HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, July 7, 2011

Ke-eksaited-an di Astro Hitz Spin Master 2 bersama BFF.

Assalamualaikum ^^

berjumpa dengan BFF adalah sesuatu yang indah . ke-syok-an nya tak dapat di taip di belog. ia cukup membuktikan ke-syok-an nya dengan pedih pipi akibat senyum tak boleh berenti sepanjang perjumpaan.

permulaan menangkap gambar dengan kadar siyes banyak.

Astro Hitz Spin Master 2 baru baru ini telah membuatkan kamera yuyu penuh dengan gambar belambak tak ketahuan hala dengan BFF yuyu. yakni Babey Apple. akhir kami berjumpa adalah di Hell House, Sungai Petani.

sebenarnya kami ke sana dengan niat di hati nak meminang bunga yang belum di sunting. ehh. kami kesana nak bagi sokongan kepada DJ CHUKIES, yakni bopren kepada Apple. harap harap beliau menang, nanti dapat RM10k, boleh mintak RM1k buat beli stok cekedis sebulan. -.-'

tolong lah doa beliau menang.

jadi, dari membebel panjang panjang tapi korang tak sudi baca pun, lebih baik yuyu tepek gambar besar gedabak agar rindu korang akan yuyu akan terubat. *sat nak pasang lagu Rindu dari SPOON, nak tambah feel jiwang* cececeehhhhhh. geli.

            
kami cukup eksaited. siyes memang eksaited. lebih eksiated dari makan cekedis hingga terlentang. sampai pakai baju pun nak yang sama. sempat shopping. sama kan baju kami. apple pilih merah, yuyu lebih pilih pink. demi efek ayu di gambar :)

muka eksaited kemain ini adalah bukti nya.

        
lagi eksaited dengan kehadiran Voucher dari Berjaya Bcard Reward yang bernilai RM300. pehh. terbaik.  jimat duit stok beli cekedis sepanjang posa ni.


tangkap gambar di bawah cahaya cukup terang akan menghasilkan gambar muka putih tepong gomak seperti ini. psttt~ tips ni!


di tempat kejadian. amat kusyuk dengan lagu lagu zapin yang berkumandang. zapin la sangat kan. -.-'

ini lah zapin yang di maksudkan. heheh. nampak tak seketol gadis di hadapan khalayak ramai tu? tu lah JeLo Zulaikha. hikhik. dan DJ yang di kerumun paparazzi tu adalah DJ CHUKIES

            
banyak yang bertanya akan handbag super lawa yuyu tersebut. nak? jommm singgah SOMETIME BOUTIQUE!  murah dan sangat style wa cakap lu derr!

secebis gambar nampak kudus harus di tangkap dan di paparkan umum. ya. ia harus ya. -.-' tolong la puji sekali sekala.

seronok juga SPIN MASTER kali ni. DJ yang bertaruh semua nya yang hebakk kemain. teringin diri ini jadi DJ juga. tapi nak spin lagu dondang sayang je la kot. hmm.

jadi tu la serba sedikit entry yang sangat sangat tak boleh kalau tak kongsi yang tertangguh akibat broadband bersifat lembu buat seketika waktu. sebab hari ni broadband jadi penyayang, cepat cepat buat entry ni. lepas ni tak sabar nak buat entry pasal yuyu menoreh pulak. wahaaaa.

p/s : jangan lupa gosok gosok mata sampai parah tengok koleksi handbag murah, lagi vintage habis lagi sangat berkualiti kat Sometime Boutique tau.

terima kaih sudi baca :)

111 comments:

  1. yuyu comel.. heheh.. *dh puji dpt cekedis x?? hahaha..
    p/s: gurau jia.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. beg yuyu semart pluss yuyu comel !

    ReplyDelete
  3. wa..bestnyer cys yuyu..choomel gler ar gmbr cys! syg kamoo..=)

    ReplyDelete
  4. alahai cikeding nye Yuyu di sebelah BFF tu. err may i know your height? hehehe.

    btw, superlove the handbag. cool ~

    Mencari Superhero Dalam Diri

    ReplyDelete
  5. wooo..kawan yuyu ade rpenye

    bnyak gak an hadiah nya


    jom bace ni,pasal artis sasaran polis

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/most-wanted-celebrity-by-fbi.html

    ReplyDelete
  6. kak yuyu , kita mmg dah jd DJ dah . kt skola smpai ke U sume pnggil kita DJ . haha

    ReplyDelete
  7. best la hidup yuyu...mcm interesting je hari-hari..suka singgah sini hari-hari. :)

    ReplyDelete
  8. dapt respon baik dri kak yuyu ngan kawan akak..fara doa pkwe kwn akak meng,nnti akak boleh beli cekedis bnyak2..hhehe ^_^

    ReplyDelete
  9. spin lagu dondang sayang...unik tu hehe..

