HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, July 25, 2011

Cara Yuyu Mendapatkan Tidur Yang Super-Best.

Assalamualaikum ^^

sebelum kepala terus lentuk nyenyak di bantal super empuk, sebelum mata dibuai mimpi, sebelum jasmani bersyukur dapat rehat, benda paling best yuyu suka buat adalah ini :

  

minum Cadbury Hot Cekelat lalu celup celup beberapa marshmallow besar gedabak demi mendapat efek creamy kemain. siyes. ini dah cukup membuat yuyu tidur dengan harapan mimpi Aaron Aziz bagi bunga patblas ketul.

tenang nya bila dapat minum ni. yuyu sanggup habis banyak berpaket paket Cadbury Hot Cekelat setiap malam. baunya siyes dengan muka ketat, boleh buat macam nak terbang ke Zuhal tanpa mendapat arahan NASA. sangat wangi.

terbaik. tu saja boleh yuyu cakap.

selepas penat kepala hotak stress exam tadi, sekarang masa melayan sesuatu paling mengujakan ni. dan boleh tidur. apa kata korang try pulak lepas ni. siyes memang best. tapi pilihlah Cadbury atau Oligo. tapi yuyu sarankan Cadbury, sebab musabab, tekstur buihnya sangat sangat sangat sangat lembuh dan halus.

p/s : doakan yuyu menang Ipod Touch di SINI ya semua :)

selamat malam :)

53 comments:

  1. Okeyhh Nakpi buat sekarang laa.
    leh lelap dgn lenaa ye..

    Ni mesti naik BE ni

    ReplyDelete
  2. wahh sweet info yuyu . thanks :D

    ReplyDelete
  3. nmpk mcm sedap kemain. like like :)

    ReplyDelete
  4. tp org nak suggestkan KOKO jenama Chek Hup..Siusly sgt pekat likat sdp dari Cadbury..Sbb dulu rs cadburyla plg sdp, skali dh pekene koko, koko yg terbaik stakat ni..cari kat pasaraya bnyk..

    ReplyDelete
  5. auwwwwwwww,meaw jap g nak makan nasik,lapaqqqqqqq,haha...selamat malam jelo :P

    ReplyDelete
  6. sedapnye cadbury hot cokelet hee

    ReplyDelete
  7. perghhh..nuru pon nk minum gk ahhh..boleh terus g pluto ehhehe

    ReplyDelete
  8. dyan pon suka gak cdbury hot choc :) laynnn jep

    ReplyDelete
  9. suke jugak hot choclate, tapi tak pernah try campur mashmllw, nak try jugakla..:)

    ReplyDelete
  10. hui,sedapnya....teringin nya!but tadak cadbury hot cekelat tuh.milo ada la..hihihi ^_^

    ReplyDelete
  11. hui,sedapnya....teringin nya!but tadak cadbury hot cekelat tuh.milo ada la..hihihi ^_^

    ReplyDelete
  12. hotchoc cadburry mmg fav cikten !! tiap kali balik m'sia pasti tak lupa utk bawak balik bekalan hot choc cadburry banyak2 !! >.< sangat nikmat dpt minum hot choc dikala diri ini stress dan keletihan =)

    ReplyDelete
  13. wah..sedap..! nak tdo best mlm ni tp malangnya,xdak stok hot chclte ! :(

    ReplyDelete
  14. aisehhh..cam pomot iklan cadbury cokelat la plak..:P

    ReplyDelete
  15. muak muak..kehkeh..minum nescafe pown sodap..;D

    ReplyDelete
  16. sedapnya air cekelat!!! haus la pulak

    ReplyDelete
  17. Chocolate? Lagi hyper lah saya :/ tp sedappp hehehe

    ReplyDelete
  18. malam2 minum kopi ja..
    tak dak la nak bercoklat2 ni..


    hehheh..

    ReplyDelete
  19. minum susu sebelum tido pun ok gak :)

    excellence

    ReplyDelete
  20. yup suka cadbury lg sbb ada buihhh yg gebuu.tp rasanya oligo lagi umphhhh!

    ReplyDelete
  21. kedberi hot cekelat memang sedap!!huhu

    ReplyDelete
  22. Hamboii~ mcm best bunyi nye..
    X pernah lg try Cadbury hot choc tu~~hehe mcm ni kena try la..mlm mmg susah nk lelap mata..huu~ pagi2 jd cik panda sudah..

    ReplyDelete
  23. hot chocolate sgt menenangkan.. ^^

    ReplyDelete
  24. yuyu kurus bole lah ... cm kite yg da cukp lemak ni, mau 10x ganda bdn yuyu nnt, hahaha~

    ReplyDelete
  25. mekasih ye sudi baca lalu komen ^^ terima kasih sangat semua... selamat malam.

    ReplyDelete
  26. Yuyuuuu ! Kita sama laaa,nak tidor mesti minum segelas hot cekelat cadbury ! Kdg tu kalau tak puas sampai 2 3 gelas.. Hikhik :)

    ReplyDelete
  27. yuyu jgn makan cekelat n minum cekelat manis2 tau..nanti sakit pulak...hehehe

    ReplyDelete
  28. manyak kafein nie..tak sesuai tok org yg ada migrain...

    ReplyDelete
  29. oohhh cadbury.. my favourte too..wee~~

    ReplyDelete
  30. meleleh air liur nie...nyummmyyy...
    gud luck yuyu!

    ReplyDelete
  31. aduyai sodap nye... tp kalau ahkak wat , anak minum jgk .. sure weols x tido psl nye budk2 akan kembali cergas bile dpt minum choc..

    tiap2 mlm b4 tido ahkak wat susu nespray jek .. janji rs kenyg, sure tido sodappppppppppppppp

    ReplyDelete
  32. sy dh penah mnom dh tp x bley masuk lar syg..hehe :)

    ReplyDelete
  33. alaaaa. ain tak suka chocolate.. hihi. :)

    ReplyDelete
  34. kite suke HOT Choc! my fav :) sepp siket. seppp!

    ReplyDelete
  35. wahh.hot cokelat.yuyu, betol ke hot cokelat ni rase pahit?lisa tak pernah minum lagi tp ramai yang kata pahit. huhuhuhuh. tak boleh tido dok bace entry2 yuyu je ni^^

    ReplyDelete
  36. AAH.CADBURY HOTCHOC NI MEMANG SEDAP GILA KOT :D

    ReplyDelete
  37. KAK YUYU MASUK CONTEST UTK DAPAT IPOD TU EYH?YAN BARU TAU.WUWUWU

    ReplyDelete
  38. tengah pose baca entry ni. terliur nak minum hot chocolate. tp x suka marshmellow plak sbb manis sgt.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)