HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, July 25, 2011

Bukan Susah Mana pun Nak Jadi Cun..

Assalamualaikum ^^

pernah tak korang tercari cari mana shawl satin kaler lain dari yang lain. mana juga tudng tudung yang korang pakai memang cun habis? tak nak asik pakai sama dengan kawan sebelah. pergi makan Meatball, same kaler shawl dengan orang sebelah meja. lagi la tak best kan. rasa macam nak mengamuk.

jenuh cari? tak tak. lepas ni tak payah nak jenuh sangat la kan. dah ada depan mata ni :


   
nahh. sampai pelbagai kaler korang boleh pilih. Ivory pun ada? Daffodil pun ada? peh! memang lain dari yang lain la Apple Pink Bow ni. memang patut bookmark sekali lagi blogshop ni. untuk shawl ni, beli 3, free postage tau. duit postage, buat bagi duit raya kat adik. pasti korang nak kan? jom kelik SINI.


   
yang best nya lagi di Apple Pink Bow, ada Klip Bunga Comel. memang comel. ada macam macam jenis korang boleh pilih di sini. boleh di pakai di tudung, juga boleh taruk di handbag yang kosong tanpa corak. sangat menarik. dan sangat murah. nak tau harga dan nak tengok lebih? ha SINI .


    
pernah tak tengok tudung syria bukan versi bosan? asik sama je dengan jiran sebelah rumah. ni Syria Adrianna. secantik nama yang diberi, syria ini didatangkan dengan bunga yang menutup litup di kepala. cantik sangat dan tak nampak bosan. nak juga yang ni? tengok SINI.


   
ini yang paling menarik yuyu pernah tengok. kalau tunjuk kat Dato Seri Najib, memang beliau akan sarankan beli ni la. sebab musabab, 2 way Inner ni, menjimatkan kos. kita boleh pakai 2 cara. kreatif sangat. corak yang disediakan sangat menarik minat pembeli. pon nak ni juga? haish. tengok SINI.

kan yuyu dah cakap, tak rugi korang tengok entry yuyu kali ni. dah la korang dapat tengok benda cantik cantik. murah pulak tu. memang berbaloi la. lepas ni boleh la beli untuk di pakai pagi raya ataupun di beri hadiah pada gelpren kan. kan. suka la tu ^^

korang juga boleh la tengok macam macam lagi yang dijual oleh Apple Pink Bow. melalui:
jom like banyak banyak.

Selamat Membeli Dengan Berhemah :)

51 comments:

  1. xreti nak pakai shawl licin cam nie...

    ReplyDelete
  2. wahh.. best. nak tgk lahh nt.. :)
    thanks yuyu for the info.. :)

    ReplyDelete
  3. cantek org yg minom air tu..hehe..:)

    ReplyDelete
  4. kalau laki tak ensem cam saye ni lagi la susah huhuhu..macamane nak jadi cam aaron aziz??keh3

    ReplyDelete
  5. waaa..cantik2 nih...mcm nak beli shawl satin ituh!
    btw, ieka pun buat hair clip bunga-bunga tu tapi jual kat college mate je huhu..

    yuyu jemputla dtg belog Ieka

    http://heyluvika.blogspot.com

    (Ieka kt kg yuyu ni, langkawi. hihi)

    ReplyDelete
  6. patutkah sy cari gelpren utk beli shawl ni?..

    mak mak x pkai lak shawl..grr

    ReplyDelete
  7. nak jadi cun jugak la cmni...kehkeh

    ReplyDelete
  8. YUYU BELANJA LA DNI SHAWL TU PLISSS :D HEHEHEHE

    ReplyDelete
  9. ramai dh org pakai shawl licin tu kan .. ahkaka lun try lg..

    dik non meh le terjah kedai akak plak .. fazurybeuteq.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Comelnya alahai clip-clip tu. Tudung pun memang cantik-cantik.

