HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, July 20, 2011

Ke-eksaited-an di Astro Hitz Spin Master 2 bersama BFF episod 2.

Assalamualaikum ^^

*cehh. ada episod la pulak.*

menyemak di tengah tengah kesesakan Kolompo bersama teman duduk paling empuk di hati adalah perkara yang membuatkan pipi pedih keesokan hari akibat senyum 14cm persegi tanpa henti. best best best. sama best macam kunyah cekedis selepas gosok gigi.

pernah cuba?

dah dah. kang cecah lantai jugak entry ni dengan repekan kerepek ubi pedas pedas manis bebelan yuyu menaip. apa kata terus biarkan gambar berjuta lemon yuyu saja yang bercakap. 

di saat dahku menunggu muh mengambil dahku di Taman Botani, sempat dahku amik gambar berjuta lemon dulu.

ni bukan photoshoot ya. tak layak lagi. ni hanyalah buat buat candid.

harus lah membajet comel di khalayak ramai demi upload gambar besar lagi gedabak di entry. di hadapan Zouk. bermula nya saat tadah telinga DJ terhebakkk spinning dondang sayang.

dah lupa BFF tertinggal seketul ketul di belakang. kesian.

lautan manusia yang membanjiri tempat kejadian. kali ni yuyu tak duduk depan dah. malu bila orang asyik cakap "yuyu, kita nampak yuyu kat Hitz.TV Spin Master!"

DJ yang mengadili keputusan sengit.

begitu lah cerita nya yuyu di Astro Hitz Spin Master 2. malas nak upload belungguk gambar. sebab dah buat kat entry lepas lepas. kiranya, lepas sesi make over, terus merempit ke Zouk. best best. jantung tak reti nak dok senyap masa tu. over eksaited jadi nya.

habisnya keputusan di umum, kami semua berangkat terus ke Bukit Bintang. beli dan belah. tangkap gambar hingga sesak kamera. lalu makan hingga terlentang. 9 orang RM103. bapak sedara mahal. beli cekedis baru 30sen. haish.

nak tahu tak sapa pemenang nya? tengok sendiri malam ni di Astro Hitz.tv .

masa di Bukit Bintang, terasa nak menjakunkan diri dengan suasana kat sana. sangat sangat lah sesak. kalau jual karipap tengah lautan manusia di sana, untung! boleh beli Banglo rasa nya.

macam kat London pulak amik gambr dengan Gold-Man. sebab kat Malaysia, Gold-Man bertukar jadi Green-Man.

       
wajibal qunnah la amik gambar dengan kawan duduk paling empuk di hati kan. best best. kish BFF patploh kali tanpa henti.

maka, ini lah rentetan peristiwa yuyu make up di entry SINI. dan rentetan cerita Spin Master di SINI. bleh la jenguk ye. dah dah. nak cari blogger pilihan ni.


p/s : Best baca ni!

terima kasih sudi baca :)

113 comments:

  1. perghhhh! cun melecun yuyu~ pinjam wedges jb~

    ReplyDelete
  2. yuyu,,,comey sgt tudung... buat sendiri ke? berkenan lah. huhu :)

    ReplyDelete
  3. suka la tgk muka yuyu yg kuit miut 2... tomey2... yuyu yg kreatif... tuke..tuke

    ReplyDelete
  4. yuyu sememangnya gadis yg sgt2 la comell

    ReplyDelete
  5. bestnye! yuyu still menten comel.alahai~

    ReplyDelete
  6. yuyu chumel...rasa nk kiss patploh kali..hehe ^^..yuyu,tlg jual karipap sy kat bkt bintang tuh boleh??hehe =p

    ReplyDelete
  7. yuyu ! wedges yang yuyu pakai itu santek laaa ! :D

    ReplyDelete
  8. hai dear...seronoknye:)
    akak dah banyak tertinggal neh

    ReplyDelete
  9. yuyu cumill sangat. best lah tengox yuuyuu. nk cubit cket buley tak. HAHA.

    ReplyDelete
  10. yuyu! saya tengok dj chunkies tu tak bejaya padahal best gilaaaaaa!

    ReplyDelete
  11. bff yuyu mcm org jepun...stylo dier~

    ReplyDelete
  12. TIAP KALI TGK YUYU TERINGAT KWN SKOLA LAMA. SERIUS SAMA

    ReplyDelete
  13. Teciknya lahai Cik Yuyu ni... Chumelll ! :)

    ReplyDelete
  14. @ain shakirah heheh.. orang kasi la sayangg.. tak sure, butikpikku atau pn shawlayucinta

    ReplyDelete
  15. alololo,muka paling comel abad ini adalah kak yuyu lah!kiut miut sentiasa!hihi..
    kak yuyu,pilihla cheqwa jadi blogger pilihan..kekekeke

    ReplyDelete
  16. suka tengok muka comel yuyu tu.. yuyu, green man tu mcm scary je? saya x pernah tegur sbb takut.. huhu..


    jom baca latest entries drp saya yg berkaitan dengan perempuan. ^_^

    Apa itu Panty liner? ^_^.

    Bra, teman baik si perempuan ^_^.

    ReplyDelete
  17. @Lissa heheheh... mekasih sayangg.. awak tu comel jugaa la :)

    ReplyDelete
  18. keciknya yuyu.. hehe.. bila ni?. kita pon ingat nak g BB, tpi x jdi.. ala, mnysal nye.. bile ni??.. heheeeee

    ReplyDelete
  19. lau tau awal2 ag jual karipap sna ngan makcik2 karipap yg yuyu citer tu sya bwk

    ReplyDelete
  20. bestnya yuyu, untunglah dapat pergi event2 macam tu kan? rambut bff yuyu sangat gojesssssss.. silver man pun ada yuyu, tapi dia pendek, org kerdil, sangat cuteeee.