    ReplyDelete
  10. Yuyu comel tpi asal sorang g tue pakai mcm tue?hish!

    ReplyDelete
  11. Oh patut lah nampak muka Yuyu time tengok Spin Master 2. Untungnya Camera focus kat muka Yuyu :)

    ReplyDelete
  12. Wahhh hai DJ yuyu yg persis barbie doll bersammaaa bff nyee.
    muaahhhh tikit

    ReplyDelete
  13. Aww aww . Kak Yuyu & Kak Babey Apple comey gila ! ^_^ Cam twins sudah . suka2x ! Dah2x, nak p usya2 handbag jap . Kiki . :p

    ReplyDelete
  14. x sabar nak tunggu entry menoreh ni.. cepat2 la yuyu ek..

    ReplyDelete
  15. alahai kak yuyu semakin chomell la..
    jeles..
    haha :P

    ReplyDelete
  16. comel nye yuyu :)
    tak jemu menatap mu . wahh ! hihih .

    ReplyDelete
  17. Kata Langkawi punyai Internet yang lambat? :P

    ReplyDelete
  18. cantik yuyu....
    ermmm,rindu sg petani......

    ReplyDelete
  19. sis yuyu !!
    makin lebar . pfffttt gurau gurau :)
    comeljee

    ReplyDelete
  20. yuyu, yuyu mmg cntekk bertudung..tp lebih cntekk kalau jgn buat sanggul tinggi cm 2..kn xblh wt cm 2 :)

    ReplyDelete
  21. 2.2 comel...(=
    huhu...beshnya dapat voucher rm300..jeles(=

    ReplyDelete
  22. ok,kak yuyu sangat cumel!eh,akak dh beli la beg tu...sangat suit dgn akak! ;D

    ReplyDelete
  23. alalalala...comel dan kecik. ase nk sumbat kamu dalam beg wat balek umah. ikat kat peti sejuk supaye tak leh lari. pahtu bg makan roti dgn milo

    ReplyDelete
  24. kan.. bile kua dgn bff memang happy sgt2 ! N time bpisah. pergh berat at

    ReplyDelete
  25. KAK YUYU SANGAT COMEL MAAA. BAG PON CANTIK ;D HEHE

    ReplyDelete
  26. alalalaa kecik nau ! hahhahhaa bile yuyu nak besa ni~ heee :P cute2!

    ReplyDelete
  27. spin lagu dondang sayang,tak ley bayangkan,hehehe :D

    ReplyDelete
  28. yuyu comel seperti biasa. sekian. :)

    ReplyDelete
  29. WAH....LIKE2 JUGAK...


    JOM singgah blog saya nak... jangan la lupe diri...

    ReplyDelete
  30. comellah yuyu mekap natural mcm ni.. :) hehehe..

    ReplyDelete
  31. yuyu cute! :)

    beg2 kat sometimes mmg gojes :)
    myb boley bli utk raye.kui3 :)

    ReplyDelete
  32. yuyu comel. gmbr bwh sekali leh jadi model tudung

    ReplyDelete
  33. OH KAK YUYU YANG COMEL.TLG JANGAN BUAT YAN JELES BOLEH ? ;P

    ReplyDelete
  34. hak3! comelnyer flash kat header tuh,, hahaha! nice3! yuyu neyh umo baper?? btw, nice blog! wowowow! 1st time masuk neyh beb! :'P

    Check It Out! Download Free KL GANGSTER!

    ReplyDelete
  35. tertanya tanya sape gerangan yang selalu amek pic yuyu..hihiiii..adakah lelaki masa depan yuyu?? :D

    ReplyDelete
  36. hurm dua2 pun comel jaa heheh :)

    ReplyDelete
  37. alolo, tecik tomey yuyu nih. btw, beg tuh memang super duper cantik ! :)

    ReplyDelete
  38. zyra dah tgok kat dalam tivi hari tu.. comell je kak yuyu ni ^^

    ReplyDelete
  39. nami sempat tgk kak yuyu ptg tu .. nami mule2 igt org lain ,, sekali tgk ,, btl lah tu kak yuyu .. nami pun eksaited sebab dpt tgk kak yuyu dalam tv ... wawawawa kak yuyu comel !