    ReplyDelete
  11. 0wg p0n slalu sh0pim kat apple pink b0w ni sbb die p0n 0wg manjung gaq, hehe :)

    ReplyDelete
  12. wah, featured entri ni. tapi menarik gak sebab shawl tu mmg nampak cute, hehe. adeh, aku ni lelaki laa..apehal lak tengok benda ni, hehe..

    SALAH GUNA FACEBOOK EVENT, ANDA BANGGA?
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/salah-guna-facebook-event-anda-bangga.html

    ReplyDelete
  13. berkenan dgn satin yg nmpak mulus apabila dipakai..tapi kita tak belajar lagi pakainya...huhu

    ReplyDelete
  14. w0w,, ble booking utk raya nie.. :)

    ReplyDelete
  15. yuyu keluar pakai fake eyelash eh?

    Anyway, tudung je ke. baju sluar nyer blog promote ahhh juga

    ReplyDelete
  16. p/s: telekung di adorable muslimah memang best tau. kain cotton... yuyu boleh ke www.adorablemuslimah.com terus. hehe dni slalu besli tudung & blouse kat situ... material best2 :)

    ReplyDelete
  17. xpndai pkai yg satin pnya..licin.susah

    ReplyDelete
  18. cantik accsories bunge tu..:) shawl tu pun cantik..:)

    ReplyDelete
  19. Wahh chantekkk ! Teringin nak pakai..
    Insya'allah.. :)

    ReplyDelete
  20. sis pakai satin bila p mjlis je kot..nak bwk keluar..takde kompiden

    ReplyDelete
  21. Yuyu... buat tutorial laa mcm ne nk pakai....

    ReplyDelete
  22. syanteeeknya!Nak terjah lah ^_^

    ReplyDelete
  23. mizzkechique: sila lah beli yunk :) puas hati <3

    ReplyDelete
  24. Mila Ahmad : belajar la :) yuyu dulu tak reti.. tapi belajar <3

    ReplyDelete
  25. bombay: tu pembeli shawl kat situ tau :)

    ReplyDelete
  26. irwan miswan: hahahah.. pakai la Syria Andrianna tu ^^ kompem sibijik cam aaron aziz :p

    ReplyDelete
  27. Ieka Luvika : wahhh.. nak kena tengok la cam ni <3

    ReplyDelete
  28. ubi: g cari cepat gelprennnn! beli bagi dia :p

    ReplyDelete
  29. Salim Harmanain : awak beli & pakai g kuliah :P

    ReplyDelete
  30. Nurul syuhada: ehhhh.. ade juga^^ heheheh

    ReplyDelete
  31. siapa pakai satin shawl memang cute..tapi kita tak reti pakai la plak

    ReplyDelete
  32. haha~hbs duit rayaku taun ni syg..dulu tunjuk henbag..skunk shawl.dh lar sy ni mmg sopadopaholic..hehe ^^

    ReplyDelete
  33. awal2 pkai msti serabut...lama2 pndai lah kan...comel yuyu pkai satin shawl tu =)

    ReplyDelete
  34. yuyu! penah beli ke ?keras tak ?kitre penah beli sation shawl tapi keras yang amat dasyat! terkenaa=_____=

    ReplyDelete
  35. takut aih nak pakai satin shawl,tak reti,kehkehkeh :P

    ReplyDelete
  36. wah.banyaknye suggestin. belom pernah beli on9 lagi.bese beli kat apsa2 malam jer. haha^^

    ReplyDelete
  37. wahh da jadik promoter plak cik yuyu ni:)

    Nice sharing dear

    ReplyDelete
  38. OKAY FINE.SHAWL SATIN DIA SANGAT NAMPAK ELEGENT.TAPI TAK RETI PAKAI.

    ReplyDelete
  39. KALAU PAKAI TIME RAYA CONFIRM MARKET TERUS.KIHKIH

    ReplyDelete
  40. komen QaQa ni tak de kene mengena dengan entry ni, hahaa just nak cakap.....

    CANTIK SANGAT GAMBA YUYU YANG KAT TEPI NI.... LIKE SGT2!

    sekian, haha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)