    ReplyDelete
  21. @ame elms ! hehehehe,.. maceh sayangg.. beli masa promotion :p

    ReplyDelete
  22. @BeloG MTT heheh.. pas ni nak makan kalsuim banyak banyak la ;0

    ReplyDelete
  23. yuyu ni memang tecikkk giler kan . teringin nak jumpa yuyu face to face . huu . yuyu datang lah sarawak . kte bawak jejalan :D

    New Entry "cantek vs tak cantekk"

    jomla baca :)

    ReplyDelete
  24. mak kite jual karipap!ini seyes!dari umo kite 9tahun smpai la 23 nih.haha..kalo laa mak awok niage kat BB walk nih,bkn takat banglo,wheelcha duapulohlapanset pon leh beli~ ce beli ce beli~ hahaa.. :p

    ReplyDelete
  25. hehe...cam best jek...mesti happening giler kan....

    ReplyDelete
  26. comel yuyu~ pakcik baju ijau tu saye kenal!! saya penah amik gambar ngn dia masa tu dia pakai merah..hehe~

    p/s:bila agaknya yuyu nak singgah blig dayah :')

    ReplyDelete
  27. Yuyu nape comel sangat...Hehehe! =)

    ReplyDelete
  28. makan apa yang sampai seratus lebey tu..

    ReplyDelete
  29. cantiknya tudung yang yuyu pakai tuuuu! :D
    http://salwaismail.blogspot.com

    ps : rindu blog pink yuyu. pink lgi cantik1

    ReplyDelete
  30. Hihi nak pinjam mata bolehh? :D

    ReplyDelete
  31. Hihi nak pinjam mata bolehh? :D

    ReplyDelete
  32. yuyu.... kamu ni cute lah... aihhh....

    oh yer, nina ada juga amik beberapa tips utk kecantikan dlm blog kamu... thanks sharing the info.. i loikkeee...

    ReplyDelete
  33. cik yuyu yang aktif...ke sana ke mari, tnpa mengira penat dan lelah..chewahh! apa-apa gambar kak yuyu ambik, semua cantekkk.. nikmat kecantikan yang Allah kurniakan..Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  34. ALAAAAAA, rugi oh tak tegur yuyu waktu kat BB haghi tuuuh. isk2. kalau tak boleh ambik gambar same2 dengan oghang hijau tuhh. isk2. btw. mekap anda lawa ohhh! tapi tak mekap pun tetap lawa jugeeee! =]

    ReplyDelete
  35. comeyl sgt yuyu ni..;) bff yuyu juga!;) bila la boleh ketemu depan mata? hekhek

    ReplyDelete
  36. sama sama comey meyh ngn BFF yuyu tu..

    ReplyDelete
  37. yuyu apasal comel sgt nihhh????anyonyoo..

    ReplyDelete
  38. comenye yuyu secome cekedis..
    salam perkenalan dr mama caca..

    mama caca lak secome es krem malaysia yg dh cair..hehehehe

    ReplyDelete
  39. bestnya dapt kuar ngan bff..memang best kan..hehee..alahai keciknyer yuyu...wuwuwu~


    jum bacer entry baru dari ain :)

    http://apiecesofain.blogspot.com/2011/07/apa-akan-jadi-dengan-akaun-facebook.html

    ReplyDelete
  40. tak layak nak photoshoot..? lempang kang! awak dah la comel nanti nak panggil yuyu jadi model tudung boleh kan..thehehe :)

    ReplyDelete
  41. alaa..akak duk blkg ker..pttlh tgk tv xde pn mka akak..nmpk bff akak je..huhu

    ReplyDelete
  42. kiyut girl..... nice entry!!!
    follow me too ya..??? http://www.sweetsourmemoir.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. @marfieyra haishhhhhh.. jauhhh nyaaaaaaa!!!!!!! datang amik sini ^^

    ReplyDelete
  44. @shahrul wahhh... try meniaga kat bb ^^ untungggg ^^

    ReplyDelete
  45. @DaYaH JeLitA hahahah.. asal dia tak pakai baju emas haa??? baru la macam kat london :p

    ReplyDelete
  46. @salwaismail sobbsobb.. :'( tapi nak tuka mood sikit sayangg :'(

    ReplyDelete
  47. @Eza Boom Boom :) Alhamdulillahh.. semua orang di jadikan cantik la sayanggg <3 syukur.. awak pun cantik tauu :)

    ReplyDelete
  48. @angkasa haishhh.. angkasa asal cantik sangat ni?????

    ReplyDelete
  49. @MAMA CACA salam kenal mama caca... terima kasihhh sudi singgah belog naif yuyu :)

    ReplyDelete
  50. @.:AiN iKeUchi:. hahahaha.. yuyu kecik je... paling kicik kot :P

    ReplyDelete
  51. @fieyhahahah.. tak layak la sayang oiiii... ^^

    ReplyDelete
  52. napa kecik sgt nie? umo bape ea yuyu nie? :)

    ReplyDelete
  53. walllaaaweehh..gmbr nan greenman tuh mnjadik sgguh..teeheee

    ReplyDelete
  54. baru perasan boleh x...kecik nye yuyu ni!!! tinggi berapa ni?..sampai x 140? :p

    ReplyDelete
  55. wah syoknyeee.. shuke laa tgok yuyu..lena tido malam

    ReplyDelete
  56. ehh , nmpk jugak lah tadi kak yuyu dlm tb. lain kali dok jaoh2 cket. haha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)