HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, July 21, 2011

Jangan La Cari Pasal Tengah Malam Ni...

Assalamualaikum^^


sebagai seorang pelajar yang menetap di hostel tak boleh langsung nak masak, tak boleh langsung nak goreng goreng tapi memang spesis perut asik bergelumang dengan rasa lapar kemain walaupun dah tengah malam, wajiblah buat macam yuyu..

makan pasta dan cream keju melimpah ruah hingga terlentang.  dengan cara ni, perut akan serta merta berterima kasih tanpa arahan.

ni juga sebenarnya usaha yuyu untuk menambahkan berat badan. BMI sekarang adalah 18.2. sangat tak ideal. sangat melayang waluapun buka kipas volume 1 je pun. terasa bagai diri ni hanyalah sekeping kertas yang boleh berterbangan di bawa angan angan.

*err. apesal ade angan angan?*


jadi, perut dah mampat lagi padat dah sekarang, mula la bisik bisik kat mata suruh mengantuk. keji betul. zzzzz. *usap usap perut choomel*

Selamat Malam Semua :)

42 comments:

  1. hehehhe..besnye yuyu bole makan tgah tgah malm sambil perut tak naik naik ! jeles jeles dan jeles ..

    nyte jugak yuyu !

    ReplyDelete
  2. bawak jek diam2 kan rice cooker, hehe...

    Jemput ke entry baru : kisah perempuan HOT

    ReplyDelete
  3. hehe..kalau dah memang kecik makan berlori2 pun x gemuknya..cam kawan ain..kuat makan..giler..tpi badan keding x hingat..haihh~ jeles jer..hahaa

    ReplyDelete
  4. hahahhaa..comel jer yuyu nie.. selamat menambah berat badan yer.. :)

    ReplyDelete
  5. gudnite kak yuyu chomel :)

    p/s :jmput dtg

    http://princesskeymah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Peyot makin malam mmg suke berdendang.. samada sumbat perot atau ZZZzzzZZ saja.. yuyu mlantak la bebanyak lau nk tambahkan berat badan ^.^

    ReplyDelete
  7. Wahh . Kak Yuyu macam nak diet da .
    Nyte nyte :)

    ReplyDelete
  8. akak..saya pon tgh lapo skang nih..saya nak mkn burger!!

    ReplyDelete
  9. Suka nyaaa bila dia ceria..Haha

    gudnyte yuyu :)

    ReplyDelete
  10. OMGGGGGGG yuyu follow sofea. Kena buat entry khas ni.. hehe thankyouuu yang :P *bz nak masuk uni dua tiga hari ni tu tak perasan bila yuyu follow

    ReplyDelete
  11. hehehehehe..
    pehh..perot terus senyap kan dapat ni..hehe
    nunyte!

    ReplyDelete
  12. sukanya bila dia ceria =) Haha

    gudnyteee yuyu! xoxo :)

    ReplyDelete
  13. Ohh tidak tidak..jeles dgn sofea..cik yuyu da follow sofea..bila turn ieqah plak ni.. :(

    ReplyDelete
  14. hehehe , siann dia lapar tgh malam . xpe2 lain kali beli je mknan byk2 then sumbat dlm peti ais . tu pon kalau ade . kakakaka . jajan pon bolehhhh :P

    ReplyDelete
  15. Bagus la bagi berat badan ideal :D tapi Syafiqa lak, kene turunkan berat, BMI normal, tapi memang rasa kena turunkan berat badan... tapi kalau asyik nak makan je, macam mane la kan =_=! Nite2

    ReplyDelete
  16. mak aii menggugagt nafsu akak betul huhu, akak pantang nampak keju-keju ni... huhu

    ReplyDelete
  17. wau...nampak sedap!!

    hari ni ramai yg post pasal masakan...hihi...hujung minggu katakan..

    BMI underweight tuh... rasenya yg norma punya 20-26 kan??

    ReplyDelete
  18. yuyu makan la malam lewat sikit , nti tak la lapar kang . mkn coklet untuk berat badan yang unggul :D

    ReplyDelete
  19. mkn jgn xmkn..bg BMI tu ideal ckit eh nnt xlah terbg dibwk angan2

    ReplyDelete
  20. ringan nya kak yuyu! gerrram rasa! hihi ^_^

    ReplyDelete
  21. MSB pun baru makan jugak tdi. nih mate ngntux jek. jahaat mate nih taw. nak soh lemak mampat agknye :D

    ReplyDelete
  22. kantoi yuyu masak kat kolej. na gitau wardennnnnn !

    ReplyDelete
  23. wah! sama spesis la.lapar tgh mlm buta :D peace

    ReplyDelete
  24. nyte yuyu syg..geget-geget pipi ^^

    ReplyDelete
  25. igtkn apa meroga td, pintal2...jgn perot dh jd pintal2..kna mbuihh pn mlyang ni..hahaha

    ReplyDelete
  26. 18.2 normal lah bmi tu syggg... hihi... gud luck lah utk naik kan berat bdn.. <3

    ReplyDelete
  27. nampak bes..cubela celen bmi gua..24.1..hehe

    ReplyDelete
  28. untung la...makan bnyak badan tak naik... hehe

    ReplyDelete
  29. best la makan byk2 makanan yg ape skali pun tapi tak gehmok2...sonok!

    ReplyDelete
  30. kalo kerie mkn ni tgh2 mlm.. mmg selamat jalan lah.. naik terus badan jd seratus kg.da la tgh berdiet hebat ni.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)