HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, July 2, 2011

Bukan Sebab Salahnya Sehari Ada 24jam.

Assalamualaikum ^^
mempersembahkannnnn~ -..-'

entry paling pendek sebelum ke kelas.

"kalau boleh, nak mintak kat tuhan, supaya buat 28jam sehari supaya empat jam extra tu boleh guna untuk :
  • update entry panjang panjang cecah lantai
  • blogwalking 
  • reply komen yang belungguk lungguk
tapi tak boleh. sebab, memang sehari ada 24 jam. nak tak nak, kena la pandai urus masa kan kan kan? kurang sikit masa suka gayut talipon berjam jam, kurang sikit lagi masa yang suka makan lemah lembut gemalai, kurang sikit lagi lagi masa suka berangan kawen dengan Aaron Aziz sebelum terbongkang tidur. "

tengok. 

baru ingat nak taip panjang panjang, kena siap siap pergi kelas Risk Management pulak. puihh. dasar tua bangka tak hengat nak habis study cepat jadi macam ni la.

hari hari yuyu sekarang, dah sibuk kemain. kesian jasmani dan rohani tak dapat nak rasa eksaited berbelog hingga senyum telinga ke telinga. sekarang terpaksa tepek bijik mata kat buku saja, bajet pelajar cemerlang berimaginasi genggam seketol ijazah. -.-'

kudus nya.

besok saja la entry panjang panjang sampai korang tekanan jiwa nak baca.

p/s : menaip sambil makan cekelat enak tak ketahuan hala.

terima kasih sudi baca ^^

45 comments:

  1. pendek GI-La entri ni..


    wakakakkaaa!

    ReplyDelete
  2. makan cokelat jgn sampai tercekik. :p

    ReplyDelete
  3. xpe,ok lagi tu leh updet blog walopon pendek.gud luck kak yuyu! ^_^

    ReplyDelete
  4. akhernya ko bertobat dari wat entry panjang..

    ReplyDelete
  5. wah.. tak sangka.. entri pendek hehe.. ala, entri pendek pn ok yuyu asal berisi .. :D

    ReplyDelete
  6. hahaha..memang benar2 blogger..

    sempat meluangkan masa lagi walaupun entry pendek :)

    ok cepat bls comment yien

    ReplyDelete
  7. hehe,cian yuyu,xckup msa nk update.xpe,nti ble dah free,update bebanyak tau.rnduuu nk bce entry yuyu :)

    ReplyDelete
  8. pendek btol entry kak yuyu . haha

    ReplyDelete
  9. kena buat jadual yuyu, baru teratur. :)

    ReplyDelete
  10. entry pendek..akal panjang ..betoi dak? hehe..

    ReplyDelete
  11. uihhh...sempat lagi tu kak yuyu nak update..kira xla xde masa sgt hehehhe..

    syud pon skrg sibuk..time2 prep je pon nak update n bw huhuhu..

    ReplyDelete
  12. Hehe tak cukup masa pun blog mesti jenguk. blogger kan :)

    ReplyDelete
  13. no worries babe. nanti Yuyu akan rasa berbaloi tepekk bijik mata kat buku bila dah dapat genggam seketul ijazah tu. believe me ;)

    Kenapalah Lelaki Tu Tak Telefon Aku?

    ReplyDelete
  14. belajar rerajin..student mmg camtu..sentiasa kejar masa.

    ReplyDelete
  15. walau pun yuyu kate ni entry pendek yuyu, tapi tetap panjang jugak tau.. :))) <3

    ReplyDelete
  16. ye.stuju..4 jam lg tu bole blog2 bagai..kihkihkih..

    ReplyDelete
  17. alahaiii...esok lusa dag free boleh buat entry panjang sampai cecah lantai :)

    ReplyDelete
  18. walau pun yuyu kate ni entry pendek yuyu, tapi tetap panjang jugak tau.. :))) <3

    ReplyDelete
  19. yuyu makan cekelt onie makan sireh,yummy-yummy...yang penting, bahagikan masa,tu je..pandai urus masa kompom dpt naip entri pepanjang :D

    ReplyDelete
  20. eh eh yuyu..
    ni pon semput gak nak baca...

    haahaaa,xpe2...study dlu elok2 eh





    kalau free...join le ni ye kawan-kawan...

    http://ping.busuk.org/view/8948

    ReplyDelete
  21. btol-btol pendek entri ni..tahniah Yuyu...haha (^_^)V

    ReplyDelete
  22. 8 jam enjoy 8 jam kerja/stdy 8 jam tidur . ape de hal ?
    :P

    ReplyDelete
  23. rasa macam bukan post sis yuyu plak bila pendek camnie.

    ReplyDelete
  24. Cuci mata ngk yuyu comel ne..

    ReplyDelete
  25. yuyu!! check email dah sent & transfer..
    btol2 kdg2 mcm nak wish sehari lbh dr 24hours ..hehehe

    ReplyDelete
  26. bab berangan sblm tido terbongkakng paling dahsyat yuyu ahahahaaaa larik mak mentue

    ReplyDelete
  27. xpe pentingkn mane yg lebih pnting dlu oke..;)

    ReplyDelete
  28. yuyu skrg sya salah seorang pemint blog nih,,hee
    langkawi kat mana?
    lgkawi gak nih
    goodluck in ur stdy

    ReplyDelete
  29. jadi student yg aktif ,,g x cukup masa nak pdate blog..

    http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/geng-carwash.html

    ReplyDelete
  30. amboii retiss ni..tak cukup masa ye nk hupdate bagai..biasalah yuyu..
    tapi try jugak bg jam tuk blog n fb tw..rinduu yuyu

    ReplyDelete
  31. wahh ,, mge yuyu bjaye dLm idOp .. (^__^)

    ReplyDelete
  32. sian yuyu busy..
    jgn jeles..saye cuti hehehe

    ReplyDelete
  33. takpe..yuyu tak reply komen pun tetap juga kiteorg komen kan??hehehe..tumpukan perhatian pada study tu ye..semoga yuyu mendapat segulung ijazah kelas pertama??eh betul ke mende yg aku cakap tu??hehehe..:)

    ReplyDelete
  34. walau sibuk mcmanapun, hope yuyu alwiz sihat ceria slalu so boleh update N3 hari2 ye. yuyu the best!!!

    ReplyDelete
  35. bestnya kalau sehari 28 jam, 20 jam tidur, 8 jam ke kelas

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)