HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, July 25, 2011

Dapat RM1000++ lagi ke bulan ni?

Assalamualaikum ^^

sebelum nak kelas ni, saja saja try check Buffered Earning kat Nuffnang. kalau bulan lepas dapat RM1k++ dan bulan lepas lepas pun dapat RM1k++, agak agak bulan ni dapat tak RM1k lagi? macam curiga lain macam je BE bulan ni. 

cuma 2 BE je dah jadi ME, yang lain masih lagi ligat menjalankan tugas dengan bagusnya. 


kalau tengok BE pun, bulan ni kurang dua BE. huhuhu. syukur lah ada berapa pun. dan apa pun, terima kaish sudi malas jadi Metered Earning lagi. kumpul je la banyak banyak, kot kot boleh buat duit raya haji. sobbsobb. sedih juga sebenarnya.

kebanyakan BE yang ada tu, muncul dalam seminggu lebih lepas. kiranya tak sampai setengah bulan lagi. InsyaAllah, lepas ni akan ada lagi. cewah. macam tahu tahu la pulak kan. Amin.

doakan lah yuyu ye, mana tahu, boleh beli baju raya haji pulak. huhu.apa pun, semua tu adalah rezeki. mungkin bulan lepas banyak, bulan ni sikit tapi nanti nanti banyak pulak. apa apa pun, pentingnya berusaha. bila dah berusaha, bersedia saja, dapat atau tak.

p/s : doakan yuyu menang IPOD TOUCH di SINI ya korang.

terima kasih sudi baca :)

59 comments:

  1. untung la hehe..kene blanja tutti frutti ni.. ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah yuyu..mesti dapat beriban k jugak..hehe

    ReplyDelete
  3. huhu bestnya saya daripada mula berblog 0.00 jerr :(

    ReplyDelete
  4. wah ! Bestlah jadi blogger popular mcm yuyu.. ^^

    ReplyDelete
  5. bestnye... yuyu leh x kongsi mcm mane nak tarik menarikkan blog bagi pengiklan berminat dengan blog kita...

    ReplyDelete
  6. ok la tu yuyu pernah jugak merase jugak dapat 1000++, dijah 50 pun tak pernah merase lagi..huhu

    ReplyDelete
  7. wah! rezeki yuyu! boleh beli baju raya yg hot2 gitu! ;)

    ReplyDelete
  8. kalau dapat lebih lagi kali ni, boleh yuyu kasi duit puase ngan duit raye kat kite. yippyyyy !

    ReplyDelete
  9. yuyu punya earning ber "k" segala...
    nadia punya rm 1.75 je...hahaha...

    ReplyDelete
  10. pergh, 1k++..
    terer r yuyu nih..

    ReplyDelete
  11. kalau yuyu dapat lebih lagi bulan ni, boleh bagi duit puase ngan duit raye. yipppiyyyy ! :D

    ReplyDelete
  12. wuuu banyaknyaaa yuyu punya BE.wuuu congrats sama2 doa yuyu dpt rm1k+ utk bulan ni :)

    ReplyDelete
  13. untungla yuyu pernah jugak merase dapat 1000++. dijah 50 punt tak merase lagi..huhu

    ReplyDelete
  14. Eh followers kak yuyu nak sampai 10k dah :) weetweet ~

    ReplyDelete
  15. mantap ar yuyu..leh jd jutawan nie =)

    ReplyDelete
  16. yuyu,tgk satu be BE tu macam lebih 30 hengget je,pehhh!

    ReplyDelete
  17. kak yuyu,cakap nak buat contest,share kot sini sama,barulah bulan ni dapat lagi 1k+++ .ntah2 lagi banyak... hihi ^_^

    ReplyDelete
  18. Wah! Bertuahnya badan. Memang makan hati gak tengok Yuyu punya. Saya sekali pun belom merasa lagi. Entah bila Nuffang nak murah hati dengan saya ni. Ehehe.

    ReplyDelete
  19. cik yuyu,
    nanti ada rezeki ramadhan....

