HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, July 24, 2011

Alhamdulillahhh...


Assalamualaikum ^^
   

selamat pagi semua kawan blog yuyu.syukur lagi kan kita dapat buka bijik mata dan tengok macam macam keindahan Allah. dapat lagi bangun tidur, terus rasa macam macam nikmat yang tak boleh di jual beli. masih lagi dapat hirup udara tanpa banyak sekilo lapas ringgit.

Alhamdulillah.

pagi pagi macam macam benda yang yuyu nak buat. nak study untuk mid-term besok. subjek yang menyiksa murid sekalian untuk kerah kepala otak siang dan malam. Risk Management. nampak simple. tapi kemain susahnya. macam nak drop je.

hari ni juga, yuyu nak banyakkan blogwalking. setiap hari yuyu blogwalking, tapi tak tinggal jejak. cuma baca entry dan tengok cara blogger berbelog. tapi hari ni mungkin siap tinggal tapak kaki bau lemon. baru lepas scrub tadi tau.

macam macam la plan yuyu hari ni. banyak kerja yang tak siap lagi. basuh baju yang bila kat kampung, emak je yang buat. balik asrama semua kena buat sendiri. haish.tak seronok betul. baru ingat nak buat agenda makan cekedis hingga terlentang.

apa pun, yuyu dah siap plan dah, apa yang nak buat hari ni, supaya semua nya berjalan lancar. tak kelam kabut nanti nya. kan kan? 

macam tu juga dengan belog. kalau kita dah plan awal awal, insyaAllah, banyak entry yang menarik kita boleh buat. bukan untuk sehari dua, tapi untuk setiap hari. kunci nya hanya rancang dari awal. apa yang nak di buat entry.

p/s : SINI pun banyak yang menarik.

terima kasih sudi baca :)

43 comments:

  1. betul tu~
    huhu..
    kita mearncang, Allah pun ade perancangan dan hanya DIA menentukan..
    gud luck cik yuyu mid term esok~

    ReplyDelete
  2. selamat pagi yuyu comel! jom makan cekedis sampai terlentang!!..hehehe

    ReplyDelete
  3. selalu je buat entri tak rancang. mungkin sebab tu la jadi kadang2 je update kan. huhu

    ReplyDelete
  4. yuyu comel,gud luck midterm esok.

    ReplyDelete
  5. Morning YuYu. Jom tinggal kan jejak (komen) di blog saya. hee. :)

    ReplyDelete
  6. dengar lagu hindustan la yuyu..tambah dalam list tu..aha

    ReplyDelete
  7. morning yuyu...
    selamat ber mid-term.. :P

    ReplyDelete
  8. datangla blog ainie yg simple..blh bg idea..hehe :)

    ReplyDelete
  9. mama doakan agar yuyu selamat dan berjaya k...:)

    ReplyDelete
  10. salam dan selamat pagi yuyu...


    Mai la lawat blog saya:
    http://depalma-sp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. herm,, betul kata kak yuyu tue..
    kite kena merancang dulu sebelum buat sesuatu kerja... barulah teratur...
    saya setuju dengan kata kak yuyu ^^

    ReplyDelete
  12. jgn lupa jugak tinggal jejak kt blog saya... :)

    ReplyDelete
  13. morning Yuyu...
    meh ler dtg blog Fyqa. hehe

    ReplyDelete
  14. awalnya dia dh hapdate..huhu..

    jom bw...

    gudluck besok

    ReplyDelete
  15. morning yuyu....yuyu amek finance jugak ehh?samelha kita^^
    sambil2 blogwalking tu singgah2 la ke blog lisa skali. heee

    ReplyDelete
  16. gud luck yuyu zulaikha...
    dtg la singgah belog sye...
    belog yg xseberape :)

    http://fiesayangnash.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. hee,, tapi kadang2 dah rancang nak buat macam macam entry, tapi setakat rancng je la, x buat pun..hee

    ReplyDelete
  18. Pagi Yuyu omey. Goodluck untuk mid-term esok :) jgn lupa blogwalking dengan blog sy :D

    ReplyDelete
  19. gud luck yuyu ! do ur best. come visit my blog yuyu :D

    ReplyDelete
  20. btul...sbenarnya kalo duk sje2 pon,idea update tu dtg..tp nak x nak je,mcm sy ni mls nk menaip...haha

    meh,jemput blogwalking dan tinggal jejak lemon ke blog sy ye sayangsss.. heee

    ReplyDelete
  21. Good luck exam esok ^^ Jemput singgah kalau tak sibuk:)

    www.syazanazura.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. halu kak yuyu!meh la blowalking sini...nak follow pon xpa..hihihi^_^

    ReplyDelete
  23. gud lux syg..study sambil mkn cekedis pon syok hape..hehe ^^

    ReplyDelete
  24. kak yuyu..tinggal jejak kat blog saye ye..hehe

    ReplyDelete
  25. yuyu..

    tak bau pun lemon kat blog ALL IN ONE tadi..
    good luck exam ye..

    ReplyDelete
  26. selamat ptg yuyu...gud luck untuk paper Risk Management tuuu ;)

    Have a nice weekend...

    ReplyDelete
  27. wahhh mau tapak kaki yuyu jugak :)

    ReplyDelete
  28. TAK BANYAK MASA UTK BLOG DAH SKRG T_T

    ReplyDelete
  29. BLOG DAH MERAJUK DENGAN YAN SKRG SEBAB ASYK ABAIKAN DIA T_T

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)