HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, July 21, 2011

Di Mana Nak Dapat Handbag Super Cantik?

Assalamualaikum ^^


ramai pulak yang bertanya pada yuyu, celah mana yuyu dapat handbag leopard super cantik tu? dan macam mana nak membeli nya. sebenarnya, handbag tu, korang boleh dapat dari Sometime Boutique. Online Shop yang menyediakan handbag super ohsem. sungguh yuyu tak tipu. rasa macam nak beli semua. murah pulak tu

dah korang pun tahu kat mana nak dapatkan handbag tu, apa kata yuyu ajar sikit korang, macam mana nak proses nak membeli apa apa saja barang di sana. untuk memudahkan korang juga kan :)

langkah 1 : isikan maklumat akaun korang kendian, submit.


langkah 2 : pilih barang barang yang menjadi pujaan hati . handbag yuyu adalah Furry Leopard. siyes bulu bulu nya sangat lembut. beg lawa.


langkah 3 : confirmkan yang korang betul betul teruja nak membeli nya.


langkah 4 : confirmkan yang korang nak beli 1 saja, lebih pun tak pe.

Langkah 5 : isikan maklumat penghantaran


langkah 6 : pilih cara pembayaran

Langkah 7 : selesai pembayaran online, kelik sini jika korang nak tengok resit pembayaran secara online tadi. perlulah print .

Langkah 8 : check, betul kan apa yang korang order.

Langkah 9 : check!

Langkah 10 : selesai. nanti dorang akan emailkan ini kat korang :)


selesai sudah. selamat membeli. lagi best bila sekarang, tengah banyak handbag baru. promosi pulak tu. rugi kalau korang tak tengok tau..

terima kasih sudi baca :)

28 comments:

  1. wah...mcm dukung rimau lak.. tp comel..

    ReplyDelete
  2. owhhh bestnye n murahh (paling penting!)..gojes gilak!
    sukaaaaaaaa :)))

    ReplyDelete
  3. yuyu pakai ape pown nmpk cntik . ni da bole jd model sometime boutiqe da ni yuyu . huhuu

    ReplyDelete
  4. dah usha masa yuyu memula promote aritu lagi...mmg gorjes..gatal tgn je nak tunggu gaji ni..hehe

    ReplyDelete
  5. wah lawo2 jgk handbeg kt sanun ye

    ReplyDelete
  6. kite pon da beli jugak. siyes cantiiiik!

    ReplyDelete
  7. comel beg tu :) secomel tuan punya beg jugak tu heheh

    ReplyDelete
  8. memang cantik beg@ kat situ yuyu.. ^^ will checkout later

    ReplyDelete
  9. wahh beshh..thank yuyu nnt kite nak beli jugak ah..hehe

    ReplyDelete
  10. wahhhhh.....cantik.cantik. yuyu kata murah,lisa rasa cm mahal jer. hihihi. yuyu belikan boleh??hehehe. btw, sweet sgt tengok yuyu pkai handbag tu^^

    ReplyDelete
  11. wah mudah giler.. tapikan yuy xtakut ke kalau beli nt xsme yang kita nak? terrbih besar ke? camne tuh..

    ReplyDelete
  12. wow.mmg byk yg cun!rambang mata eden! hehe . belanja bole? JK! :P

    ReplyDelete
  13. nak beli..tp kenelah ada fulus dulu..

    ReplyDelete
  14. OMG sangat lawaaaaa! Tapi pokailah sekarang sobsobsobs. Sis Yuyu belanja boleh? *kelip-kelip mata buat muka comel :D

    ReplyDelete
  15. yuyu syg,tanx sudi share link..nk borong laju2..t bley datin ngn yuyu..hehe ^^

    ReplyDelete
  16. Hadoii, ni yang mula tak boleh duduk diam ni. Cantek-cantek belaka. Hurm, nafsu nafsu.

    ReplyDelete
  17. Maslahnyee macam da takda stok beg leapord yuyu tu..hari tu da tinggai dua..HUHU :)
    So kena usha kat times square laa plak klu ada

    ReplyDelete
  18. sangat comel...model pon comel.. btw akak pon ader wat handmade bags.. kalo yuyu ader masa.. jom cuci mata kat sini http://redridingbow.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. suke gile beg yuyu tue.. :) nanti nak beli lahh. nak menabung dulu. hehe

    ReplyDelete
  20. CANTIK HANDBAG DENGAN SHAWL TU :D

    ReplyDelete
  21. LEPASNI KENA RAJIN2 LAGI BELI ON9 ;D

    ReplyDelete
  22. WUWU.SKRG PROMOTION LAGI TAK ? :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)