HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, July 15, 2011

Idea Melimpah Ruah.

Assalamualaikum ^^

bermulanya detik nak ke Astro Hitz Spin Master 2.

selamat pagi si cantik dan si kacak sekalian. suka la tu orang puji pagi pagi. belum sempat tenyeh mata sampai parah, dah dapat puji. hikhik.

sambil cecah roti bakar celop mashroom soup, kepala otak terkinja kinja nak fikir fasal entry akan datang. haish. bagus betul kepala otak yuyu ni. pagi pagi dah bersatu padu sebagai satu pasukan yang berjaya dah. macam ni la yuyu nak.

bangun pagi pagi macam ni, belungguk la pulak idea datang melimpah ruah tanpa arahan. tapi masa pulak tak cukup untuk taip panjang cecah ke lantai. hanya mampu buat teaser je. teaser lagi kan. -.-'. at least, ada juga yang di hapdet nya.

tak sabar nak gatal gatal jari nak menaip pasal Final Astro Hitz Spin Master 2. wajib lah pergi dengan BFF yuyu kan. sekali lagi, seharian rasa pipi sakit akibat senyum panjang lebar dari petang ke malam takkala bersama dengan kawan paling rapat. best.

harap harap, petang ni sempat la menaip. sekarang bergegas dengan kadar sangat pantas untuk ke kelas Hafazan.

p/s : sedang mencari blogger blogger terpilih. 
p/s : kelik SINI


terima kasih sudi baca :)

56 comments:

  1. ee yuyu nampak tecik jer cam budak tadika hehehe.....

    ReplyDelete
  2. pgi2 lg da hapdet blog..^^..p klas cpattt...XD

    ReplyDelete
  3. comelnya kamu..xsangka kita sebaya..hiks!~ :)

    ReplyDelete
  4. yuyu keciknyeeeee alololo tomey.hehe

    ReplyDelete
  5. lari yuyu, lari! haha.. sat lg lambat lak, haha..

    SIMBOLIK BILANGAN N WARNA ROS
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/simbolik-pemberian-bunga-ros-bilangan.html

    ReplyDelete
  6. selamat oagi dak tomeiiiiiii,kehkehkehkehkeh..... yuyu lawa aihh shawl bebunga,nak pinjam!

    ReplyDelete
  7. comel sgt yuyu..serius cm budak2..

    ReplyDelete
  8. salam;
    "yer..lah!... kecik,tapi jgn disangka anak!!!!"

    ReplyDelete
  9. yuyu rajin senyum..
    tue yang nampak muka kak yuyu awekss muda... :)

    saya..saya.... blogger pilihan..huhhu

    ReplyDelete
  10. setuju ngan niena. yuyu comey sgt. ce try gayut kat tiang letrik ke..hehe~ bg tinggi sikit.

    ReplyDelete
  11. Comel..geram rasa nak picit2..haha

    ReplyDelete
  12. dari semalam nak komen yuyu pakai macam cinderella (skarf tu). hikhik

    ReplyDelete
  13. comeynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  14. ta sabar an bace entry psl spin amster tu.. huhu..

    ReplyDelete
  15. yuyuuuuuuuuuuu, belanje aku roti pita mlm td. ekekeke

    ReplyDelete
  16. habiskan kelas hafazan dlu ek..haha

    ReplyDelete
  17. alahai.....keciknye....tomei sgt la~

    ReplyDelete
  18. comeynya pic yuyu...comey lotey kecik molek :)

    ReplyDelete
  19. Yuyu!!nk geget pipi boleh??hik3

    sy ada tulis pasal Yuyu..klu free,jemput baca yep ^^

    http://atiqahwadiah.blogspot.com/2011/07/hari-hari-saya-makan-yuyu-zulaikha.html

    ReplyDelete
  20. hallamak!!! comel gila lah budak tecik ni. tak macam orang umur 22. kelebihan orang yang berbadan kecil - awet muda. ok. jeles.

    Oh, Lelakimu Istimewa !
    Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah

    ReplyDelete
  21. kecik nye yuyuuu. sangat comeelll ^^

    ReplyDelete
  22. wewiitt si kecik comel..bz2 pun sempat berblog lagi..bagus2;)

    ReplyDelete
  23. sofea ingat sofea je cenonet, rupa rupanya. yuyu lagi cenonet :D hihi comey

    ReplyDelete
  24. UITT QIUTNYER MUKA...:)

    MCM KAT TMN BOTANI JER...HIHI~~~

    ReplyDelete
  25. keciknya yuyu. bila kecik cuteeeee, bila cuteee nad sangat sukaaaa. gigi rabbit menambahkan lagi ke-cute-tan tu. ;D

    ReplyDelete
  26. comeynya..hehe..apa idea best tu? kongsi skit..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  27. good job yuyu..keep it up..tulis byk2..hehe..

    ReplyDelete
  28. idea byk eekk..kasik akak sikit..hhuhu

    ReplyDelete
  29. hai yuyu sya orang lgkawi jugak,
    yuyu lgkawi kat mana
    n yuyu kecik macam saya jugak huhu
    tapi yuyu comeyy lagi lah

    ReplyDelete
  30. Yuyu camna yuyu boleh maintain kecik? Diet tak? Share2 la :D

    ReplyDelete
  31. Atiqah Wadiah:woo~xnak gigit pipi kawe ko?..

    ReplyDelete
  32. cute..pape pun blog didahulukan kan hihi

    ReplyDelete
  33. COMELNYAAA KAK YUYU DLM GAMBAR NI.CNTIK :D

    ReplyDelete
  34. BESTNYA KAK YUYU SELALU ADA IDEA.YG YAN TAK CUKUP2 IDEA.MEYH PAS SIKIT MEYH :D

    ReplyDelete
  35. BESTNYA KAK YUYU SELALU ADA IDEA.YG YAN TAK CUKUP2 IDEA.MEYH PAS SIKIT MEYH :D

    ReplyDelete
  36. KELAS BANYAK,EXAM BANYAK,TAK SEMPAT TULIS ENTRY T_T

    ReplyDelete
  37. ~~uit sis...kamoo sgt chomell+cute mute=chomellllcutemuteee....

    ReplyDelete
  38. igt kan budak kecik mana tadi.haha

    ReplyDelete
  39. Yuyu omey. Yuyu boleh masuk contest kaki saya comel *tak ingat la betul ke tak. * Hehe ^^

    ReplyDelete
  40. fuhh. yuyu ni comel benau lahh. adeshh. geram tgknye. haha. :)

    kecik molek. comel sgt nie. hehe.

    cantik gmbar kat atas tu.

    p/s: fiwit..

    ReplyDelete
  41. alolololo,,,kak yuyu sangat comel! nak sain.. ;p

    ReplyDelete
  42. amboi..jeles dgn yuyu sebab idea banayk sgt.. pat pat cari blogger pilihan yuyu :)

    ReplyDelete
  43. yuyuyu si budak tomei...

    suke lah wedges n shawl tu..mane beli.....

    share lah :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)