplyDelete
  15. setuju 110% :) meh singgah tengok #ST saya : kejahatan

    ReplyDelete
  16. betol kak yuyu!..kk yuyu nk join segemen bombay x?pasal favourite sukan kak yuyu..:)

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/segmen-bombay-nak-taw-sukan-kegemaran.html

    sorry suka2 hatije tulis kt sini kak..hehe.,.tq..;)

    ReplyDelete
  17. Gedik betul haters tu , jealous lah tu . Hihi kak Yuyu jom lah visit blog Wawa , kejap pun jadi lah :)

    ReplyDelete
  18. ouhh..ada jenis mcm ni ye yuyu..alhamdillah xde lg mcm tu stkt ni..hehe:D

    ReplyDelete
  19. Yeayyy ! Haters yang getiksss.. Hikhik :)

    ReplyDelete
  20. Yuyuuuu ! Follower dah cecahh 10K... Congrats sayanggg ! :)

    ReplyDelete
  21. yups betul tu...jgn cepat putus asa....anon ni memang suka membuat onar di bumi ini..ops...salah suka membuat onar di dunia blogging ini....sokong yuyu...

    ReplyDelete
  22. btol2..diorang tu just nk perhatian je..tkde keje lain ke nk buat kn..

    nasib baik blog mhz nama COOL fm..Lebih Karat Daripada Biasa..kalo hot, komfem ramai attack..hoho

    ReplyDelete
  23. diorg kurang kasih sayang kot.. pastu duk tak puas ati kat org.. ngee.. :p

    ReplyDelete
  24. kalau ade org suke kite..mesti datang yg tak suke kite pulak..itulah hidup..

    ReplyDelete
  25. saya pon sama ramai haters cakap saya perasan jelita padahal nama dayah jelita tak de kena mengena pon dengan kejelitaan..hukhukhukhukhuk

    ReplyDelete
  26. hehe mesti dia jeles tu. biaselah. memang bersepah anon dekat komen. nasib gune moderation comment. ekekee

    ReplyDelete
  27. setuju!

    diaorang nak kasih sayang dan attention ja tu..

    ReplyDelete
  28. dia haters kita sebab kita ada lebih dari dia. eh ? =.='

    TAPI SAYA LEBIH SETUJU DENGAN YUYU !! :)

    ReplyDelete
  29. nice talk ...


    kebencian hanya akan menjauhkan kita daripada kasih sayang ...

    aku xmengharapkan orang suka padaku ..tapi tolonglah jgn membenci aku :(

    Excellence!

    ReplyDelete
  30. jom lihat mengenai perkara ini :

    http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/07/spontaneous-dan-wordless-fenomena-baru.html

    ReplyDelete
  31. btol tuh syg..juz ignore ppl name anon..dorg jeles ler tuh..hehe

    ReplyDelete
  32. haters mengisi masa lapang.

    ReplyDelete
  33. kalau ada haters tu aggp ja kita dh popular..biar dia terbakar haha..

    ReplyDelete
  34. setuju..! haters make u femes. (^_^)

    ReplyDelete
  35. cik anon sume tu memang dah pangai diorang camtu...so, jangan dilayan sangat...

    ReplyDelete
  36. yuyu mmg cool~ hehe..

    HATERS MEMPERMAINKAN NAMA ALLAH!
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/menggemparkan-haters-paling-melampau-di.html

    ReplyDelete
  37. kerie yg follower mcm segan mati tak mahu pon ade haters.. huhu.. apo-apo la eh.. yg ponting den tak kaco org.. :)

    ReplyDelete
  38. yuyu..entry baru saya baru je diserang dengan haters ben dan yuyu sebab saya featured both of u. saya saya sekali kena...;'( uhuk uhk. nak peluk.

    ReplyDelete
  39. yuyu,follow my blog please...i pon nk ramai follower mcm yuyu.......but,this is my new blog..blog lame byk cite psl personal jerr.....so,hope this blog i can improve my writing skills....

    plzz follow yerr....

    http://fadzilahnorizan.blogspot.com

    bleh x tlg promote skali????tq...but still in progress syg.....tq again,dear......syg yuyu......=)

    ReplyDelete
  40. AesyaZealous: hehehe... jangan tension dah pas ni <3

    ReplyDelete
  41. cikSukaSuki@AL : heheh.. macam kat persidangan umno pulak.. sebulat suara setuju <3

    ReplyDelete
  42. x pe..hayers je kot..bknnyer EATERS!!HAHA

    ReplyDelete
  43. haters ini akan setiap hari tengok blog kita sebab nak cari kesalahan kan...

    ada sahaja tak kena akan dijadikan umpatan...

    haters ini bukan apa pun, just jeles.. itu je point besarnya...

    jemput ke : Syarat pasangan HOT

    ReplyDelete
  44. SANGAT SUKA DENGAN AYAT SI PAOLO TU :D

    ReplyDelete
  45. BULAN PUASA NI MESTI KURANG SI ANON :D

    ReplyDelete
  46. CIK ANON NAK FAMES TAPI TAK DAPAT :D

    ReplyDelete
  47. kannn.... kesian plak ngan haters ni.. kalau tak suka, just ignore la kan... tp.. bagus jgk.. tu tanda orang sayang kita.. prihatin ngan hidup kita.. apa yang baik, kita amik sebagai pengajaran.. yg kita rasa dia cam meroyan, abaikan aje.. hiks...

    ReplyDelete
  48. teramat setuju! haters are anywhere, everywhere. so, don't care with them.

    ReplyDelete
  49. setuju sangat2. haters ni secret admirer kita sebenarnye^^

    ReplyDelete
  50. Setuju..
    Nasihat yg baik dear :)

    ReplyDelete
  51. ala..haters 2 syg kte sbnrnye..tp cume die xpndai nk tnjuk cre die mnyayangi kte..kan yuyu ?? :}

    ReplyDelete
  52. yehh3! haha. setuju gile3 :) kak yuyu hebakk! ;)

    ReplyDelete
  53. aku x fhm la org yg berjiwa "haters" ni..

    ReplyDelete
  54. hehehe..setuju sangat2..org yang benci kita akan nampak apa yang kita buat semuanya salah..biar je. anggap dorang tu lalat hijau yang suka menghurung makanan yang sedap. Hehe..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  55. Summerinaskinalk

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)