HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, July 23, 2011

Masih Banyak Kekurangan...

Assalamualaikum ^^

keyword minggu ni -..-'

selamat pagi sayang sayang yuyu semua. pagi ni yuyu sangat bersemangat jitu untuk berbelog. bangun bangun pagi, belum sempat kesat air liur separa basi, terus kepala hotak teringat pasal belog. kiranya, ni ada hint la untuk yuyu berbelog banyak kemain la kan. habis la dashboard korang.

hampir 7 bulan yuyu aktif berbelog. 27 Disember 2011 sampai sekarang kan. sebenar nya, masih baru. yuyu tak rasa dalam tempoh tu, yuyu dah lama dalam berbelog. masih mentah dan banyak lagi kekurangan yang yuyu perlu perbaiki.

belog yuyu pun masih kena banyak perbaiki. masih teruk dan macam takda point. setiap hari, yuyu akan cuba cari kelemahan belog yuyu, dan cuba perbaiki nya. bukan senang tahu. sebab adat manusia, kekurangan diri susah nampak, kekurangan orang, nampak sangat. haish.

tips tips yang yuyu selalu bagi, bukan bermaksud yuyu hebakk tak ketahuan hala dalam berbelog, tapi atas sebab musabab, yuyu ada pengalaman dengan semua tu. dan semua tu lah yang yuyu aplikasikan. benda bagus di kongsi, benda teruk, kita cuba perbaiki.

yuyu selalu teringin nak jadi macam blogger tu blogger ni. bukan style dorang ke hape, tapi dari kejayaan dorang. yuyu teringin sangat penulisan yuyu di terima banyak orang, dan di baca ramai. yuyu nak sangat, blogger lain dapat manfaat dari belog yuyu.

cuma yuyu tak sampai tahap tu lagi. masih perlu banyak perbaiki. hmm. InsyaAllah, kalau nak, semua nya boleh kan. kalau tak nak tu la yang semua benda tak menjadi tu. 

awal awal yuyu berbelog, yuyu cuma nak luahkan pasal cintan cintun geli geli yuyu dulu. tapi tu dah berabad lamanya. lepas dah aktif berbelog, yuyu tukar. yuyu berbelog, sebab musabab nak kongsi macam macam dengan orang. dan yuyu nak orang tahu, yuyu ada life yuyu yang best. 

hehe. best la sangat kan. dah la, nak sarapan jap. lepas ni nak buat entry serius sikit. ceh..

p/ s : teringin sangat nak menang IPOD TOUCH. hmm..

terima kasih sudi baca :)

31 comments:

  1. Apa yg kurangnya, kak Yuyu? kak Yuyu baru beberapa bulan lebih dah blogging dah dapat 9901++ follower. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh..yuyu dah hebakk laaa
    memang merendah diri ni

    bagus2...macam ni laa bagus
    nanti ramai org sayang

    entri baru,komen la skit...
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/liku-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  3. yuyu mmg suka low profile kan?. :D:D

    Kita suka baca belog Yuyu... best shangat...

    ReplyDelete
  4. Aura yuyu yang chomel serta macho ni yang buat ramai yang terkesima.. =)

    ReplyDelete
  5. follower da ramai giler...tp still kekurangan..follower kita baru masuk 100...nak panggil pe ek...lagi, lagi, lagi kekurangan la kan??

    ReplyDelete
  6. xpelahh...yuyu kan comel..suka tgk muka yuyu...yuyuyuyuyuyuyuuyuyuyuy si ikan puyu..






















    jom baca ni

    http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2011/07/pengalaman-aku-pergi-ke-kursus-kat.html

    ReplyDelete
  7. blog kak yuyu best laaa, eza bace hari-hari..jadi diri sendiri keh.. :).

