HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, July 26, 2011

Entry Yang Penuh Kegembiraan Untuk Semua | harus baca .

Assalamualaikum ^^

silalah tenangkan diri dan mendapatkan keceriaan yang maksima hanya demi kegembiraan entry kali ini. okay okay. bertenang. jangan terkinja kinjakan diri dengan terus  scroll ke bawah. rugi nanti.

raya dah nak dekat. walaupun puasa pun belum -..-'

tapi tapi, dah cari ke shawl raya kat diri sendiri? bagi membahagiakan jasmani dan rohani di pagi lebaran? dah beli ke shawl lawa kemain kat bini?? kat emak di kampung yang selalu google gambar Hana Tajima? dah ke beli untuk gelpren yang asik upload gambar shawl yang sama di fesbuk?

sini sini si cantik dan si kacak sekalian.

SALE RAYA!!!
bermula 25 Julai - 24 Ogos 2011
 dari BUTIKPINKKU


sale la korang! diskaun! diskaun! mana nak dapat ha? sini je yang dapat! dah la shawl yang di sediakan terbaik wa cakap lu derr. shawl shawl disediakan memang buat korang terjuling bijik mata enam saat. harga murah buat tangan teruk robek tabung ayam adik!

cakap je nak shawl fesyen terkini yang macam mana? cakap je la. semua ada sini. nak susah payah pinjam kereta emak pergi butik buat ape kan kalau dah buleh tekan dengn jari je nak beli semua ni. jom jom yuyu tolong menjulingkan mata korang sikit. keji sungguh.

Shawl Vintage yang tengah hot kemain sekarang ni pun ada kat sini. memang cun la pakai dengan baju raya yang plain saja. memang terus laki stock Aaron Aziz bersusun mintak number talipon la kalau nampak korang pakai Shawl Vintage ni. nak ni tak? sabar.


Outer Balqis. kalau teringin nak namapk sebijik rupa macam Dato Siti, sila lah jangan segan silu beli Outer Balqis. cukup berkenan yuyu dengan shawl ni. sebab musabab, material yang digunakan lembut dan sangat senang digaya kan. nak ni juga? sabar lagi.


Shawl Sateen kegilaan ramai remaja yang mengidolakan  Hana Tajima dan Yuna. pelbagai kaler yang mampu membuat korang tak henti fikir siang dan malam nak pilih kaler yang mana. dan shawl ini sebenarnya sangat senang di gaya kan. nak juga lagi? sabar sabar.


banyak yang bertanya fasal Inner Neck. kat mana nak dapat? tok sah nak runsing sangat la kan lepas ni. ni dah ada depan biji mata. mana nak dapat Inner Neck yang pelbagai kaler lagi lah ada diskaun? kat ButikPinkKu je weh.

ada macam macam jenis lagi shawl yang mampu buat kita tak dok diam. sampai kan yuyu menaip ni pun sambil bijik mata tak henti henti nak pilih shawl mana yang akan menjadi pilihan kalbu. lepas ni siap la tabung ayam adik. ada gak yang kena pecah ni.

selain dari tu, di ButikPinkKu juga ada sediakan:
tapi, lagi best dengan ButikPinkKu, ada menyediakan tutorial memakai shawl tahu! Tutorial weh! sapa tak nak tengok. dah la macam macam jenis style korang boleh tengok. semua menarik pulak. pehh. ni yang best ni.




nak tengok banyak lagi, sila lah terus kadar segera tekan INI

apa apa pun, korang boleh la terus lebih lanjut dari sini ::

p/s : habis la duit korang.

Selamat Membeli Dengan Berhemah :)

47 comments:

  1. alaa orang laki mane leh pakai shawl.. :P
    banyak dah perubahan template.. :)

    1sttime wat segmen kongsi ilmu...nak join?

    http://thesyafiqmokhtar.blogspot.com/2011/07/segmen-ilmiah-jom-berkongsi-hadis.html

    ReplyDelete
  2. wow ! beli kat awek.


    hmm , awek takdak. jimat wet

    ReplyDelete
  3. boleh la dapatkan banyak2 ...
    tq kupu2 kecik yg comel

    ReplyDelete
  4. pp tembam laah nak pakai cmnih. tp teringin gak nak pakai !! HAHA thanxx yuyu