    ReplyDelete
  40. alaaa,termiss nak tgok Spin Master kat Hitz

    ReplyDelete
  41. Bestnyaa. Masuk free ke yuyu. ke guna special invitation ke cmna

    ReplyDelete
  42. cewah cewah. baju sama tuuuu. haha. lawa lawa! :D

    ReplyDelete
  43. yuyu, mate kamu cantik gileeee .

    ReplyDelete
  44. gamba last tu tudung yuyu tercarik.msti sbb jarum. ;p

    ReplyDelete
  45. comelnye yuyu ni... suka tgk muka yuyu...

    ReplyDelete
  46. la kecik je rupanya kak yuyu ni. hehe

    ReplyDelete
  47. ffffffuuuuuuuuuuuuuuu is that your bff?

    ReplyDelete
  48. Bestnyer ley tgk spin master live.. mcm cp tgk kat tb jer ar..:( terpaksa la support dj ksygn dr umh..:D cp minat giler kat DJ musher tuh.. sbelum dia masok spin master lg..:D suke tgk kegilaan dia kat youtube..haha~~:D

    ReplyDelete
  49. alolo , comelnye ea
    rase cm nak gigit jep pp tu , haha ;p

    ReplyDelete
  50. yuyu,bile nak apply lak jd DJ..haha..x nak apply bidang baru.tambah duit simpanan,hahaha


    btw,mintak komen,hehehe(sambil buat muka berharap)

    http://hangleotalk.blogspot.com/2011/07/9-golongan-yang-perlu-di-bersihkan.html

    ReplyDelete
  51. wah,comelnye yuyu ! kawan yuyu mcm barbie doll lah.hehe

    btw,jom join contest yang kia buat :

    http://yourvinylmonster.blogspot.com/2011/07/1st-contest-makanan-kegemaranku-by-cik.html

    thankss ;)

    ReplyDelete
  52. wah,comelnye yuyu ! kawan yuyu mcm barbie doll lah.hehe

    btw,jom join contest yang kia buat :

    http://yourvinylmonster.blogspot.com/2011/07/1st-contest-makanan-kegemaranku-by-cik.html

    thankss ;)

    ReplyDelete
  53. yuyu comel! kecik je yuyu ni rupanyaa. heheeeh :D

    ReplyDelete
  54. tertarik dengan kechomelan yuyu zulaikha.. ;')

    ReplyDelete
  55. comel gile lah kak yuyu... mmuuahhhh!!!

    ReplyDelete
  56. Hye, tumpang lalu ye. Tumpang promote this blog, http://hijab-intrend.blogspot.com/

    Kat sini ada banyak shawls cantik, and yang terbaru ada custom made shawls yang kita sendiri buat. (: Thanks yaw yuyu.

    ReplyDelete
  57. WOOOT... same2 cmel.. hehe...
    yuyu pkai high heels tuh haha

    ReplyDelete
  58. Yuyu..One more thing.. ieqah jeles tgok baju yuyu n bff sama jee.. huhu..ni nk beli baju sesama lak..

    ReplyDelete
  59. yuyu sgt comei...kcik je..muka nmpk suci bersih...

    ReplyDelete
  60. Hai u jom join my contest..=)

    http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

    ReplyDelete
  61. yuyu,sblm ni akak xprnh tgk pn spin master..tp skali tgk ade yuyu,mmg xtukar channel le..dok tggu camera zoom yuyu je..hihi..btw,comel la..rs cm tgk yuyu live je..-shiela nasir-

    ReplyDelete
  62. @Awan Fantasia heheheh... nak buat macam mana :) sok lusa dia pakai cam lain pulak :) aminnn~

    ReplyDelete
  63. @ayuazami hahhaha.. malu nyaaa!! dahh! jangan tengok dah :P

    ReplyDelete
  64. @IEQAH hahhaha.. barbie doll la sangat kannnn :P

    ReplyDelete
  65. @Biee Chuxx uwaarrrrr.. sedih apple nnt dapat twin tak secomel dia :'(

    ReplyDelete
  66. @adik apitmas heheheh.. tunggu tauuu! yuyu pun tak sabar nak buat entry tu :p

    ReplyDelete
  67. @Huzaifah hahahah.. ni buat entry kat cc tauu.. sangguppp :P

    ReplyDelete
  68. comelnya dua dua orang niiiiiii!

    ReplyDelete
  69. timun nak cakapppp : gila kentangggggggggggggggggggggggggggggg ^..^

    ReplyDelete
  70. lah x sempat tgk spin master, bile dah kje sume mnde tak de mase

    ReplyDelete
  71. kamu syumel la!!!
    follow la blog sy dearmydiaries.blogspot.com!
    im still new,,,:)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)