HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, July 21, 2011

Sanggup Ikat Perut.

Assalamualaikum ^^
entry serba serbi ringkas demi mempertahankan hati yang meruntun nak baca buku untuk paper Risk Management esok. nak taip panjang panjang pun dah rasa serba salah. rasa nak cepat cepat tarik jari jemari terus gam kat buku.
cuma nak bagitau, marilah ke MPH untuk dapatkan kedua dua ketul buku yang penuh bagi inspirasi hidup ni.

            
Like The Flowing River. dah lama usha. dah lama rasa jeles sebab tak dapat. nak beli. tapi...baru nak beli. sebab musabab, baru baru ni saja muncul nya duit di poket. kalau tak, kena la ikat perut dulu. padahal orang lain dah siap berhabuk buku buku ni kat rasedikit ketinggalan.

Doctor In The House pulak di tulis sendiri oleh Tun selama 8 tahun. bila dah tersusun hebakk kat MPH, takkan la tak nak beli kan. sanggup ni. sanggup tak beli baju baru. sanggup beli baju raya murah saja. sebab berbaloi nak di baca. 

kepada yang ada buku lagi best nak baca, sila la kongsi kongsi ye.

p/s : doakan yuyu menang INI ya, dan dapat jawab exam esok.

terima kasih sudi baca :)

29 comments:

  1. fuyooo...caiyok2....dah lama xbaca buku nieh...betul2 buku...

    ReplyDelete
  2. cuba buku baru ni haa...
    tajuk dia,best wooo..

    http://2.bp.blogspot.com/_W81VAjp-Jf8/TTpOAC4FYXI/AAAAAAAABdI/L2qCdeYtEnM/s1600/murabbi%20cinta%20dan%20STPL.jpg

    ReplyDelete
  3. yiyuuuu, belikan sekali. t den blnje kebab

    ReplyDelete
  4. yuyu ni ulat buku ea^^ bagus bagus.membaca kan jambatan ilmu.hee

    ReplyDelete
  5. buku mahatdhir ni saya dah ada dah. Pastu beli buku firaun (hot baru ni) tu best gila 60 hengget je.

    ReplyDelete
  6. buku yang best?
    try Naruto..

    hahaha...
    goodluck esok yuyu

    siapa nak tukar-tukar banner? jom jom sini...
    http://azrijohan.blogspot.com/p/tukar-banner.html

    ReplyDelete
  7. saya dah amek banner yuyu...
    kat sini

    http://azrijohan.blogspot.com/p/tukar-banner.html

    ReplyDelete
  8. fuhh~~mcm menarik je buku tu..:)

    ReplyDelete
  9. nakkk cari jugak Like the Flowing River tuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  10. teringin nak baca buku a doctor in the house tu ^_^

    ReplyDelete
  11. g'luck..! sy ada test arab lak T_T

    ReplyDelete
  12. kita pun ade test besok. gud luck yuyu

    ReplyDelete
  13. buku 'think and grow rich'-napoleon hill ..ok gak :)


    excellence!

    ReplyDelete
  14. slm...bagusnya membaca itu satu amalan yg bagus ...membaca dpt menambahkan ilmu pengetahuan kita...slmt membaca...:)

    ReplyDelete
  15. pnah jumpe buku tun tuh kat popular bookstore ni, tp time 2 tgh kering laks, alahai~~

    ReplyDelete
  16. pergh...dah lama tak baca buku...hadoi...

    ReplyDelete
  17. pergh...dah lama tak baca buku...hadoi...

    ReplyDelete
  18. WAAH.KAK YUYU SUKA BACA BUKU2 MCM NI EYH.YAN BUKU UNI PON TAK HABIS LGI.KIHIH :D

    ReplyDelete
  19. PEGI MPH YAN TGK NOVEL JE.HAHAHAHA

    ReplyDelete
  20. wah ieqah pun pasan yg yuyu suka baca bacaan ilmiah laa.. and macam pasan je kat meja study yuyu byk novel english..kn kn.

    wahh sanggup yuyu beli bju murah janji dapat ilmu kn :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)