HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, July 2, 2011

Ini Kembali Seperti Dulu.....

Assalamualaikum ^^

   
Wordless Wednesday tetibe -.-'

pernah tak korang ingat waktu zaman zaman dulu di mana dashboard yuyu selalu di hantui ngeri oleh lambakan entry entry yuyu. sampai muntah seram korang tengok dashboard. di mana mesti belungguk lungguk entry yuyu post dalam sehari?

tu suatu ketika dulu. masa zaman sebelum masihi dulu. zaman kegemilangan yuyu tanpa masa sibuk.

tapi sekarang, patratustujuhpuluhlapan  hari, baru terjojol satu entry yuyu kat dashboard. punya la malas kurang rajin nak menaip. ni semua rentetan daripada masalah kekangan masa yang di hadapi oleh yuyu. sampaikan nak masa 28jam sehari.

ingat ingat balik, yuyu nak juga cuba jadi macam dulu, di mana belog dah yuyu umpama isi dan kuku. sentiasa tak boleh hidup tanpa salah satu. cis. propa. tapi nak sangat macam dulu. siap yuyu dah try cari masa setiap hari, yang lapang. ya ada.

maka lepas ni, nak rajin berbelog balik la. dah rindu sangat sangat kat belog yuyu ni. dah malas layan belog macam anak tiri. di mana, kalau nak layan, yuyu baru cari, kalau tak nak, jeling jeling mata sikit pun tak nak. kejam betul.

biar korang muntah warna warni tak tahan dengan lambakan entry yuyu lepas ni. huhuhu.

p/s : idea mula mencurah curah ke ladang gandum.


terima kasih sudi baca :)

32 comments:

  1. yuyuuuu...selamat kembali berbelog :)

    ReplyDelete
  2. SELAMAT PAGI SUNSHINE...hihihi~

    ReplyDelete
  3. alaa . kitorang suka je entry dari yuyu . malambak pun tak pe ;)

    ReplyDelete
  4. sila jadi lebih rajin di masa akan datang.. :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillahhhh...semngat kena kuat dan kental okehhh

    ReplyDelete
  6. biasalah tu..byk benda kena buat..tapi bukan semua kita boleh buat dlm masa serentak.....

    ReplyDelete
  7. hehe .YES ! hapdettt banyak-banyak taww yunk ? :)

    ReplyDelete
  8. hehehe bagus la tu :D

    entri pendek pn dh cukup :/
    suka baca

    ReplyDelete
  9. yes...tak sabar nak tunggu N3 yuyu memenuhi dashboard..hahaha....x sabar nak komen bnyak tak ketentuan hala kat entry yuyu..

    ReplyDelete
  10. Lagi banyak from yuyu lagi best! ;) And oh, selamat pagi yuyu (kat sini 3pagi...huhu)!

    ReplyDelete
  11. wah...28jam sehari???hehe...leh tdo lama2...hehehe..semangat yuyu

    ReplyDelete
  12. lama tak nampak dak yuyu nih...baru sekarng menjelma...

    ReplyDelete
  13. jom yuyu..kita sama2 lambakan entry dlm blog kita...

    ReplyDelete
  14. yelaaaa.makin sebok kan.haha.
    ah, x kan muntah punya.
    cepat2 update ;p

    ReplyDelete
  15. dah name pon duta...bz leww tu

    ReplyDelete
  16. sentiasa usha blog yuyu setiap hari!;)
    tiap hari sayang! ;)

    ReplyDelete
  17. moge yuyu dh tak sbuk da hehe..
    saye tak kesah muntah warne warni. haha

    ReplyDelete
  18. sabar menunggu post yuyu yg baru :)

    ReplyDelete
  19. heheh..nanti update la byk2..kte baca=)

    ReplyDelete
  20. Alaa Yuyu..jgnlaa rajin sgt update nanti beribu ribu lak dapat BE..
    Haha* sebnarnya jeles tapi nanti rindu plak entri yuyu

    ReplyDelete
  21. tu lahh, dulu buka blogger ja tgk dashboard penuh dgn entry yuyu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)