    ReplyDelete
  8. 27 Disember 2011 yuyu start berblog? uihh..jahnya kehadapan. ni sape ni? yuyu zulaikha ke roh nya? hik3..

    shira dh setahun berblog. blog mcm tu jgk x naik2.. kira yuyu ni hebak la! :D

    -->Asal gatal aje kau beri ubat kelamin..

    ReplyDelete
  9. bagoslah kak yuyu ni...xpa,sama2 meng improvekan blog kita yea ;D

    ReplyDelete
  10. Btol la ckp Hashira..
    Yuyu dah kedepan btol..27 disember 2011 tu..hehehe

    ReplyDelete
  11. xper dik yuyu, nanti kita sama2 baiki ek..:D

    ReplyDelete
  12. Yuyu Da Hebak Sgt Da Syg..
    Wahh Pasni leh laa lunch dgn entri yuyu..
    sedap gak bekfest pg ni :)

    ReplyDelete
  13. hampir 7 bulan yuyu aktif berbelog. 27 Disember 2011 sampai sekarang kan.??
    nyh tahun 2012 ke..hehehhe

    ReplyDelete
  14. ehehehe..budak sejuk orang kampung..comel jew ^^

    ReplyDelete
  15. yuyu da oke laaa. every entry u r posting, ramai yang bace. tuh bermakna ur ideas r accepted by everybody. gud luck yuyu !

    ReplyDelete
  16. kira ok la boleh smpi tahap nie dlm masa yg singkat =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  17. haha~yuyu hebakk lar..penulisan best..siyes..cayok2 syg!! ^^

    ReplyDelete
  18. dah tahun 2012 dah rupenye, patut heran, haha..
    gud luck yuyu, supaya dapat mengatasi kelemmahan yg yuyu rasa tu =D

    ReplyDelete
  19. hebakk?meme arrrrrrr..hehe..yuyu best apa..like it la

    ReplyDelete
  20. dah tahun 2012 dah, patut heran, hehe

    papepun, gudluck, supaya yuyu dapat mengatasi segala kelemahan yg yuyu rasa ada tu.. :D

    truth,
    From My Fingertip =D

    ReplyDelete
  21. ades! silap komen tadi..

    semua keywords baik punyeee..tetibe tertaip keyboard..AHAKS!

    yuyu delete auwww komen td tu:)

    ReplyDelete
  22. ur writings potrays urself yuyu. that was really good. sebab tu ramai tertarik dengan yuyu. even yuyu cerita pasal peribadi...yet orang suka nak tahu. u know why? :) sebab yuyu pandai menyampaikan. tak gedik dan x mual. :) saya suka!

    ReplyDelete
  23. sy follow yuyu dulu start dari follower yuyu 1000lebih kot tak silap. then smpi laa skrg, mmg mkin hari mkin best blog yuyu ni. umpama cekedis enak yg dimakan smbil tgk tibi. kih3 keep blogging yuyu ! likeeeee :)

    ReplyDelete
  24. I like www.izamirridzwan.com, bookmarked
    [url=http://www.buzzfeed.com/betathome/bet-at-homecom-sign-up-now-and-recieve-50-free-3sym]bet et home[/url]

    ReplyDelete
  25. belog yuyu dah best.. suke sngat.. :)

    ReplyDelete
  26. In these days of austerity and relative stress and anxiety about getting debt, many people balk resistant to the idea of making use of a credit card to make acquisition of merchandise and also pay for a vacation, preferring, instead to rely on the actual tried and trusted method of making settlement - hard cash. However, if you possess cash on hand to make the purchase in full, then, paradoxically, that's the best time for them to use the card for several good reasons.

    ReplyDelete
  27. WAAH.MCM TU PON MASIH KEKURANGAN KE KAK YUYU ? T_T

    ReplyDelete
  28. BLOG KAK YUYU DH HEBAT SKRG.ILOIKE :D

    ReplyDelete
  29. FOLLOWERS DH 10K.FIRST TIME TGK DULU BARU 1K LEBIH :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)