    ReplyDelete
  20. syg,t blanjer tutti frutti ya ^^

    ReplyDelete
  21. Hi Adik Yuyu.
    mohon singgah di blog kami :)
    tq...


    http://azeemacollection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. macamne nak dapat byk earning macam yuyu ni..

    mayandhanis.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. xtahu macam mane nak dpt duit dengan nuffnang, confius -_-

    tak pernah2 dpt :(

    ReplyDelete
  24. hoho.. xpe la kan.. iA nnt dpt la.. ade rezeki iA.. =)

    ReplyDelete
  25. tahniah la yuyu.. saya nak dapat seratus pun ambil masa berbulan2..haha..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  26. byknya BE yuyu :) mesti ribu raban lagi income nuff yuyu :) congrats dik yuyu!

    ReplyDelete
  27. yuyu kan retis.. sure dapat lah...ntha2 lebey dari bulan2 lepas..kann..???

    ReplyDelete
  28. untunglaaa~ ohh, bnje laa sye.. ;)

    ReplyDelete
  29. semoga murah rezeki yuyu ya....
    hehehe
    jgn lupa singgah blog mia @ www.miaainis.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. yuyu...thniah....
    mcm ner nk gne nuffnang tu ye???
    leh xplain ckit x???
    tringin nk jd mcm yuyu...hihi

    ReplyDelete
  31. yuyu cmana nak dpt earning...x faham laa camananuffnang ni

    ReplyDelete
  32. bila nak rasa dapat be banyak2 macam yuyu ntah..
    hehehe

    ReplyDelete
  33. wooo Yuyu..nanti boleh la belanja secret recipe dan belikan wan buku tu ye..kan kan?

    ReplyDelete
  34. Salim Harmanain : heheheh.... untung ape,, tak dapat ape pun lagi la :P

    ReplyDelete
  35. Cik Azizah : uishhh.. tak sampai lagi punnnn ^^ baru berapa ratus je T_T

    ReplyDelete
  36. DaYaH JeLitA : sikit sikit.. lama lama jadi bukit.. kan kan :)

    ReplyDelete
  37. tiqa ramlan : takde makne nye yuyu popular T_T

    ReplyDelete
  38. eila's roy : alamak sayangg.. dah bagi la caranya :'( baca entry kat tops tips :)

    ReplyDelete
  39. banyad nye BE yuyu . :O haha .

    ReplyDelete
  40. yuyu,mcm mana nk buat be mcm yuyu? kita punye xderk pun mende2 mcm yuyu unya ney? ada proton exora je rm 0.50 hik hik...ajar la kite

    ReplyDelete
  41. khadijah: suatu hari nnt awak rasa juga.. aminnnnnn <3

    ReplyDelete
  42. hebat la yuyu. aku tunggu nk cashout pun lama haha. apapun bersyukur. eh dtg la snggah blog. kritik apa2 yg patut hehe

    ReplyDelete
  43. lisa baru je cash out buat yang pertama kali.hehe. skg ni nampak iklan ade tp kosong je akaun nuff tu.huhu.

    ReplyDelete
  44. Insyallah yuyu ada rezeki dapat 1k ++ lagi pasni..lehlaa buat shopping tuk raya kn ^_^

    ReplyDelete
  45. untung nyer dier...xmcm kiter...xpernah dpt..

    ReplyDelete
  46. WAAH.BE BANYAK.TAYAH DAPAT SCHOLAR DH NI :D

    ReplyDelete
  47. WAAH.BE BANYAK BOLEH BELANJA YAN MAKAN.HAHAHA :D

    ReplyDelete
  48. WAAH.BE BANYAK.BOLEH BELI IPHONE :D

    ReplyDelete
  49. gempak gile dapat 1k++ hebat2...anis masih baru..taktau pape psal BE ke ME ke..hehehe...nnt dapat 1k lagi boleh la blanje kitorang yep...wat GA ke contest ke..hehehe ;)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)