HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, July 27, 2011

Penyelesaian Buat Si Bersaiz XS------XXL

Assalamualaikum ^^

sekarang, tampa membuang masa lagi, yuyu nak tanya, kat mana nak cari shawl yang trendy? kat mana nak cari dress yang cantik? kat mana nak pilih dress oversize? nak cari juga handbag yang lawa? tapi semua tu boleh dapat di satu butik online saja? kat mana mana?

tok sah tanya sangat la kan sekarang. ni, sekarang yuyu nak bagi korang tengok puas hati:

KZNabihah je ade weh!

siyes, memang buat hati tak tenang bila cuci mata kat sini.

KZnabihah banyak menyediakan dress yang cantik cantik. banyak dress di sini disediakan untuk yang kecik kecik comey kemain macam Yuyu *ehh, terpuji diri sendiri pulak* yakni saiz XS juga untuk yang gempal comel gitu, XXL. tengok. best kan?

dress KZnabihah banyak kaler. memang tok sah nak rasa bosan nak cari la. tok sah nak mengada ngada nak beli 5 dress, tapi semua merah la kan. sungguh menarik. nak beli ye? sangat mencairkan hati bukan? kan yuyu dah kata.

Cardigen, jaket, jumpsuit? semua ada kat sini. pelbagai pilihan corak dan jenis. sungguh tak bosan tengok di butik online KZnabihah ni. korang memang patut singgah sebenar nya. nak semua di atas tu? sabar sabar.


bukan setakat dress, handbag yang sungguh  trendy, shawl dan tudung syria juga di sediakan untuk di borong sakan sakan oleh korang. harga sangat sangat murah. memang berbaloi kalau lepas ni, jadikan KZnabihah sebagai butik online yang di bookmark awal awal.

selain tu juga, antara barang yang di jual adalah, legging, belt juga inner neck

kira nya, satu butik online ni dah mencukupi semua nya. nak semua ada di sini. apa susah susah  nak cari merata tempat kalau KZnabihah dah sediakan macam macam. dah la pelbagai, harga sangat murah, dan sungguh menarik.

apa kata, kita terus ke sini untuk terus lebih lagi :

ehhh, lupa bagi korang jeles! yuyu ada satu ni! beli di KZnabihah!


selamat membeli dengan berhemah :)

32 comments:

  1. saya slalu shooping situ! Xrugi ok ...puas hati sgt.hehe

    ReplyDelete
  2. wah folower yuyu dah smpi 10 k..tahniah tahniah^^

    ReplyDelete
  3. cantik2 lah. nak pegi tgk jgk la. :)

    ReplyDelete
  4. nnti nak suggest kat awek la kehkeh

    ReplyDelete
  5. robek lar poket suar dlm i syg :"(

    ReplyDelete
  6. auwwwwww! jumpsuit oh jumpsuits....ku sukak!

    ReplyDelete
  7. nanti yuyu reply & approve komen lain ye ^^ nak g kelas!!! babai!

    ReplyDelete
  8. saya pon dah beli satu kat sini! heheee

    ReplyDelete
  9. emm.. penat i tertungu-tunggu bila si yuyu comel ni nak singgah blog madam tu.. huhu..

    JOM BACA NI : MR RILEKS NAK BAGI BANNER ANIMASI PERCUMA!!

    ReplyDelete
  10. ye ke??buleh try shoping sini plak..
    yuyu da jadi duta butik ni ke?hehehe....just joking... ;p

    http://mayandhanis.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hoho.. destinasi shopping br.. :P

    ReplyDelete
  12. pernah singgah blog tersebut...ok lah dia nyer barang2 mmg lawa..tp macam mahal skit..hehehe~~~

    ReplyDelete
  13. TQ Yuyu! Kempis lagi la wallet gayanya. ='(

    ReplyDelete
  14. R
    a
    j
    i
    n

    n
    y
    a

    youyou promot blogshop oghang.....thumbsup!^^

    ReplyDelete
  15. byk betul blogshop :) :) rambang mata me heheh

    ReplyDelete
  16. cantik2...yuyu tau tak cik epal cakap muka saya macam yuyu =.="

    ReplyDelete
  17. kak yuyu,apesal takleh nak kuman kumen kat entry latest nih???nak kumen koman gk..kekekeke ^_^

    ReplyDelete
  18. baguslah ada blogshop yang menyediakan untuk smeua saiz. :)

    ReplyDelete
  19. wahhh yuyu promoter berjayaaa..
    jom p terjahhh

    ReplyDelete
  20. arisha tak pernah pun online shopping. hehe.
    btw, the dresses are very nice.

    ReplyDelete
  21. yuyu..ieqah mmg nk cari cincin yg besau besau..kat ne yep besh..cantik n murah :)

    ReplyDelete
  22. wahhh ekau memang sajo nak habeskan duet den yo ;p

    ReplyDelete
  23. ain memang suka gile tgk baju2 kat KZnabihah.. :)

    nak beli takde duet ag.. kesian kannn. :(

    ReplyDelete
  24. http://www.facebook.com/DressMadness/photos_albums

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)