    ReplyDelete
  5. hehe..awal promote..nie boleh untong bejuta juta nie..hehe

    ReplyDelete
  6. hehe..awal promote..nie boleh untong bejuta juta nie..hehe

    ReplyDelete
  7. cantik2..yg laki xde ea..wink2 ^_^

    http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/lajukan-broadband-hanya-5-langkah.html

    ReplyDelete
  8. alaa comel je fara tu..nape tak yuyu je wat tutorial mesti laaggiii comel..ehehehehe

    ReplyDelete
  9. haha~kompem taon ni korg x dpt duit raya dr saya dek kerana beli seguni shawl..hehe =p

    ReplyDelete
  10. vintage shawl mmg idaman..
    patut rembat satu..

    ReplyDelete
  11. huhuh ! kene beli neh ! Pantang jumpe diskoun !!

    ReplyDelete
  12. tapi kan sayang.. yuyu beli ah duluuu... nanti boeh kitorang tnegokk !!

    ReplyDelete
  13. rambang bijik mata dh ni T__T lawa lawa , marbeliosssss ^^

    ReplyDelete
  14. nanti yuyu approve komen ye.. nak g kelas ni :) babai <3 selamat membeli belah :)

    ReplyDelete
  15. yuyu..macam mana nak order? sy nak shawl vintage wrna pink :)

    ReplyDelete
  16. amboi yuyu...dah pegi kelas cepat..hehehe =D

    ReplyDelete
  17. perg! giler kejap tengok shawl cantik2 :D

    ReplyDelete
  18. ain memang dah gila shawl sateeen nie.. hehe

    ReplyDelete
  19. menarik blogshop pinku nih.. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  20. hee.. baru je tengo shawl shawl kat situ yuyu pulak dah promote..:)

    ReplyDelete
  21. wajib nie buang duit dkt sni
    jnji puas
    hehe

    ReplyDelete
  22. wahhh mmg syokklaaa.. nanti nk terjah.. Nk kua sat..HEHE.. ada hal pun still nk baca entri yuyu dulu ^_^

    ReplyDelete
  23. uish..promote shawl rupanya.. saya tak pakai lak.. nnt2 kot?..haha..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  24. nk shopg gak.tp duet pt tak msuk lgi.
    kne tggu sem bru bkak.kehkeh

    ReplyDelete
  25. confirm clear shawl kat page tu bila yuyu jadi model... :)

    ReplyDelete
  26. wah. best2. memang kena usha neh ^^

    ReplyDelete
  27. waduhhhh,semuanya buat meaw leleh ! yuyu, belajar rerajin tau :P

    ReplyDelete
  28. best2...tp nak tunggu yuyu hadiahkan utk saya.....pasti nangis terharu...

    ReplyDelete
  29. amboi2, sempat lg tu ye... g kelas ye, blajor rajin2

    ReplyDelete
  30. mmg juling mata tgk shawl..abehla robek tgn korek tabung anak hahaha

    ReplyDelete
  31. cantik ... nak bagi shawl kat awek la cenggini...hehe ^^

    ReplyDelete
  32. besnya...nak p terjun lah..eh nak terjah ^_^

    ReplyDelete
  33. woooooooooooooo. follower yuyu dah 9999 cantik gila!!

    ReplyDelete
  34. terbaik, harus diterjah, terima kasih kakak yuyu huhuhuhu

    ReplyDelete
  35. terbaik, harus diterjah, terima kasih kakak yuyu huhuhuhu

    ReplyDelete
  36. woahhhh.banyaknyer shawl..pernah teringin nak beli kat sini. tapi belom berkesempatan lagi. heee

    ReplyDelete
  37. TAPI KENAPA TADE LEOPARD PRINTED SHAWL ? T_T

    ReplyDelete
  38. SHAWL KAK YUYU PAKAI DLM GMBR FLYING THUMBERLINA TU PON DARI BUTIK NI KE ? :D

    ReplyDelete
  39. alahai comelnyer gambar2 shawl tu sume... tapi aku tak leh pakai... nak suh gf pakai pon takder gf... sob sob...

    http://www.alepridz.com/

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)